vin WVWZZZ3CZ8E058941
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vin WVWZZZ3CZ8E058941
caute viete mi prosim vas niekto zistit cez vinko nieco o aute?kde bolo kupene a kolko ma km a tak???dakujem WVWZZZ3CZ8E058941
- lucky.jack
- Přispěvovatel
Toho bych se nebál- běžná praxe... Celkem pravidelně dovezu z Německa auto, které má servisku z Itálie, Francie nebo třeba Španělska, ale nikdy tam nebyly přihlášené... Prostě ty autosalony se snaží taky nakupovat co nejlevněji a když to auto stojí v Itálii nové míň (myslím v kamionovém odběru, ne 1ks za cenu pro běžného zákazníka), než za kolik ho ten autosalon v Německu koupí přímo ze Škodovky, tak ho radši veme tam... Jinak nedávno sem byl v jednom VW v Německu a nový auta tam měly reimportovaný z Polska! Servisky, návody v polštině... Ale to auto dostane TP až při registraci, takže jako nové je pak zaregistrované v Německu, byť bylo původně určeno pro jinej trh... Kámoš taky převezl pár kamionů nových Q7 a Tuaregu z Itálie do Německajano1 píše:a neviete zistit kam bolo predane?vraj je to z rakuska dovoz ale v aute bola knizka pisana po talianskyliskal píše:VW Passat/Passat Variant/Passat CC
modelový rok 2008, výrobné číslo 058941
výrobný závod Emden (D)

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
presne tak.ja mám tiež G4 dovoz a zistil som prd aj cez známych vo vw.Akurát ked som do neho vrazil love zistil som ,že má 150.000km stočeno,no predavajúci bol ochotný ihneď vrátiť peniaze,že on si to bude riešiť s TALIANOM,že vraj o tom nevedel a bla bla bla.Auto som bral na protihodnotu z bazáru z Trusalovej,no za auta na komis údajne nezodpovedajú.Tie veci čo som urobil,rozvody,brzdy,tlmiče,doplnky by mi už nikto nevrátil,takže behám na ňom do dnes.e36power píše:sposta servisu na to pekne sra** to zapisovat do databaze.jano1 píše:vo vw mi povedali ze nemaju ziadny zaznam ohladne servisu tohto auta, ako je to mozne??ze by to od nova nikto neservisoval???

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Tak tak, vozím hlavně octávie z Německa a všechny se serviskou a když ověřují zákazníci VIN tak cca půlka mi potvrdí, že jim vě škodovce řekli, že žádné servisní záznamy neexistují, u té druhé půlky se tam aspoň něco najde ale nikdy ne všechny servisní záznamy, co jsou v knížce... Prostě na to kašlou často a neobtěžují se s tím to do toho pc zapsat...e36power píše:sposta servisu na to pekne sra** to zapisovat do databaze.jano1 píše:vo vw mi povedali ze nemaju ziadny zaznam ohladne servisu tohto auta, ako je to mozne??ze by to od nova nikto neservisoval???
...

Zajímavé,co jsem zjištoval octavie tak všechny co byly kromě jedné byly stočené.Většinou všechny měly servisní knížky ale v historii auta vytažené z databáze se to nezhodovalo nebo ani nebylo.Každý mele to své 1 majitel a servisní knížka. To je děs v čr koupit auto aby nebylo stočené. A inzeráty na servisní knížky jsem už taky viděl. Podívejte se po inzerátech v zahraničí, auta mají za 2-3roky 200-300tis/km a u nás mají všechny 150tis/km. Není to divné?????
De vidět, že si asi nikdy v německu nebyl a auta tam nekupoval... 100t km za rok jak ty píšeš má v německu tak jedno auto z 20... Zbytečně přeháníš, já vozím zcela běžně octávie s průměrem kolem 20t km/rok a se serviskama (myslím origo serviskama a ne koupený na aukru...)... Kolik si těch octávií ověřoval, že víš, že sou všechny stočené a všechny měli nějaké záznamy, které neseděly??? Zajímavé, já jich dovezl asi 30 a asi u půlky tam záznamy byly a seděly u druhé půlky žádný, bo se prostě mechanik neobtěžoval a do toho pc je nezapsal, ale jen jednou se mi stalo, že by mi v servise řekli něco jiného, než co bylo v servisce... Navíc- nesmíš jezdit po bazarech a koukat na ty nejlevnější z nejlevnějších a se 120t km na tachu, tam je skoro jasné, že to je "upravené", ale když si trochu připlatíš a smíříš se u 8 let starýho auta se 180t km, tak se dá sehnat auto s pravýma km celkem v pohodě....besoun píše:Zajímavé,co jsem zjištoval octavie tak všechny co byly kromě jedné byly stočené.Většinou všechny měly servisní knížky ale v historii auta vytažené z databáze se to nezhodovalo nebo ani nebylo.Každý mele to své 1 majitel a servisní knížka. To je děs v čr koupit auto aby nebylo stočené. A inzeráty na servisní knížky jsem už taky viděl. Podívejte se po inzerátech v zahraničí, auta mají za 2-3roky 200-300tis/km a u nás mají všechny 150tis/km. Není to divné?????
...

Nebudu se hádat. Jo v německu jsem auto nekupoval ale nechal jsem si jich vyjet okolo 15 kouskou a byly to ročníky 02-06. A mechanik nezapisuje do databáze záznamy to zapisuje servisní technik. Jsou to velmi žádané auta a proto se i s něma tak manipuluje. Neříkam , že zrovna ty stáčíš ale velmi vysoké procento to stahuje a falšuje knížky jak na běžícím pásu. Vím co říkam