Masky bez znaku VW temer vsechny modely od 282 Kc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Masky bez znaku VW temer vsechny modely od 282 Kc
Cenik:
Golf
Golf 1 ... 404 Kc.
Golf 2 ... 363 Kc (dvouoko)
Golf 2 ... 606 Kc (ctyroko)
Golf 3 ... 299 Kc.
Golf 4 ... 299 Kc.
Golf 5 ... 299 Kc.
Vento/Bora/Jetta 2
Vento ... 525 Kc.
Bora ... 363 Kc.
Jetta 2 ... 363 Kc.
Polo
Polo 6N ... 282 Kc.
Polo 9N ... 444 Kc.
Passat
Passat B5 cerna ... 363 Kc.
Passat B5 chrom line ... 728 Kc.
Passat B5.5 chrom line ... 809 Kc.
Passat B5.5 R36 look ... 1418 Kc.
Nove i jine znacky koncernu na dotaz (sz)
Golf
Golf 1 ... 404 Kc.
Golf 2 ... 363 Kc (dvouoko)
Golf 2 ... 606 Kc (ctyroko)
Golf 3 ... 299 Kc.
Golf 4 ... 299 Kc.
Golf 5 ... 299 Kc.
Vento/Bora/Jetta 2
Vento ... 525 Kc.
Bora ... 363 Kc.
Jetta 2 ... 363 Kc.
Polo
Polo 6N ... 282 Kc.
Polo 9N ... 444 Kc.
Passat
Passat B5 cerna ... 363 Kc.
Passat B5 chrom line ... 728 Kc.
Passat B5.5 chrom line ... 809 Kc.
Passat B5.5 R36 look ... 1418 Kc.
Nove i jine znacky koncernu na dotaz (sz)
Naposledy upravil(a) pajice dne 21 čer 2011, 09:24, celkem upraveno 1 x.
Origo to neni uz jen proto, ze to je bez znaku.
Co se tyce kvality, tak reklamaci jsem jeste na ne nemel zadnou. Sam jsem mel na aute a porad bylo auto v mycce a zadny problem. Vyorbce je JOM nebo jiny vyrobce, ale vse pochazi z jedne fabriky. Jinak chromovanou prestrikanou na cernou jsem jeste nevidel.
Co se tyce kvality, tak reklamaci jsem jeste na ne nemel zadnou. Sam jsem mel na aute a porad bylo auto v mycce a zadny problem. Vyorbce je JOM nebo jiny vyrobce, ale vse pochazi z jedne fabriky. Jinak chromovanou prestrikanou na cernou jsem jeste nevidel.
jak uznáváš reklamace na pokroucení těchto výrobků teplem (stačí slunce)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
no vidis nevidel a ja ji mampajice píše:Origo to neni uz jen proto, ze to je bez znaku.

VW Passat 3BG 2002 96kw-4valce staci kdyz to turbo tlaci
Nekupovat auta na F...Ford,Fiat a vsichni Francouzy:D
sorry, tak tohle slysim prvneLadas píše:jak uznáváš reklamace na pokroucení těchto výrobků teplem (stačí slunce)

Naposledy upravil(a) pajice dne 27 kvě 2011, 23:57, celkem upraveno 1 x.
to spis nekdo fouknul celochromovou cernym sprayem protoze se mu nelibilaMilwall píše:no vidis nevidel a ja ji mampajice píše:Origo to neni uz jen proto, ze to je bez znaku.
je to koupeny z internetoveho kramu,ale jestli mas teda na 3BG cernou s chrom listickama tak bych mel zajem .pajice píše:to spis nekdo fouknul celochromovou cernym sprayem protoze se mu nelibilaMilwall píše:no vidis nevidel a ja ji mampajice píše:Origo to neni uz jen proto, ze to je bez znaku.
VW Passat 3BG 2002 96kw-4valce staci kdyz to turbo tlaci
no vidíš a já už taky nějakou nandal a setkal jsem se s tím skoro pokaždé origo je origo i když bez znaku je to hezčí...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower