ahojte moze mi niekto vysvetlit spotrebu fabie 1,9 tdi ATD motor rok 2002 neviem sa dostat pod 6,5 l priemer a palubny pocitac ukazuje velke hodnoty okamzitej spotreby porovnaval som taku istu fabiu a ma spotrebu 5,2 litra synchronizacia na 0 filtre vymenene budiky nakodovane spravne .Poradi niekto
asi ťažko normálna spotreba, ja som mal tiež fábiu rovnaký motor 2004 74 kW a spotreba 5,2 L !!! máš rozštelovaný predvstrek alebo čo ja viem čo ešte...
jednoduché řešení, když furt koukáte na palubáky - pomocí vagu si v přístrojovce stáhněte korekci spotřeby na 50% a najednou auto místo 6,5 bere 3,25 //myslím, že u fábky se dá nastavit jako nejmenší hodnota 85%//
ked to prestavim na palubaku na 85 % tak oklamem len sam seba a oci ja som sa pytal ci niekto nevie ako znizit tu skutocnu spotrebu . nech robim co chcem je vysoka priemer a nie len mesto je 6,5l je to normalne ??
vackovku som mal aj na 0 aj na -2 aj na +2 aj tak je to stale rovnake ta spotreba sa nemeni vstryky nastavene 225 stupnou gumicky nove na vstrikoch motor ma najazdene asi 120000 km spotreba oleja nulova
podla palubaku mam spotrebu cca 6,5 ale v reale som to meral a mam iba 5,7.
Nakodovane to mam na min na 85% ale spotreba stale podla palubaku vysoka.
Neviete poradit ako to este znizit na palubaku aby sa to rovnalo s realom???