Doblo 1,9 JTD - výměna žhavičů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Doblo 1,9 JTD - výměna žhavičů
Mám tady dalšího mazlíka (co Fiat, to výdrb) 1,9 JTD 90.000km najeto- špatné všechny žhavky. Nejdou vyšroubovat. Mám strach zabrat, abych je nezalomil. Otázka zní: jak velká je pravděpodobnost, že ho utrhnu? 

Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Zkusil bych to nastrikat WDckem a pak pojezdit a na teplejsim motoru zkusit. Je zajimave,ze to nejde po tak malo kilometrech. Bezne to na JTD meni kluci po 150 a vic km. ja mam 180 a mam puvodni.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
Zkoušel jsem WD i jiné odrezovače, teplý/studený motor ale pohnu s ním těžko cca 1/2 otáčky a dál už to nejde... Ke všemu ja na tam "bezvadný" přístup
. Nemám s Fiaty zkušenosti (dělám to jen dobrým známým), třeba u CDI to ani nezkouším povolovat a rovnou volám "vytahovače žhavičů", ale tady by se s tím forichtungem ani nedostal.

Naposledy upravil(a) dhfool dne 16 dub 2011, 20:57, celkem upraveno 1 x.
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
To je blby. Tak to uz zalezi na tobe. Pokud to nenastartujes v zime a musis jezdit bud to riskni a nebo dej do servisu at si s tim nejak draze poradi.
Ja treba startuju uplne bez zhaveni mam neco s RJ zhaveni a 1 zhavic spatny. do -15 to nejak nastartuje,ale pak uz vybiju baterku
Ja treba startuju uplne bez zhaveni mam neco s RJ zhaveni a 1 zhavic spatny. do -15 to nejak nastartuje,ale pak uz vybiju baterku
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
WD taky rozpouští karbon. Nechám ho s tím chvíli jezdit a uvidíme, třeba to povolí.
Ale jo, nějak se na ně dostanu, spíš jsem chtěl vědět, jestli to je beznadějný případ jako CDI, nebo to většinou jde...ešte si asi nemenil žhavky na pažovke 2.2 hdi tam je len skvelí pristup,len sa s tym pomorduj a nešpekuluj
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Vysvětli majiteli, že teď v létě je nepotřebuje, ale jestli na tom trvá,může se stát, že navštíví banku...Snažím se předem majitele varovat, aby po tom neřekli, že jsem to zkurvil a oni to musí platit..Ale jestli se ti hýbe a nepruží , jsi pomalu vítěz..Dávám tam trubičku a zkusím mu dát pár pohlavků zeshora. Jde tam spíš o štěstí... 

nepropadat panice...
Jasně, to jsem mu taky říkal. Auto sice blbě startuje, ale kvuli k.o. dvěma vstřikům. Dneska jsem to zase zkoušel a ni prd. Cítím, jak se kousne a ze zkušenosti vím, že by šel i se závitem v hlavě, pokud by neuletěl. Holt v zimě bude muset vozit Rudé Právo a zapalovačjericho-3 píše:Vysvětli majiteli, že teď v létě je nepotřebuje, ale jestli na tom trvá,může se stát, že navštíví banku...Snažím se předem majitele varovat, aby po tom neřekli, že jsem to zkurvil a oni to musí platit..Ale jestli se ti hýbe a nepruží , jsi pomalu vítěz..Dávám tam trubičku a zkusím mu dát pár pohlavků zeshora. Jde tam spíš o štěstí...

BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D