ALH zvysenie vykonu + udrzba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- travel242fx
- Přispěvovatel
Tak som sa rozhodol pre tie SPRINT 764 bez cipu by som mohol mat cca 130 ponikov so seriovym softom ? a nebude to prilis hulit ,trocha to moze sak je to diesel
a kde by som ich mohol kupit daju sa aj na slovensku alebo len v cechach u dieselpoweru?

a kde by som ich mohol kupit daju sa aj na slovensku alebo len v cechach u dieselpoweru?
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
- travel242fx
- Přispěvovatel
No ved prave tie SPRINT 764 mi budu uplne stacit ak so sierovym softom budem mat cca 130 koni ako pisete ,spojku by sa mi nechcelo menit tak aby este nieco vydrzala.
A nebude to moc dymit bez upravy softu?
A nebude to moc dymit bez upravy softu?
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Celkem mě děsí jak všude vychvalujou ALH bo ho mám v G III s CHipem od dieseltechnik (tak už jsem koupil) a než jsem to tu začal číst byl jsem spokojen jede to pěkně,ale tady se dočítám že by to mělo jet kurwa pěkně a to mi zase nepřijde tak nevím nevím kde je chyba 

Golf III Variant ALE , CHip,KAT+EGR off,Podvozek,205/40R17 G IV Look Hella
T4 Caravelle 2.5 dti 75kw zatim základ
T4 Caravelle 2.5 dti 75kw zatim základ
Dej jiný chip a budeš vědět kde je chyba. Vlastní zkušenost.vancar píše:Celkem mě děsí jak všude vychvalujou ALH bo ho mám v G III s CHipem od dieseltechnik (tak už jsem koupil) a než jsem to tu začal číst byl jsem spokojen jede to pěkně,ale tady se dočítám že by to mělo jet kurwa pěkně a to mi zase nepřijde tak nevím nevím kde je chyba
-
- Přispěvovatel
Asi bych radeji udelal dukladnou prohlidku, zmeril tlaky, jak je na tom vaha vzduchu... Nekterim lidem kleka motor a nechaji dat nejakou nalejvarnu a pak to jede tak jak to jede.TK píše:Dej jiný chip a budeš vědět kde je chyba. Vlastní zkušenost.vancar píše:Celkem mě děsí jak všude vychvalujou ALH bo ho mám v G III s CHipem od dieseltechnik (tak už jsem koupil) a než jsem to tu začal číst byl jsem spokojen jede to pěkně,ale tady se dočítám že by to mělo jet kurwa pěkně a to mi zase nepřijde tak nevím nevím kde je chyba
Oktavka O1 66kwALH,K&N, KYB, Silentbloky ramene AudiTT, Apec, EGR off, KAT k.o., panda tune, jednohmota