mikrospínač zámku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
mikrospínač zámku
Prosím o pomoc blbne mi signalizace otevřených dveří a nesvítí světlo stropní a ani na přístrojovce je to asi mikrospínačem zámku ale nevím kde ho mám hledat nový už mám jen ho chci vymněnit a nevím kde je !!! Díky 

Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
-
- Přispěvovatel
Jenže Golf4 má celej ten plechvej nosník jako třeba Fabia1 nebo SuperB1, ale Octavia to nemá povolíš zámek a vyndáš ho jde to.Johny_RS píše:Nemusi?A ako vytiahneš stahovačku,teda myslim že čo je okno v tych kolajniciach,tak ten tapacir plechovy nevytiahneš.Sice v Octe I to je kapanek inakšie ako v Golfe IV,ale ja bez vytiahnutia stahovačky teda toho plechoveho plata,by som sa nedostal k zamku.
Ahoj tak tohle jsem měl taky a není to ani tak o mikrospínači já mám tedy octavii, ale měl jsem tento problém u obou předních dveří, tka jsem se touto problematikou zabýval a jse o to že výstupek z mikro spínače jezdí po exentrickém kolečku a časem se vlivem otěru ( abrazivnímu opotřebení ) zmenší jak výstupek na mikrospínači , tak se v kolečku vyběhá drážka. Takže výsledek , je že vzájemná poloha se zmenší natolik, že nastane taková , vůle že to prostě přestane fachat. Jinak si myslím , že rozebrat a vyměnit mikrospínač nebude žádná srnda, bo tam je nýtováno a nmezi nýty je poměrně složitý mechanizmus.
Já to řešil tedy výměnou celého zámku, nabízelo se řešení: ČÍNA za litr, nebo originál, na octavu levé za 4800 a pravé za 3300 pravé( nemají mechanický zámek ) nakonec jsem tam napasoval na fabii, která státla asi 3300 za levé a pravé za 2800 originál. ( ikdyž mám pocit ,že to není ono, ale na pultě se to lišilo jen kodem stejné to není, já to z 99 % ovládám díálkově, ale když to beru klíčem mám pocit , že tam je nějaký zádrhel, ani nevím protože naposledy jsem to otevíral před rokem )
Já to řešil tedy výměnou celého zámku, nabízelo se řešení: ČÍNA za litr, nebo originál, na octavu levé za 4800 a pravé za 3300 pravé( nemají mechanický zámek ) nakonec jsem tam napasoval na fabii, která státla asi 3300 za levé a pravé za 2800 originál. ( ikdyž mám pocit ,že to není ono, ale na pultě se to lišilo jen kodem stejné to není, já to z 99 % ovládám díálkově, ale když to beru klíčem mám pocit , že tam je nějaký zádrhel, ani nevím protože naposledy jsem to otevíral před rokem )
Škoda Octavie 1.9TDI 66 kW r.v 2004 A-4