tiptronic po repasu?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dalas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

tiptronic po repasu?

Příspěvek od dalas »

zdravím, nechal jsem dělat repas tiptronicu, umřel během tří kilometrů a pár semaforů, funguje opět pěkně až na jedno - když dojedu na semafor, nebo prostě jenom zařadím D a stojím na místě, tak asi deset sekund je slyšet zvuk, jakoby v převodovce něco rezonovalo nebo drnčelo či jak to popsat, ale po deseti vteřinách to najednou přestane, převodovka jakoby už nebyla v takovém tahu, okamžitá spotřeba na maxidotu klesne z 1.5l na 1.3l a už si jenom krásně vrká motor, dělá to pravidelně na každé křižovatce a je to dost nepříjemný zvuk, po repasi to má 500 km, zítra jedu zpátky na dílnu, tak jestli někdo neví nějaké moudro, aby mě netahali za rypáček, uživateli Lubomt jsem psal sz, ale nevím, jak často chodí na forum, díky
maros261177
Přispěvovatel

Příspěvek od maros261177 »

Spoj sa s ním telefonicky určite ti hneď poradí...
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
Prochor81
Přispěvovatel

...

Příspěvek od Prochor81 »

A kolik jsi za to dával???Za tu repasi... Mám právě jednu doma a přemýšlel jsem o tom že bych jí taky dal na repasi.Je to z passatu B5.5 1.9 TDI 96kw a taky Tiptronic.Když tak mi písni na SZ.Díky...
VW Passat PD 1.9 TDI 96KW Tiptronic R.V.2002
Renault Megane Grandtour III 1.6 16v R.V.2012
dalas
Přispěvovatel

Příspěvek od dalas »

dal jsem auto s klíčkama a sakum prdum 45000, byla vevnitř dost poničená, praskly nějaký koše, umřela během čtyř křižovatek a tří kilometrů, ale vydržela 270tkm
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“