Kvaka z motora Superb I, 1.9 TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jozzef17
Nováček
Odpovědi: 0

Kvaka z motora Superb I, 1.9 TDI

Příspěvek od jozzef17 »

Superb 1.9 Tdi, 96 kw r.v. 2003. Zdravim, mam taky problem ze mi asi tak jedna - dva kvapky za 24 hodin odvapnu z neakej súčasti blízko motora co ani neviem co to je za zariadenie, preto prikladam foto .... Mam podozrenie ze to preteka cez ten uzaver alebo co to je poistený segerovou poistkou (v cervenom kružku). Mal to niekto rozobrate ? co sa pod tým uzaverom skrýva ? Ked tu segerovku vycvaknem vypadne mi ten uzaver von ? Da sa tam vobec nieco pretesnit ? Mal to niekto rozobrate ? A co je to vlastne za zariadenie neake čerpadlo ? ... Dik za radu .... Obrázek
Obrázek
karel4
Aktivista

Příspěvek od karel4 »

Kape ti to z klimakompresoru,myslím si že je to pojistný přetlakový ventil,když to vyndáš tak ti uteče chladivo.
jozzef17
Nováček

Příspěvek od jozzef17 »

hm a da sa to neako pretesnit ? neviem ci z toho uteka chladivo, alebo aku ma to chladivo podobu ale podla mna to vyzera na cisty olej .... nechcel by som na tom nieco zadriet ....
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jestliže tam máš nějaký tlak vypadne to tak rychle že budeš překvapen co to vybuchlo zjisti nejdřív pořádně co kape (nutno odmastit umýt a vysušit)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jozzef17
Nováček

Příspěvek od jozzef17 »

tak som to vsetko vyutieral vycistil a tam ako je ta segerovka tam sa mi tamad tlacia bublinky, to znamena ze tam asi je neaka netesnost
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“