Prepad z cerpadla agr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prepad z cerpadla agr
Zdravim potrebujem radu auto mi ide normalne taha vsetko ako ma ale vsimol som si ze z cerpadla sa mi nevracia naspet nafta do nadrze a cez priesvitnu hadicku veducu k cerpadlu vidim ze to netaha ako by malo zda sa mi aj iny zvuk z motora ale to sa mi mozno len zda niesom si isty vsimol som si to dnes tak som stym racej uz nejazdil len som to prebehol po dedine a ide to tak neviem v com by mohol byt problem? zeby filter?dakujem
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Prepad z cerpadla agr
tak povol ten holendr na deklu čerpadla, jestli poteče nafta, milošjozef825 píše:Zdravim potrebujem radu auto mi ide normalne taha vsetko ako ma ale vsimol som si ze z cerpadla sa mi nevracia naspet nafta do nadrze a cez priesvitnu hadicku veducu k cerpadlu vidim ze to netaha ako by malo zda sa mi aj iny zvuk z motora ale to sa mi mozno len zda niesom si isty vsimol som si to dnes tak som stym racej uz nejazdil len som to prebehol po dedine a ide to tak neviem v com by mohol byt problem? zeby filter?dakujem
-
slovacek.milos
- Aktivista
Idem to otvorit este raz a skusim prestrcit ten drat inak dalsie info octavka mi behala poslednu dobu na vyfrit olej....a prave som si vsimol ze mi viac ako o 1cm stupla hladina oleja v motore za poslednych par dni co asi vobec nieje dobre vecer mi pride pomoct jeden znami ktory robi s autami no do zajtra to potrebujem mat hotove tak vam budem velmi vdacny za pomoc
-
slovacek.milos
- Aktivista
olej je cierny akurat je ho tam vela,milos co je to holendr?ak myslis to na pravej strane cerpadla ako sa vracia nafra z trysiek naspet tak to som otvoril a vsade mozne som prestrcil drat,dekel na cerpadle mi otvorit nesiel je tam jeden srob na ktory nemam nadstavec zajtra rano ho zozeniem,zatial som vycistil nadrz a hadicky od oleja dam tam teraz normalnu naftu,trapi ma to mnozstvo oleja v motore ci to nebude nejaka vaznejsia porucha lebo vymenit cerpadlo este znesiem ale zase cely motor robit to budu peniazky a cas
No nespálenej vyfrit se ti stíral do motorovýho oleje,tak ho vyměň a už na ten vyfrit v zimě nejezdi.Nafta to opravíjozef825 píše:olej je cierny akurat je ho tam vela,milos co je to holendr?ak myslis to na pravej strane cerpadla ako sa vracia nafra z trysiek naspet tak to som otvoril a vsade mozne som prestrcil drat,dekel na cerpadle mi otvorit nesiel je tam jeden srob na ktory nemam nadstavec zajtra rano ho zozeniem,zatial som vycistil nadrz a hadicky od oleja dam tam teraz normalnu naftu,trapi ma to mnozstvo oleja v motore ci to nebude nejaka vaznejsia porucha lebo vymenit cerpadlo este znesiem ale zase cely motor robit to budu peniazky a cas
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
-
slovacek.milos
- Aktivista