sani 96 kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
sani 96 kw
ahoj vsem!! chci se zeptat kde je nejlpesi napojit se na puvodni sani..mam 19 tdi 85 Kw PD a menim hl. sani vcetne EGR za 96 a nevim kde se mam napojit jestli az u cooleru nebo klidne hned v prvnim kolenu
díiy vsem za rady..

Není řečeno. Já mám Golfa, tzn. příčný motor a sání z podélného. Ale moc jsi to neupřesnil. Tak to zkus ještě jednou, jestli chceš kloudnou odpověď.kubiss píše:je to passat takze z podelenho...proc??davam vetsi turbo tak i vetsi sani..TDIPOWER píše:Taky to moc nechápu. Co to vlastně měníš a proč? Z jakého motoru? Podélného? Příčného?

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
no a kde ty jsi se napojil na puvodni origo sani??v kterych mistech....nebo jsi to vymenil uplne cele komplet¨??TDIPOWER píše:Není řečeno. Já mám Golfa, tzn. příčný motor a sání z podélného. Ale moc jsi to neupřesnil. Tak to zkus ještě jednou, jestli chceš kloudnou odpověď.kubiss píše:je to passat takze z podelenho...proc??davam vetsi turbo tak i vetsi sani..TDIPOWER píše:Taky to moc nechápu. Co to vlastně měníš a proč? Z jakého motoru? Podélného? Příčného?
-
- Přispěvovatel