Sama sa meniaca rychlost blikania
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sama sa meniaca rychlost blikania
zrazu z nicoho nic som si vsimol ze ked vyhodim blinker (je jedno ci pravy lavy alebo vsetky naraz) tak sa mi meni rychlost blikania proste najprv blika normalne klasicky rychlo potom zacne zrychlovat a potom spomalovat dost mi to leze na nervy aj ten zvuk cvakania..
tak sa pytam ci sa s tym niekto stretol lebo na starej skodule ked mi odisilo to relatko tak blinkre stale svietili
mal niekto podobny problem?
tak sa pytam ci sa s tym niekto stretol lebo na starej skodule ked mi odisilo to relatko tak blinkre stale svietili
mal niekto podobny problem?
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
je to okta AHF r.v. 2001-decemberHuml píše:a na jakým to je autě?
a prave som teraz sa vracal z nakupu a som myslel ze ma stopnu policajti ktory isli na krizovatke za mnou

proste zacne mi blinker najprv normalne po chvili -2az3 sekundy velmi rychlo blikat potom sa to spomaly na par sekund a potom sa to zasa zrychly a takto dokola..
inak vsetko funguje ako ma az na tu kolisavu rychlost blikania...
TDI
Já bych to tipoval na přerušovač(oprskaný kontakty relé,studeňák) a nebo na kontakty v páčce. Ale spíš na ten přerušovač. Očistit kontakty a nebo koupit novej přerušovač
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
tak hosi blinkre odisli uplne k.o. iba svietia.. poistky su ok.. cize to relatko pod trojuholnikmi musim vymenit.. prosim ako to vytiahnut aby som neposkodil plasty - lebo je to presne v strede palubovky... a nechcem aby to bilo do oci ked to budem páčiť odtial..
respektive kto ma to relatko do okty 2001 a spravi mi na pockanie v BA repsektive okoli vymenu bez domrdania plastov?
nech sa ozve na: blacky@inmail.sk a posle na seba kontakt zavolam naspat
dakujem
respektive kto ma to relatko do okty 2001 a spravi mi na pockanie v BA repsektive okoli vymenu bez domrdania plastov?

nech sa ozve na: blacky@inmail.sk a posle na seba kontakt zavolam naspat
dakujem
TDI
De to úplně jednoduš a nemusíš se bát poškození... Ten rámeček kolem toho spínače výstražných drží na 4 plastových packách, sou na bočních stranách rámečku nahoře a dole, plochým šroubovákem to jde lehce vyndat, pak drží zvrchu a zespod dvě packy celé to relé s vypínačem, to vytáhneš k sobě, jde to trochu ztuha, tak aby ses dostal k patici s dráty, odpojíš a je to... Ten rámeček s výdechy pro klimu sundávat nemusíš...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Rider.23 dakujem za vysvetlenie ale jak sa poznam tak sa mi smykne srobovak a prebehnem nim celu palubovku, prinajhorsom rachnem rovno celne...
nikto z BA s relatkom pod blinkrami sa nenasiel?
mobil tu nechcem na seba vycapovat tak ak niekto je stale plati moj mail: blacky@inmail.sk
mobil tu nechcem na seba vycapovat tak ak niekto je stale plati moj mail: blacky@inmail.sk
TDI
To de opravdu tak lehce (je tam docela slušná mezera mezi tím rámečkem a uložením a malej odpor těch paciček, co to drží), že bys musel být opravdu "expert" abys to zvoralByrto píše:Rider.23 dakujem za vysvetlenie ale jak sa poznam tak sa mi smykne srobovak a prebehnem nim celu palubovku, prinajhorsom rachnem rovno celne...

Šel sem to schválně vyzkoušet do jedný Octy a během 30s bylo relé venku i odpojené

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...

ZAAAHADA!!!
hosi tak relatko pod blinkrom vymene a kukam ziadna zmena - blinkre ked stlacim trojuholnik sa rozvietia vsetky... tak si vravim ze aj to nove relatko moze byt posrate tak este ze skusim to moje stara pokazene dat do neakej inej okty a hele - blinkre ficia... hmm tak relatko to nebude vravim si ze pozrem poistky - dpc to bola drina - vsetky poistky su ok!!! aj pri baterke aj pri dverach..
tak ide sa na vag - vsetko ok len sporadicka chyba vnutorne osvetlenie..
tak vravim si skusim zamknut auto a hele - blinkre blikaju..
normalne pri zamknuti / odomknuti blinkre vsetky pekne zablikaju..
ale ked vyhodim blinker tak len svieti stale
relatko je dobre..
poistky dobre..
v aute nezateka vsetko suche...
toto su dalsie akty-x
tak ide sa na vag - vsetko ok len sporadicka chyba vnutorne osvetlenie..
tak vravim si skusim zamknut auto a hele - blinkre blikaju..
normalne pri zamknuti / odomknuti blinkre vsetky pekne zablikaju..
ale ked vyhodim blinker tak len svieti stale
relatko je dobre..
poistky dobre..
v aute nezateka vsetko suche...
toto su dalsie akty-x
TDI