autoboss
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
autoboss
Co tym myslis , malo muziky za vela..... ??? 

Re: autoboss
Mam Autobos verziu PC-max čekal sem od nej viacej má slabý popis chyb často musím podla čísla závady dohledávat v Autodatach atď. V popise má napr. že umí naprogramovat klučky na Ople ale mne nešli.Ale zase Asiu zvláda perfektne často mi pomohla ked KTS-ka vyhorela.Live data su také na dobrej úrovni. Záleží co od nej čakáš?lib píše:jakou zkušenost má někdo na diag autoboss? pár témat tady bylo ale žádný velký ohlas proč? je to tak špatný nebo proč se nikdo nevyjadřuje, nebo to nikdo nemá doma?
Muj názor KTS-ke s Esi tronikem sa Autoboss nevyrovná ale poslúži jak vhodný doplnek
a kde sa vyraba origo :?www.autoboss.net 

-
- Nováček
Z vlastnej skusenosti viem, ze klony autobossu sa nedaju srovnavat s originalom.
Napr niektore vobec nekomunikuju s OPLOM, narozdiel od originalu,ktory s tym nema vobec problem.
Zalezi na kazdom kto na co natrafi, a kazdy si z toho robi potom vlastny usudok, pokial vsak nemoze porovnat s originalom alebo nejakym inym produktom.
Tot. moja skusenost.
Napr niektore vobec nekomunikuju s OPLOM, narozdiel od originalu,ktory s tym nema vobec problem.
Zalezi na kazdom kto na co natrafi, a kazdy si z toho robi potom vlastny usudok, pokial vsak nemoze porovnat s originalom alebo nejakym inym produktom.
Tot. moja skusenost.