11. Ilegal Action Tuning Sokolov
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ano, jizda zrucnosti.
Pro mene chapave, specialy byly na webu uz delsi dobu a rozdeleni do kategorii jsme my jako TDIchip neresili, to delal hlavni organizator a samozrejme ze 530d nebyla rychlejsi nez nitro, jela ve sve kategorii ...
Ono je z pohledu organizatora tezke udelat kategorie tak jak si vsichni predstavujou - loni byl pozadavek na klasicke nepreplnovane diesely kterych bylo loni asi 5 a letos nebyl ani jeden kdyz se pro ne na jejich zadost delala kategorie.
S temahle stiznostma se obracejte na organizatora a pokud jste meli pochybnosti - meli jste se vyjadrit na miste a ne potom tlachat jak nejvetsi hrdinove tady!!!
Vysledky organizator proste vytisknout nechtel a bez debat. Budou zverejnene behem dneska.
Tady se porad nekomu neco nelibi, to je porad neco - Pribram na kokot, Sokolov na kokot, Mimon urcite taky bude na kokot protoze TDIchip priveze Fabii ... to je jako mluvit do sudu ...
Hlavne porad nechapu o co jde!? Pajin byl prvni a zizala 2. ...
Pro mene chapave, specialy byly na webu uz delsi dobu a rozdeleni do kategorii jsme my jako TDIchip neresili, to delal hlavni organizator a samozrejme ze 530d nebyla rychlejsi nez nitro, jela ve sve kategorii ...
Ono je z pohledu organizatora tezke udelat kategorie tak jak si vsichni predstavujou - loni byl pozadavek na klasicke nepreplnovane diesely kterych bylo loni asi 5 a letos nebyl ani jeden kdyz se pro ne na jejich zadost delala kategorie.
S temahle stiznostma se obracejte na organizatora a pokud jste meli pochybnosti - meli jste se vyjadrit na miste a ne potom tlachat jak nejvetsi hrdinove tady!!!
Vysledky organizator proste vytisknout nechtel a bez debat. Budou zverejnene behem dneska.
Tady se porad nekomu neco nelibi, to je porad neco - Pribram na kokot, Sokolov na kokot, Mimon urcite taky bude na kokot protoze TDIchip priveze Fabii ... to je jako mluvit do sudu ...
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
HANZTD: kritizovat umi kazdy, registraci sem si udelal vice mene jen kvuli tobe ty pitomce, az nebude zadnej sraz a jako ze ta doba je rok co rok blize tak sem zvedavej kam si budes jezdit honit pindika, tak mozna do lesa ...
Osobne me diesel nic nerika a podle gusta ... pro me za me ...
Na krajkove se s kategorii diesel vice mene kazdy rok experimentuje...
Je to sraz o 300 autech proste takovej domaci pidi srazik, a pokud se ti nelibilo a si zvyklej na mega akce, bohuzel s moznostma ktere mam nemohu slouzit, kazdemu se nezavdecim, ale snazim se... Dekuju za tan krasnej kladnej nazor co sem tu zahlidl od naivky...
Pomerovy sprint pro me byla jedna velka neznama ale spousta lidi s tim byla spokojena ... ono holt zaradit jednicku a seslapnout plyn na zem a kvaltovat to umi i 10ti lete dite... zajet 2 stejne casy uz dela problem ze?
Pohary se rozdali vsechny, nemam duvod si je doma schovavat, a tak kdyz se zadny klub neprihlasil tak ho vemu a hodim ho do pole?
Brouk: napadas tu rozdeleni kategorii, ale ono je snaha vsechny kategorie obsadit, bohuzel na nasem sraziku tolik 3.5, 4.5 a 5litru neni, a vlastik ted 2 roky taky nebyl protoze nezvladal, a prekvapil me mile kdyz se objevil, kazdopadne places ze kategorie bla bla a sam s flaskou bys chtel porazet klasicke 1.9 TDI? to si frajer :
A posledni vec, s programem se ke konci spechalo kvuli mrakum ktere se blizili v 17:30h zaclo prset a prestalo to az nekdy ve 22h, uz vidim jak tam v desti cekate na poharky a tombolu ... pro me za me, ten sraz neni o vydelku ale o tom ze je pro lidi ... ale jak rikam kritizovat a drzkovat umi kazdej, prihodit ruku k dilu ci dat nejakou rozumnou pripominku nebo rict normalne co by slo priste jinak a lepe za to sem vzdy rad ale za kecy typu brecim tady nejsim ... to me opravdu jen rozesmiva...
A ted do me ... juhuu

Je to sraz o 300 autech proste takovej domaci pidi srazik, a pokud se ti nelibilo a si zvyklej na mega akce, bohuzel s moznostma ktere mam nemohu slouzit, kazdemu se nezavdecim, ale snazim se... Dekuju za tan krasnej kladnej nazor co sem tu zahlidl od naivky...
Pomerovy sprint pro me byla jedna velka neznama ale spousta lidi s tim byla spokojena ... ono holt zaradit jednicku a seslapnout plyn na zem a kvaltovat to umi i 10ti lete dite... zajet 2 stejne casy uz dela problem ze?
Pohary se rozdali vsechny, nemam duvod si je doma schovavat, a tak kdyz se zadny klub neprihlasil tak ho vemu a hodim ho do pole?
Brouk: napadas tu rozdeleni kategorii, ale ono je snaha vsechny kategorie obsadit, bohuzel na nasem sraziku tolik 3.5, 4.5 a 5litru neni, a vlastik ted 2 roky taky nebyl protoze nezvladal, a prekvapil me mile kdyz se objevil, kazdopadne places ze kategorie bla bla a sam s flaskou bys chtel porazet klasicke 1.9 TDI? to si frajer :

A posledni vec, s programem se ke konci spechalo kvuli mrakum ktere se blizili v 17:30h zaclo prset a prestalo to az nekdy ve 22h, uz vidim jak tam v desti cekate na poharky a tombolu ... pro me za me, ten sraz neni o vydelku ale o tom ze je pro lidi ... ale jak rikam kritizovat a drzkovat umi kazdej, prihodit ruku k dilu ci dat nejakou rozumnou pripominku nebo rict normalne co by slo priste jinak a lepe za to sem vzdy rad ale za kecy typu brecim tady nejsim ... to me opravdu jen rozesmiva...
A ted do me ... juhuu

-
- Přispěvovatel
Já (Žížala) nemám problém s ničím, jen jsem napsal, že na netu bylo napsáno, že u kategorie diesel(turbodiesel) neplatí koeficienty. Moje auto neni speciál, má vše jako serie(sedačky, okkna a tak pod.). Nevadí mi přesun kamkoliv, ale překvapil mě. Já jsem si přijel zajezdit a změřit čas. Kdybych měl nepřekousnutelnej problém, tak jsem to řekl tam a nebo bych jel domu. Nejsem sběratel pohárů i když mě samozřejmě potěší. Poměr jsem nejel, protože nejsem schopnej zajet dvakrát stejnej čas, jsem rád, že jedu normálně
Když už teda ale jsme u toho rozčilování, tak musím napsat o nemístných poznámkách při předávání pohárů v Tchořovicích. Chlapcům s BMW vadilo, že jsem jel kategorii nad 2.5l. Já jsem to vzal s úsměvem. Takže by měli poladit, ať jim to jede líp a né mektat nesmysly. Takže na závěr bych napsal, že ten koho to nebaví, ať sedí doma a čumí na formule. Sprintům zdar

:-@
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Vysledky: http://www.tdichip.cz/cm/11IATS.pdf
-
- Přispěvovatel
Nechápu hned při prvním příspěvku takovou vulgaritu! Doporučuji ti si příště před přispíváním nejdřív přečíst pravidla... odkaz v podpisu nemá co dělat!TuningSokolov píše:HANZTD: kritizovat umi kazdy, registraci sem si udelal vice mene jen kvuli tobe ty pitomce, az nebude zadnej sraz a jako ze ta doba je rok co rok blize tak sem zvedavej kam si budes jezdit honit pindika, tak mozna do lesa ...
Brouk: napadas tu rozdeleni kategorii, ale ono je snaha vsechny kategorie obsadit, bohuzel na nasem sraziku tolik 3.5, 4.5 a 5litru neni, a vlastik ted 2 roky taky nebyl protoze nezvladal, a prekvapil me mile kdyz se objevil, kazdopadne places ze kategorie bla bla a sam s flaskou bys chtel porazet klasicke 1.9 TDI? to si frajer :![]()
A ted do me ... juhuu![]()

- HANZTD
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
TUNINGSOKOLOV : VEM TO SPORTOVNĚ !!
AJOO TEĎ UŽ TO TAKY VIDIM, JSEM PITOMEC,,OBA MOJE PŘÍSPĚVKY JSOU PLNÝ KRITIKY
A PROMIŇ JSI KRAPET VEDLE ,JA DVA ROKY, DO MINULÍHO TEJDNE V JAVORNÍKU NIKDE NEBYL
A ODPUST MI ,ŽE VŠUDE JMENUJU A K TĚM JMÉNŮM PŘIŘAZUJU PŘEZDÍVKY
TAKY NEVIM PROČ SEŠ TAK STARTOVACÍ ,MÁŠ NAPSAT ŽE TO BYLO JAK TO BYLO ,A STEJNĚ S TIM NIKDO NIC NEUDĚLÁ .. BUD PŘIJEDE PŘÍŠTĚ ZAS NEBO NÉÉ ..
AJOO TEĎ UŽ TO TAKY VIDIM, JSEM PITOMEC,,OBA MOJE PŘÍSPĚVKY JSOU PLNÝ KRITIKY

A ODPUST MI ,ŽE VŠUDE JMENUJU A K TĚM JMÉNŮM PŘIŘAZUJU PŘEZDÍVKY

TAKY NEVIM PROČ SEŠ TAK STARTOVACÍ ,MÁŠ NAPSAT ŽE TO BYLO JAK TO BYLO ,A STEJNĚ S TIM NIKDO NIC NEUDĚLÁ .. BUD PŘIJEDE PŘÍŠTĚ ZAS NEBO NÉÉ ..
TOTALNÍ LAIK 774634483 hanzoctavia@seznam.cz
OI r.v 97 1,9TDÍ SEDAN AGR 4X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 290HP 510NM
T5 r.v 04 1,9TDÍ L0ONG AXB 2X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 172HP 387NM
S2 r.v 11 2,0TDí COMB CFGB 4X4 ....,TDIfun, 200HP 427NM
OI r.v 97 1,9TDÍ SEDAN AGR 4X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 290HP 510NM
T5 r.v 04 1,9TDÍ L0ONG AXB 2X4 JÁ,TDIfun,TDIgarage 172HP 387NM
S2 r.v 11 2,0TDí COMB CFGB 4X4 ....,TDIfun, 200HP 427NM
Koukam pekna fraska se stala ze sprintuludvik2 píše:byla to fakt velká sranda, o rozdělení kategoríí nemluvě,ale je zajímavý že po příjezdu Pájina a Žížaly byli najednou v kategorii speciál která tam možná ani nebyla což se ukázalo při předání pohárů které byly bez nálepek
![]()
takhle ono na nich něco bylo ale strhlo se to
![]()
![]()
1.místo Tdichip huráááá
2.Největší registrovaný klub Tdichip huráááá
atd atd atd.....
Já byl v kategorii 2000+ a už u nás nebyla potřeba jet jedna zkušební a dvě meřený jízdy my šli rovnou na měření atd atd.
Pan Tdichip měl i nemístné poznámky na vytištění výsledků že prej na to nemá věci či co![]()
a teď tu čtu že tiskárnu měl
![]()

Na vebu je to jasny:
1) Poměrové sprinty
2) Sprint Do 1300ccm
3) Sprint Od 1300ccm do 1600ccm
4) Sprint Od 1600ccm do 2000ccm
5) Sprint Od 2000ccm a vyšší
6) Sprint Diesel
7) Sprint TurboDiesel

9) Soutěž o Nejrychlejší auto srazu
10) Soutěž o Největší Klubovou účast na srazu
11) Soutěž o nejvzdálenějšího účastníka srazu
12) Celkový Styling + Hifi + Motor (celkové hodnocení vozu - všechny kategorie)
13) Styling + Hifi + Motor (do 1997)
14) Styling + Hifi + Motor (od roku 1998 až nyní)
15) Soutež o Nejlepší Auto Srazu (podle hl.pořadatele)
16) Rarita Srazu
17) Sprint Special (vozidla bez SPZ atd.)
Nevim zda jezdi pajin bez SPZ ale zizala jezdi posvejch..
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Tak hlavne aby si ji dali do specialu, kdyz tak radi davaji auta do specialu (Pajin a zizala)TDIchip píše:Ano, jizda zrucnosti.

a ne jako min. rok s laminatovim autem klidanko do 2.5L

Naposledy upravil(a) JasteR dne 04 črc 2011, 18:12, celkem upraveno 1 x.
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

-
- Přispěvovatel
Možná by to zvládlo 10-tileté dítě, ale většina lidí tady, si sama auto upravuje.Pomerovy sprint pro me byla jedna velka neznama ale spousta lidi s tim byla spokojena ... ono holt zaradit jednicku a seslapnout plyn na zem a kvaltovat to umi i 10ti lete dite... zajet 2 stejne casy uz dela problem ze?
A pak jedou zjistit, kdo jak je v tom dobrý.
Sprint je o tom, zajet co NEJRYCHLEJI 1/4 míle...
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Dukes: Omlouvam se ti, za to ze jsem to napsal jak sem napsal, bohuzel sem se k tomu chtel vyjadrit a registrovat sem se asi nemel, protoze sem benzinovej nadsenec, jen me mrzelo ze tu koukam na takove plky :-/ Priste si dam pozor
Ale cenzuru tu mate krasnou
jak pred rokem 1989 
Brouk: promin, uz si nedovolim nikdy tvuj vehicle ani prohlidnout, kazdopadne se hrozne moc divim proc kdyz mas v nicku ze jsi z Telce ci Vysociny si zrovna jel k nam nez do slusovic, ne ze by me to netesilo ale nebylo to tim ze si chtel ukazat jakej si frajer? Jen me to tak napadlo...
HANZTD: nezlob se, ale vis proc sem startovaci? Protoze si tak v duchu rikam zes tam bud vubec nebyl (podle toho co si napsal) a nebo pokud si tam byl, proc si tyhle poznamky nemel na miste, mohlo se to hned nejak resit, a ne doma plakat za klavesnici jak bylo vsechno na nic ... tenhle sraz tvori automobilovy nadsenci kteri z toho nemaji zadny zisk protoze na sebe ten sraz ani nevydela vis? Holt se nezavdecim bohuzel, ale misto tehle kecu to spise chce ucelovou kritiku a pokus poradit co by mohlo byt priste lepe co myslis? Na tom se vzdy ten sraz zlepsoval ... Jinak to beru sportovne, nezavodim, rad na auta koukam a snazim se pro lidi v okoli K.Varu neco stavet
Zizala: a proto sem tvuj nazor pochvalil, i jako jedinej zde a udelam to znovu, presne tak, kdyz uz mam neprekousnutelnej problem, tak si nevyleju srdicko na foru, kde spis jen dokazu ze na nic lepsiho nemam, ale reknu to na miste, aby se mohla zjednat naprava...
Mas SZ
teda jestli ti dojde, kdyz ne pisni mi na maila 
Boda: spoustu lidi se tema pomerakama pobavilo no, nekdo rad cernosky a nekdo zase asiatky

Nejak se tu v tom nevyznam, tak sem ani nepolezu, kdyby se mi chtel admin zas hrabat v prispevku a i ostatnim, to me nebavi cist neco co vlastne nekdo nenapsal tak se mejte

Brouk: promin, uz si nedovolim nikdy tvuj vehicle ani prohlidnout, kazdopadne se hrozne moc divim proc kdyz mas v nicku ze jsi z Telce ci Vysociny si zrovna jel k nam nez do slusovic, ne ze by me to netesilo ale nebylo to tim ze si chtel ukazat jakej si frajer? Jen me to tak napadlo...
HANZTD: nezlob se, ale vis proc sem startovaci? Protoze si tak v duchu rikam zes tam bud vubec nebyl (podle toho co si napsal) a nebo pokud si tam byl, proc si tyhle poznamky nemel na miste, mohlo se to hned nejak resit, a ne doma plakat za klavesnici jak bylo vsechno na nic ... tenhle sraz tvori automobilovy nadsenci kteri z toho nemaji zadny zisk protoze na sebe ten sraz ani nevydela vis? Holt se nezavdecim bohuzel, ale misto tehle kecu to spise chce ucelovou kritiku a pokus poradit co by mohlo byt priste lepe co myslis? Na tom se vzdy ten sraz zlepsoval ... Jinak to beru sportovne, nezavodim, rad na auta koukam a snazim se pro lidi v okoli K.Varu neco stavet

Zizala: a proto sem tvuj nazor pochvalil, i jako jedinej zde a udelam to znovu, presne tak, kdyz uz mam neprekousnutelnej problem, tak si nevyleju srdicko na foru, kde spis jen dokazu ze na nic lepsiho nemam, ale reknu to na miste, aby se mohla zjednat naprava...

Boda: spoustu lidi se tema pomerakama pobavilo no, nekdo rad cernosky a nekdo zase asiatky

Nejak se tu v tom nevyznam, tak sem ani nepolezu, kdyby se mi chtel admin zas hrabat v prispevku a i ostatnim, to me nebavi cist neco co vlastne nekdo nenapsal tak se mejte