problém vybíjanie batérie Audi Allroad 2,5 TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
deviltaz
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

problém vybíjanie batérie Audi Allroad 2,5 TDI

Příspěvek od deviltaz »

Zdravím mám problém s AUDI Allroad 2,5 TDI 132kW - je tam 2 ročná batéria 74Ah.keď auto stojí tak 2 dni batéria má pod 11,8 V - alternátor však dobíja v poriadku na 14,2 V .Pokojový odber je v rozsahu 0,09 A až 0,25A. Majiteľ si všimol ,že sa mu aj znižuje svetlá výška auta - teda vzduch. vankúše nedržia tlak - klesnú tak o 1 deň na min. Chcem sa spýtať či je možnou príčinou spúšťanie kompresora na dofuk svetlej výšky vozidla ? Je tento kompresor aktívny aj po odpojení kľúčika: Meral som to VAGom a po odojení kľúča zapaľovania sa dalo dostať do RJ - 34.Len som nemal nervy čakať na pokles tlaku hodiny. Má s tým niekto skúsenosti?
omega001
Přispěvovatel

Příspěvek od omega001 »

Tak odpoj na dva dny baterku,jestli neni v haji ona... A hned budes vedet
Dokud neumíš létat,musíš se v tom naučit chodit.
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
Jarrooas
Nováček

Problem vybíjanie baterie

Příspěvek od Jarrooas »

Kompresor nieje aktívny po zamknuti auta,je aktívna ,len r.j zdvihu podvozku a to hlavne vtedy ak si jazdil s inou polohou ako na 2 stupeň,po opusteni auta a zamknuti sa automaticky zdvihne do 2 polohy.Problem bude pravdepodobne v bateriii ako popisuje nas kolega, dovolený odber je do 40 mAmp,po uspani Canbusov.cca 30-40 minut!
Priprav si peniaze na vzduchove vankuše,mimochodom v adrese 34 v bloku n.hodnot sa da zistit ktorý vankuš unika,alebo striekanim jarovej vody na vankuš !

Jarrooas!
deviltaz
Přispěvovatel

Příspěvek od deviltaz »

cislo kanala meranych hodnot nahodou nevies?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“