Alhambra1.9 PD 96 KW padá ´výkon při zatížení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Alhambra1.9 PD 96 KW padá ´výkon při zatížení
Chlapi poradte nekdo na vagu mi to píše regulace plniciho tlaku max mez překročena uz sem skousel vsechno mozne a nevím si rady pokud se jezdi bez zátěže tak celkem ok ale kdyz mam nalozeno ajedu do kopce tak treba na 5 tku u120 ti mi to padne pak zas po nastartováni ok je zajimave ze nekdy to nedela vubec turbo+naklapěni je vporadku hadičky taky takze fakt nevim 

-
- Aktivista
tuším že huml někdy psal neřešitelný problém a bylo při montáži turba otočené kolo co nastavuje lopatky, ¨¨
třeba mi stojí jedna kokta před barákem tam to dělalo taky pokud jsi jezdil sám nic
pokud jeli čtyři nebo jsi to potočil do kopce tak nouzík byla tam ta krabice power a dala se štelovat šroubovákem tak jsem ji ubral a OK,
chce to číst skupiny O11 a O 12 jestli turbo delší dobu překročí limet nebo nafta
třeba mi stojí jedna kokta před barákem tam to dělalo taky pokud jsi jezdil sám nic
pokud jeli čtyři nebo jsi to potočil do kopce tak nouzík byla tam ta krabice power a dala se štelovat šroubovákem tak jsem ji ubral a OK,
chce to číst skupiny O11 a O 12 jestli turbo delší dobu překročí limet nebo nafta

sou tam propady v tlaku ze to kolísa ale ne moc zitra to naloguju aposlu to borec co se zabyva turbama mi rekl ze bude zadrhavat podtlakova banka na turbu tu sem skousel a zda se mi ok nevim jesi to fakt nebude tim ventiem N75 ale podle diagnostiky mi vsichni tvrdi ze je vporadku jeste by me zajimal ten doraz naregulaci lopatek je tam druhe turbo jesi by to nechtelo dostelovat
Nechceš si ještě vyhodit a vyčistit cvičně turbo? Když máš šaltrbox dole, tak tam bude príma přístup.e-Miris píše:zitra poslu to nalogovani mam vyndanou převodovku tak to musím slozit mením setrvák
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D