ford mondeo 2.0 TDCi kontrolka žhavení bliká

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MarioW
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od MarioW »

Tak to jsi mě potěšil :) - ty se v těch motorech vyznáš? Já jsem spíš na youngtimery, tyto přibližovadla považuju za nutné zlo. Pro radost mám Porsche 944 8)

Mimochodem mám ještě stále problém s tím Monďasem. Po výměně čerpadla už naštěstí nevypíná motor, aspoň zatím se to neprojevilo, ale zdá se mi, že na volnoběhu moc vibruje. Cítím to na věnci volantu (zdá se mi, že před tou závadou to nedělal). A taky když zařadím 1. stupeň, ozve se tiché bouchnutí někde zespod. Že by silentbloky na motoru? Obecně řečeno zvuk motoru je "nezdravý". Jsem zvyklý na TDI od VW, ty tak "divně" neharaší.
Díky..
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

MarioW píše:Tak to jsi mě potěšil :) - ty se v těch motorech vyznáš? Já jsem spíš na youngtimery, tyto přibližovadla považuju za nutné zlo. Pro radost mám Porsche 944 8)

Mimochodem mám ještě stále problém s tím Monďasem. Po výměně čerpadla už naštěstí nevypíná motor, aspoň zatím se to neprojevilo, ale zdá se mi, že na volnoběhu moc vibruje. Cítím to na věnci volantu (zdá se mi, že před tou závadou to nedělal). A taky když zařadím 1. stupeň, ozve se tiché bouchnutí někde zespod. Že by silentbloky na motoru? Obecně řečeno zvuk motoru je "nezdravý". Jsem zvyklý na TDI od VW, ty tak "divně" neharaší.
Díky..
nevzynam, jen jsem se o ne zajimal, protoze jsem jeden cas mel taky MKIII TDCI 96kW, ty vibrace mozna dvouhmota???
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
MarioW
Nováček

Příspěvek od MarioW »

Co to je? :)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

2hmotovy setrvak
google.com - dual mass flywheel
:D
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mario W- a jak jezdí auto pro radost..? Tvoje youngtimery to je to pravé... :)
nepropadat panice...
MarioW
Nováček

Příspěvek od MarioW »

Jak? No jinak :)

Víš, měl jsem takové heslo: "nafta patří do kamen" - ale musel jsem ho porušit a z finančních důvodů na každodenní dojížďku si pořídit TD.. protože k LPG mám ještě větší odpor..
Odpovědět

Zpět na „Ford“