otázečka v jakých fábiich je dlouhý 5kvalt?? jakej je typté dlouhé převodovky? a pokud použiju ten tak vše ostatní mi na oktávii zůstane původní? spojka poloosy startér???
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Taky bych se s dovolenim prifaril s lehce OT dotazem.
Bylo by mozne z neceho vytahnout delsi sestku do 6q prevodovky v OII BKD?
Ta sestka, co je tam ted, je spis tak 5,5, protoze mezi 5 a 6 je rozdil v otackach jen velmi maly, tak by me zajimalo, jestli koncern nekde nepouzival nejaky tezsi prevod a jestli by se to nedalo prehodit.
tiff píše:Taky bych se s dovolenim prifaril s lehce OT dotazem.
Bylo by mozne z neceho vytahnout delsi sestku do 6q prevodovky v OII BKD?
Ta sestka, co je tam ted, je spis tak 5,5, protoze mezi 5 a 6 je rozdil v otackach jen velmi maly, tak by me zajimalo, jestli koncern nekde nepouzival nejaky tezsi prevod a jestli by se to nedalo prehodit.
presne toto napadlo aj mna :O) ale neskumal som.. takze mozno niekokto ano ???
Ladas píše:celá spojka 240mm startér poloosy servotrubka upravit držáky řazení pár šroubů a je to tam kdyžtak takovou sadu mám...
A este si zabudol na nasobic tlaku. Lanovody treba su ine aj drziaky k lanovodom, aj trubku nech je to koser tak ako to ma byt. Bastlit tam 5Q lanovody a ohybat trubku od serva je prinajmensom ciganska robota. proste fuj
On je nějaký rozdíl mezi 5q a 6q lanovody? Já bych teda neřekl. Co jsem viděl obě kulisy i s nima vedle sebe..
hansdob píše:otázečka v jakých fábiich je dlouhý 5kvalt?? jakej je typté dlouhé převodovky? a pokud použiju ten tak vše ostatní mi na oktávii zůstane původní? spojka poloosy startér???
Potřebuju prosím radu. Chci zprovoznit tachometr a nevim jak.
Auto: Golf IV tdi, 81 kW, highline, 98 rok. Na autě je 6 q převodovka DRW.
Není tu někdo kdo by mi to zapojil, nebo alespoň poradil jak na to?
ex. Golf II mtdi, turbo 96, big cooler, sprinty 764
Golf IV ARL 4 motion