přestal jet
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
přestal jet
potřebuji poradit mam seata leona 1,9 tdi pd motor ARL už delsi dobu resim to že mi auto žere strasne moc olej ..strasne dýmý a smrdí....barva kouře je spise do modra. takze nejspis turbo. a dneska sem se rozjel trosku svizneji a najednou se rozjel jak blazen tak sem dal dvojku a taky jel jako dabel z niceho nic.....tak sem vyradil a najedou mi otacky vyletely do maxima chvilku tam držely a pak spadly a auto samo od sebe zdechlo. samozrejme uz neslo nastartovat......potřeboval bych vedet jestli je to tím turbem že se proste odporoučelo do vecnych lovist......nebo necim jinym....zatím sem nemel nic rozdelanyho stalo se to dneska.....dekuji za vsechny rady a tipy........ 

seat leon 1,9 tdi Pd 110kw
-
- Přispěvovatel
No vyzera to tak,že si to cuclo olej.Nahromadený olej z turba sa dostal do IC a pri točke si to cuclo..Ak si zdatny tak zhoď sponu pri EGR ventile a pozri či je od oleja sacia hadica a hlavne pozri na mierku oleja,či tam maš toľko oleja ako predtym.Dymilo ti to tak čierno,čierno-modro?Mne to cuclo olej a ojnica prerazila blok motoru a som dojazdil
Dúfam,že ty pochodiš lepšie,lebo su to nervy zháňať motor a veci okolo toho.

VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 

-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
To fabiator, dost blba rada, velka pravdepodobnost nataveni povrchu pistu a nebo nasati vetsiho mnozstvi oleje a nez vyjedes vsechen olej co je v motoru a nestihnes propalit pisty tak ho na konci stejne zadrez protoze nebude olej na mazani. Motor je nutny hned pri prvnich priznacich jizdy na olej chcipnout
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
-
- Přispěvovatel
Příklad jak z učebnice, člověk si koupí auto a pak jen jezdí, jezdí a jezdí, ikdyž má auto evidentně problém, no tak co, tak prostě zase jen jezdí tak dlouho, až motor vystaví stopku... Tohle vypadá velice parvděpodobně na to, že to vcuclo olej a tím pádem bude dost možná motor KO a investice bude nemalá.......
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG