Prepad z cerpadla agr

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jozef825
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Prepad z cerpadla agr

Příspěvek od jozef825 »

Zdravim potrebujem radu auto mi ide normalne taha vsetko ako ma ale vsimol som si ze z cerpadla sa mi nevracia naspet nafta do nadrze a cez priesvitnu hadicku veducu k cerpadlu vidim ze to netaha ako by malo zda sa mi aj iny zvuk z motora ale to sa mi mozno len zda niesom si isty vsimol som si to dnes tak som stym racej uz nejazdil len som to prebehol po dedine a ide to tak neviem v com by mohol byt problem? zeby filter?dakujem
slovacek.milos
Aktivista

Re: Prepad z cerpadla agr

Příspěvek od slovacek.milos »

jozef825 píše:Zdravim potrebujem radu auto mi ide normalne taha vsetko ako ma ale vsimol som si ze z cerpadla sa mi nevracia naspet nafta do nadrze a cez priesvitnu hadicku veducu k cerpadlu vidim ze to netaha ako by malo zda sa mi aj iny zvuk z motora ale to sa mi mozno len zda niesom si isty vsimol som si to dnes tak som stym racej uz nejazdil len som to prebehol po dedine a ide to tak neviem v com by mohol byt problem? zeby filter?dakujem
tak povol ten holendr na deklu čerpadla, jestli poteče nafta, miloš ;)
jozef825
Sběrač informací

Příspěvek od jozef825 »

dal som ho dole a nafta netiekla co to znamena?
slovacek.milos
Aktivista

jozef825 píše:dal som ho dole a nafta netiekla co to znamena?
pokud jsi oddělal celý holendr sím ventilem, na horním deklu čerpadla, prostrčíš drát do čerpadla, a

při běhu motoru nevytéká žádná nafta,

tak to známená že tvůj motor pro svůj chod naftu nepotřebuje máš perpetum mobile

;) miloš
picus16
Přispěvovatel

Příspěvek od picus16 »

(rofl)
picus jako Píčus
Seidl
Přispěvovatel

Příspěvek od Seidl »

Jo, a nebo to papá tak, že není co vracet zpět.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To není možné, to by nebylo zahlcené čerpadlo a sotva by to jelo... :)
nepropadat panice...
jozef825
Sběrač informací

Příspěvek od jozef825 »

Idem to otvorit este raz a skusim prestrcit ten drat inak dalsie info octavka mi behala poslednu dobu na vyfrit olej....a prave som si vsimol ze mi viac ako o 1cm stupla hladina oleja v motore za poslednych par dni co asi vobec nieje dobre vecer mi pride pomoct jeden znami ktory robi s autami no do zajtra to potrebujem mat hotove tak vam budem velmi vdacny za pomoc
picus16
Přispěvovatel

Příspěvek od picus16 »

zasranej filtr z oleje že ti nafta z čerpadla couvá jakej je tam podtlak.+těsnění pod hlavou,olej je bílej?
picus jako Píčus
slovacek.milos
Aktivista

treba jozef nahlas rozmýšlá ;) miloš
jozef825
Sběrač informací

Příspěvek od jozef825 »

olej je cierny akurat je ho tam vela,milos co je to holendr?ak myslis to na pravej strane cerpadla ako sa vracia nafra z trysiek naspet tak to som otvoril a vsade mozne som prestrcil drat,dekel na cerpadle mi otvorit nesiel je tam jeden srob na ktory nemam nadstavec zajtra rano ho zozeniem,zatial som vycistil nadrz a hadicky od oleja dam tam teraz normalnu naftu,trapi ma to mnozstvo oleja v motore ci to nebude nejaka vaznejsia porucha lebo vymenit cerpadlo este znesiem ale zase cely motor robit to budu peniazky a cas
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

jozef825 píše:olej je cierny akurat je ho tam vela,milos co je to holendr?ak myslis to na pravej strane cerpadla ako sa vracia nafra z trysiek naspet tak to som otvoril a vsade mozne som prestrcil drat,dekel na cerpadle mi otvorit nesiel je tam jeden srob na ktory nemam nadstavec zajtra rano ho zozeniem,zatial som vycistil nadrz a hadicky od oleja dam tam teraz normalnu naftu,trapi ma to mnozstvo oleja v motore ci to nebude nejaka vaznejsia porucha lebo vymenit cerpadlo este znesiem ale zase cely motor robit to budu peniazky a cas
No nespálenej vyfrit se ti stíral do motorovýho oleje,tak ho vyměň a už na ten vyfrit v zimě nejezdi.Nafta to opraví :) Palivák samo taky vyměnit.
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

tu hlavu si označ nebo ji radsi nesundavej.
picus16
Přispěvovatel

Příspěvek od picus16 »

kolega myslí tu hlavu čerpadla na kterou se chystáš.musíš jí dát přesně tak jak byla nebo si to rozhodíš.
Jen pro upřesnění protože když to tu čtu tak tomu asi moc nehovíš :o
picus jako Píčus
slovacek.milos
Aktivista

Ivanek007 píše:tu hlavu si označ nebo ji radsi nesundavej.
hlava je vepředu jozef se chystá na dekl, a ty myslíš nastavovač a když sním jebne tak se stane co :?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“