mikrospínač zámku

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
efošek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

mikrospínač zámku

Příspěvek od efošek »

Prosím o pomoc blbne mi signalizace otevřených dveří a nesvítí světlo stropní a ani na přístrojovce je to asi mikrospínačem zámku ale nevím kde ho mám hledat nový už mám jen ho chci vymněnit a nevím kde je !!! Díky (LOL)
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
Johny_RS
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_RS »

VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

No sice se okno povolovat nemusí zbytečně složitý, ale jinak super návod.
Johny_RS
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_RS »

Nemusi?A ako vytiahneš stahovačku,teda myslim že čo je okno v tych kolajniciach,tak ten tapacir plechovy nevytiahneš.Sice v Octe I to je kapanek inakšie ako v Golfe IV,ale ja bez vytiahnutia stahovačky teda toho plechoveho plata,by som sa nedostal k zamku.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
efošek
Přispěvovatel

Příspěvek od efošek »

já mám tento problém u dveří spolujezdce takže ten mikrospínač je v těchto dveřích mám pravdu ??
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
aughostino
Přispěvovatel

Příspěvek od aughostino »

efošek: ano, musis vybrat cely zamok von, tam najdes ten mikrospinac...
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU

ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Johny_RS píše:Nemusi?A ako vytiahneš stahovačku,teda myslim že čo je okno v tych kolajniciach,tak ten tapacir plechovy nevytiahneš.Sice v Octe I to je kapanek inakšie ako v Golfe IV,ale ja bez vytiahnutia stahovačky teda toho plechoveho plata,by som sa nedostal k zamku.
Jenže Golf4 má celej ten plechvej nosník jako třeba Fabia1 nebo SuperB1, ale Octavia to nemá povolíš zámek a vyndáš ho jde to.
dada211
Přispěvovatel

Příspěvek od dada211 »

Ahoj tak tohle jsem měl taky a není to ani tak o mikrospínači já mám tedy octavii, ale měl jsem tento problém u obou předních dveří, tka jsem se touto problematikou zabýval a jse o to že výstupek z mikro spínače jezdí po exentrickém kolečku a časem se vlivem otěru ( abrazivnímu opotřebení ) zmenší jak výstupek na mikrospínači , tak se v kolečku vyběhá drážka. Takže výsledek , je že vzájemná poloha se zmenší natolik, že nastane taková , vůle že to prostě přestane fachat. Jinak si myslím , že rozebrat a vyměnit mikrospínač nebude žádná srnda, bo tam je nýtováno a nmezi nýty je poměrně složitý mechanizmus.
Já to řešil tedy výměnou celého zámku, nabízelo se řešení: ČÍNA za litr, nebo originál, na octavu levé za 4800 a pravé za 3300 pravé( nemají mechanický zámek ) nakonec jsem tam napasoval na fabii, která státla asi 3300 za levé a pravé za 2800 originál. ( ikdyž mám pocit ,že to není ono, ale na pultě se to lišilo jen kodem stejné to není, já to z 99 % ovládám díálkově, ale když to beru klíčem mám pocit , že tam je nějaký zádrhel, ani nevím protože naposledy jsem to otevíral před rokem )
Škoda Octavie 1.9TDI 66 kW r.v 2004 A-4
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

dada211 píše:Ahoj tak tohle jsem měl taky a není to ani tak o mikrospínači...
Jsi objevil Ameriku... Je snad úplně jedno, že je to tím "výstupkem". Stejně vyměníš celej spínač.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“