ford mondeo 2.0 TDCi kontrolka žhavení bliká
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bliká kontrolka žhavení - další problém
Ahoj všem,
mám mondeo rv. 2005/06, motor 2,0 TDCI 96 kW, najeto dle tachometru cca 110 000 km, stav v podstatě tomu odpovídá - dovoz I.
Mám problém, jako popisoval kolega přede mnou. Projevuje se cca 2 týdny. Rozdíl je v tom, že problén nenastane při "brždění motorem" ale naopak při velkém krouťáku.
Příklad: jedu po dálnici, motor má provozní teplotu, začnu mírně akcelerovat (předjíždět) do kopce na 6. rychlostním stupni - nálhle zabliká kontrolka žhavení a motor se vypne (nechcípne). Sešlápnu spojku a nastartuju klíčkem - auto jede dál v normálním režimu. Jednou už mi to udělalo i na 5. stupni.
Provizorni řešení: test přepadu v normě, v palivovém filtru nejsou žádné piliny, čerpadlo tlakuje v normě (neoriginální diagnostika), na radu známého jsem vyměnil čidlo na vačce (šedé), nepomohlo to. Konektor jsem zatím neměnil. Diagnotika hlásí chybu č. P0251: Injection pump fuel metering control mailfunction.
Poraďte prosím..
mám mondeo rv. 2005/06, motor 2,0 TDCI 96 kW, najeto dle tachometru cca 110 000 km, stav v podstatě tomu odpovídá - dovoz I.
Mám problém, jako popisoval kolega přede mnou. Projevuje se cca 2 týdny. Rozdíl je v tom, že problén nenastane při "brždění motorem" ale naopak při velkém krouťáku.
Příklad: jedu po dálnici, motor má provozní teplotu, začnu mírně akcelerovat (předjíždět) do kopce na 6. rychlostním stupni - nálhle zabliká kontrolka žhavení a motor se vypne (nechcípne). Sešlápnu spojku a nastartuju klíčkem - auto jede dál v normálním režimu. Jednou už mi to udělalo i na 5. stupni.
Provizorni řešení: test přepadu v normě, v palivovém filtru nejsou žádné piliny, čerpadlo tlakuje v normě (neoriginální diagnostika), na radu známého jsem vyměnil čidlo na vačce (šedé), nepomohlo to. Konektor jsem zatím neměnil. Diagnotika hlásí chybu č. P0251: Injection pump fuel metering control mailfunction.
Poraďte prosím..
palivový filtr
Ano, to jsme udělali jako první - výměna v servise byla asi 2/2011, teď jsem ho tedy pro jistotu vyměnili znovu a ten starý otevřeli - zdal se "čistý"..
Baterka nová.
ERG vyčištěno.
Fakt nevím, kam dál..
Baterka nová.
ERG vyčištěno.
Fakt nevím, kam dál..
..jaj, moje angličtina je slabá, můžeš mi poradit, k čemu tam došli?jaykay píše:kuk sem
http://www.talkford.com/topic/98233-fau ... control-a/
Ahoj, stejné auto, stejný problém. Už s tím nějaký čas jezdím a občas to chcípne na dálnici ve 130 km a občas při dojíždění na křižovatku a nebo před zatáčkou. Závadu to píše P0234 a vždy se rozbliká žhavení. Potom to nastartuji a jedu dál. ve 120km to občas škubne a když jedu víc, tak to jede celkem nornálně. Neznáte náhodou někdo toto číslo závady? Servis mi neporadil. Čím větší tomu dávám kouř, tím to jede lépe. Asi jak to pročítám tak bych začal od vstřiků.
Vstřiky jsem kontroloval, vypadají ok. Nakonec jsme vyměkl, ono když vypne motor při předjíždění do kopce, tak to je fakt prd** stažená, tak jsem nechal vyměnit palivové čerpadlo a závada se už neprojevila.Tomasd píše:Ahoj, stejné auto, stejný problém. Už s tím nějaký čas jezdím a občas to chcípne na dálnici ve 130 km a občas při dojíždění na křižovatku a nebo před zatáčkou. Závadu to píše P0234 a vždy se rozbliká žhavení. Potom to nastartuji a jedu dál. ve 120km to občas škubne a když jedu víc, tak to jede celkem nornálně. Neznáte náhodou někdo toto číslo závady? Servis mi neporadil. Čím větší tomu dávám kouř, tím to jede lépe. Asi jak to pročítám tak bych začal od vstřiků.
Toto idiota, co do Fordu začal montovat francouzské TD motory, by se mělo pro výstrahu pověsit někde v průvanu..