[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" 5W30 nebo 5W40 ??? - Stránky 5 - DP forum
to cavediver: Zkus to prosím konečně bez zbytečných emocí. Myslím, že to ocením nejen já.
Na téma oleje to byly a vždy budou od všech jen a pouze názory lidí. Jak může někdo po pár km říct, že určitý olej je lepší? Já to nikdy bez rozborů nepoznal.
Je ale fakt, že stát se profíkem přes oleje za tři týdny, to chce fakt hlavu.
cavediver píše:OLEJE S RŮZNOU SPECIFIKACÍ ZE ZÁSADY NEMÍCHEJTE, V PŘÍPADĚ NEJISTOTY POUŽIJTE OLEJ PROPLACHOVÝ.
přeji pěknej slunečnější den nebo večer
cave
jenom technická otázka : CO JE TO proplachový olej ? Jakou má specifikaci ? Aby nedošlo k dalším nedorozuměním
ahoj nedorozumění?? podle mě jen neumění čist
Castrol TXT SOFTEC 5W-40
Lehkoběžný syntetický motorový olej SAE 5W-40, API SL/CF, ACEA A3, B3, B4 vyrobený speciální technologií Castrol Softec
cave
pozn: jeho použití je vždy krátkodobě max 30min ale konzultuj to se svým servisem jako jsem to udělal já
nogis píše:to cavediver: Zkus to prosím konečně bez zbytečných emocí. Myslím, že to ocením nejen já.
Na téma oleje to byly a vždy budou od všech jen a pouze názory lidí. Jak může někdo po pár km říct, že určitý olej je lepší? Já to nikdy bez rozborů nepoznal.
nogis píše:to cavediver: Zkus to prosím konečně bez zbytečných emocí. Myslím, že to ocením nejen já.
už jsem ti psal neber si mě do huby
dik
čo nemáš v poriadku nervy? toto nepotrebuje nikto čítať
už jsem ti psal neber si mě do huby
dik
čo nemáš v poriadku nervy? toto nepotrebuje nikto čítať
čo to riešiš prave ty ???? človek z viedenskeho predmestia teba sa to netýká tak si svoj komentár nechaj na inakvejšie dni
cave
cavediver: tohle fórum je tady pro to, abysme se něco dozvěděli o motorových olejích. Nikdo tady nepotřebuje vědět, že ti stará dlouho nedala. Tak běž laskavě urážet někam jinam, tady na tebe není nikdo zvědavej
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
turbo kamna power píše:cavediver: tohle fórum je tady pro to, abysme se něco dozvěděli o motorových olejích. Nikdo tady nepotřebuje vědět, že ti stará dlouho nedala. Tak běž laskavě urážet někam jinam, tady na tebe není nikdo zvědavej
STAROU NEMAM A SVUJ OSOBNI ZIVOT SEM NETAHAM O OLEJICH PISU TAK SI TO PRECTI TI AKTIVISTO PAK SE OZYVEJ DEKUJI
CAVE
O olejích sice píšeš, ale uznáváš jen svojí pravdu. Lidem s jiným názorem píšeš ať si tě neberou do huby. A kromě informací o olejích jsem se tu od tebe dozvěděl, kdo je žid, kdo žije na vídeňským předměstí a že já jsem aktivista (?).... Tak kde to jsme? A když nemáš starou, tak příště než půjdeš na tohle fórum, zkus prvně navštívit třeba stránky www.redtube.com , bude to lepší pro "obě" strany
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
turbo kamna power píše:O olejích sice píšeš, ale uznáváš jen svojí pravdu. Lidem s jiným názorem píšeš ať si tě neberou do huby. A kromě informací o olejích jsem se tu od tebe dozvěděl, kdo je žid, kdo žije na vídeňským předměstí a že já jsem aktivista (?).... Tak kde to jsme? A když nemáš starou, tak příště než půjdeš na tohle fórum, zkus prvně navštívit třeba stránky www.redtube.com , bude to lepší pro "obě" strany
OGAR Z BRATISLAVY JINY NEBUDE TY MAS POD SVYM NICKNAME ATIVISTA A JA JSEM ŽID CO TE JESTE TRAPI JSEM ZAMNESTANEJ JAKO STROJNY INZENIR VE VYSKUMU STROJIRENSKE TECHNOLOGIE A RESIME MOMENTY SKRUTU A ODERU TAK PROSIIM RADEJ BYCH SE UCIL A NEKOMENTOVAL CO CO PISU JA JINIM JAKO JEJICH NEMISTNE POZNAMKY JU??? DEKUJI
NIKOMU NIC NEVNUCUJI A FORUM JE NA NASI VASI PREVENCI PRED ZBYTECNYMA SKODAMA KTERE SI UDELATE KDYS VAM NEJAKEJ DOBRAK REKNE MUZES MICHAT NENI TO ZADNY PROBLEM ANEBO JE JEDNO KOLIK TAM MAS OLEJE HLAVNE ZE TO MAZE TAK SE VZPAMATUJ
A PREJU PEKNEJ DEN
turbo kamna power píše:O olejích sice píšeš, ale uznáváš jen svojí pravdu. Lidem s jiným názorem píšeš ať si tě neberou do huby. A kromě informací o olejích jsem se tu od tebe dozvěděl, kdo je žid, kdo žije na vídeňským předměstí a že já jsem aktivista (?).... Tak kde to jsme? A když nemáš starou, tak příště než půjdeš na tohle fórum, zkus prvně navštívit třeba stránky www.redtube.com , bude to lepší pro "obě" strany
Ty voe to musí bejt případ. Myslim, že nejlepší bude se ho vůbec nevšímat, on se utluče sám.
Ty voe to musí bejt případ. Myslim, že nejlepší bude se ho vůbec nevšímat, on se utluče sám.
proč si mislis ja vam nachystam oportebeni ,starnuti a vyskozitu aditiv a maziv o kterych tady basnite jako o nej pro vase aitíí a budes prekvapenej pokud nekupujes nejake prelevane paramo do super baleni co mate v autech tak neodsuzuj dik
cave