Chiptuning na Renault dCi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Ryan69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Chiptuning na Renault dCi
zdarec naftaci.
v soucasnosti hledam vhodnou firmu na chiptuning, ktera to umi s Renaultem...vyhlidnutou mam zatim firmu BitPower, a zajimalo by mne:
1) mate s ni nekdo zkusenost?
2) pokud je zkusenost negativni, proc?
3) doporucili byste nekoho jineho?
diky za odezvy..
v soucasnosti hledam vhodnou firmu na chiptuning, ktera to umi s Renaultem...vyhlidnutou mam zatim firmu BitPower, a zajimalo by mne:
1) mate s ni nekdo zkusenost?
2) pokud je zkusenost negativni, proc?
3) doporucili byste nekoho jineho?
diky za odezvy..
Clio 1.5 dCi, 82 HP
- Ryan69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
máš s nima přímou zkušenost? to je pro mně klíčový... např. mezi kandidáty byl i firma, o které jsem se pak dozvěděl že "chiptuning" provádí nějaký student na parkovišti před vysokoškolskýma kolejema, žádné odbrždění, záruka, nic... snažím se právě eliminovat podobné firmy, proto je pro mně osobní zkušenost někoho z vás klíčová..Matěj píše:Zkus www.diesel-technik.cz
Clio 1.5 dCi, 82 HP
Máš pravdu.Jak se říká 2x měř,1řež.
Mrkni na výsledky "odborně "provedeného chiptuningu.
www.cimbu.cz/index_cz.php?page=8&item=3&rozhovor=506
To je na čelíčko.
www.cimbu.cz/index_cz.php?page=8&item=3&rozhovor=506

To je na čelíčko.
Xsara 2,0 HDi Break
- Ryan69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jo právě...toho se chci vyvarovatMatěj píše:Máš pravdu.Jak se říká 2x měř,1řež.
www.cimbu.cz/index_cz.php?page=8&item=3&rozhovor=506![]()
To je na čelíčko.
Clio 1.5 dCi, 82 HP
Takze keby som to pritiahol za vlasy tak firma MTM je shitjojco píše:basnik tym chcel povedat, ze vela krat prd zalezi na vybaveni dielne, pristrojoch a podobne ked sa clovek co to robi nevyzna v podstate svojej prace a robi len to co ma na papiery. Dolezite je vyznat sa v tom co robis a nie v tom co mas.
Dalsia vec,ten co robi ako pises na parkovisku nech zainvestuje do priestorov,ved kolko firiem je v prenajme,a nech si kupi soft/legalne/ na upravu a moze ficat,o tom to je
davam plny suhlas s tym ze vybavenie a priestory niesu zarukou kvality... no na druhu stranu pravdou je aj to ze ked to niekto robi (nech tomu akokolvek rozumie) len od oka nie vzdy to musi byt ideal.... ak nijako neskontroluje co sa s tym motorom nasledne deje moze to mat dost neblahe nasledky.... a btw. to ze to robi niekto na parkovisku neznamena ze nema legalny soft.... no ak chcete cipovat tak pre slovakov podla mojho nazoru mmracing alebo motortech.... overene firmy ktore vedia co robia....
Peugeot 406, HDI, 110ps
Ja osobne si myslim,ze ked to niekto robi ma parkovisku,tak podla mna nema ani zivnost,cize robi to na cierno,ale budis,ale pokial nema zivnost tak aku da zaruku,ved dnes je podla zakona na vsetko min 2 roky zaruka.tmracing píše:davam plny suhlas s tym ze vybavenie a priestory niesu zarukou kvality... no na druhu stranu pravdou je aj to ze ked to niekto robi (nech tomu akokolvek rozumie) len od oka nie vzdy to musi byt ideal.... ak nijako neskontroluje co sa s tym motorom nasledne deje moze to mat dost neblahe nasledky.... a btw. to ze to robi niekto na parkovisku neznamena ze nema legalny soft.... no ak chcete cipovat tak pre slovakov podla mojho nazoru mmracing alebo motortech.... overene firmy ktore vedia co robia....
Takze ja osobne by som isiel len do firmy,ktora ma niekde predajnu/priestory.
A k tomu softu,ja som nenapisal ze ho ma kradnuty,napisal som ze nech si ho kupi legalne a nech fici.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Suhlasim.tmracing píše:dusan: okilen som dodal ze zasa to ze ma niekto predajnu, halu, dielnu, vybavenie neznamena ze to co ti s autom spravi bude dobre... jednoducho treba si vyberat podla referencii a hlavne realnych skusenosti inych ludi nie len podla toho ze ma dielnu a vybavenie
DUSAN
Aku chces dat zaruku na chiptuning? Mozes dat zaruku na chip ale nie na nieco ine. Ak majitel auta po chipovani bude zastudena nakladat autu a odpali pol motora das mu zaruku a zaplatis mu to?

Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
No viem a citam ako to chodi na SK a viem ako to chodi aj v CZ,nalejme si ciste vinko,kazdy ma na niekoho nieco resp kazdy kyda na kazdeho,bohuzial taka je realita.tmracing píše:dusan: okilen som dodal ze zasa to ze ma niekto predajnu, halu, dielnu, vybavenie neznamena ze to co ti s autom spravi bude dobre... jednoducho treba si vyberat podla referencii a hlavne realnych skusenosti inych ludi nie len podla toho ze ma dielnu a vybavenie
A je len na kazdom z nas,koho si vybere,ci to budu referencie,ci to budu vysledky,ci odporuci znamy atd