tdi pd mobil vs castrol
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- JohnnyBOSS
- Aktivista
jenže já nevim, co tam bylo původně za olej, koupil jsem to bez jakékoliv stopy
však teď už to měnit nebudu, zustanu u mobilu a vidim, že nejsem sám 

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
-
- Přispěvovatel
A že třeba SLX Professional VW je némlich to samé jako EDGE TurboDiesel ti nevadí? (ověřeno podle datasheetu)superb10 píše:ked Castrol tak jedine professional nie EDGE!
a hlavne nekupovat z netu...leju tam sajrajt

Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
nie nepomylil som sa EDGE nie je to iste ako professionaldhfool píše:A že třeba SLX Professional VW je némlich to samé jako EDGE TurboDiesel ti nevadí? (ověřeno podle datasheetu)superb10 píše:ked Castrol tak jedine professional nie EDGE!
a hlavne nekupovat z netu...leju tam sajrajtNepřeklepl jsi se a nechtěl jsi napsat Magnatec?
aj ked kazdy predajca to tvrdi

Professional je vylucne pre servis a EDGE je pre predajne miesta
je to to iste aj ked nie je .....overene

A že třeba v datasheetu není všechno Ti nevadí?dhfool píše:A že třeba SLX Professional VW je némlich to samé jako EDGE TurboDiesel ti nevadí? (ověřeno podle datasheetu)superb10 píše:ked Castrol tak jedine professional nie EDGE!
a hlavne nekupovat z netu...leju tam sajrajtNepřeklepl jsi se a nechtěl jsi napsat Magnatec?
G3 Variant synchro
Re: tdi pd mobil vs castrol
měl jsem 3x castrol edge a ted jedu na tnhle mobil.byl mi doporučen od velice váženého človíčka zde na foru.jinak mi psal že je super i ten valvoline ale jestli nehledím na nejakou kačku na víc tak ten mobil je prý parada.víc to komentovat nebudu.ale příště zase dam mobilmilanpod píše:co by ste odporucili s tychto dvoch olejov do tdi pd.dakujem

VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Škoda Felicia combi 1.3MPi
olej
Ja taky jsem dával do motoru Castrol EGDE 5w 30 ale uvažuji přejit na Mobil 1
co řikate na tenhle olej cenu a jestli někdo zná tuhle firmu kuli tomu jestli máji originální oleje ?
Děkuji za informace a rady

co řikate na tenhle olej cenu a jestli někdo zná tuhle firmu kuli tomu jestli máji originální oleje ?
Kód: Vybrat vše
http://www.olejspol.cz/zbozi/mobil-1-esp-formula-1-litr

Děkuji za informace a rady

Naposledy upravil(a) mirek dne 16 úno 2011, 08:12, celkem upraveno 1 x.
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline