Ekologická nafta - MEŘO

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
Sniperfm
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Sniperfm »

Přinejmenším je zvláštní BENZINA v Napajedlách, kde je BIO za 30,30 což mi je záhadou a na žádné jiné Benzině jsem neviděl tak nízké ceny a BIO na prodej. Co s ekvality týče, nemohu posoudit, občas beru u Unicornu, ale aditivuji VIVem, ať mám klid a lepší pocit.
tomas-x
Sběrač informací

Příspěvek od tomas-x »

sikin1987 píše:jak se tak divam na ceny nejlevnejsi ve Zlinskem kraji je nove TANK ONO jak to je s kvalitou nafty a ekonafty proti unicornu? stoji to za to tam jet?
vzal bych samozrejme aj benin do sekacky a na redeni oleje.
Ale jde mi o to abych neusetril 30 kc na nafte co je plna vody a bioslozek.
Kvalitu nafty posoudit nemůžu, ale benzín stojí za prd. Natankována plná nádrž, houpal se volnoběh, motor začal při přidání plynu "dunět" a celkově se mu nechtělo do otáček. Po vyjetí jsem vzal plnou naturalu na benzině a vše v pohodě. takže za mě benál tam nebrat.
m4xp0w3r7
Přispěvovatel

Příspěvek od m4xp0w3r7 »

Bral jsem na TankOno směsnou před měsícem a v pohodě. Jinak co sem viděl Silmet Fryšták směsná dnes 31,90kč (stejná cena několik měsíců snad), Bosna Sarajevo eurodiesel 29,30kč před pár dny při platbě kartou :D
Hyundai Getz 2003 1.5CRDi 60KW@80KW
hranicka
Přispěvovatel

Příspěvek od hranicka »

Nevítě někdo, jak to vypadá v polsku u blisky?
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
sikin1987
Aktivista

Příspěvek od sikin1987 »

maloktere ze starsich aut je nachylne na kvalitu benzinu a taky malkery ridic to pozna,ale diesely maji vetsinou zkuseni ridici a pozanaji rozdily.
Nabral sem pulku nadrze na na TANK ONO. start docela vpohode oproti oleji,ale po par metrech se rozvitila po 2 letech kontrolka vstrikovani.
Tak sem na krizovatce vypl motor apak uz zustala zhasla. Vykon sel viditelne dolu. Musim to zitra napichnout na diagnostiku co se stalo.
Jinak Frystak potvrzuju tankuju tam do mercedesu smesnou,ale do fiata uz to nedam. to se nevyplati spotreba jde nahoru,vykon dolu.
Jo pro info videli jste jak se pohnuly ceny na znackovych benzinkach?
BENZINA ma naftu za 36,40 myslim.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
svars
Přispěvovatel

PODPIS

Příspěvek od svars »

BRAL SEM TED BIO V BŘECLAVI NA BENZINCE "AS"... DU PLATIT A SLEČNA SI VYPTALA JMÉNO, CHTĚLA TELEFON A PODPIS.... POVÍDÁM CO TO JAKO MÁ ZNAMENAT TAK MI ŘEKLA ŽE MAJÍ OD CELNÍHO ÚŘADU POD POKUTOU NAŘÍZENÉ EVIDOVAT ODEBÍRANÉ MNOŽSTVÍ NA OSOBU KVŮLI NĚJAKÉ ZPĚTNÉ DOHLEDANOSTI... TAK SEM SE JÍ ZASMÁL A ODEŠEL.. NEVÍTE CO TO MÁ ZNAMENAT???
Škoda 1.9, 81
ovocny
Přispěvovatel

Příspěvek od ovocny »

uz to tu nekdo zminoval ze po nem chteli pri placeni udaje. Ani bych se nedivil kdyby po nich nekdo opravdu takovou blbost chtel ale zase ty jim nic nemusis rikat pokud to neni napsane na stojanu nebo te jinak neupozornili předem. A i kdyby na tom trvali tak se muzes jmenovat treba Vit Barta a nebo Kalousek ...nahodou:-D
m4xp0w3r7
Přispěvovatel

Příspěvek od m4xp0w3r7 »

Kolik teď stojí Meřo na Unicornu? Směsná ve Fryštáku je 32,60kč.
Hyundai Getz 2003 1.5CRDi 60KW@80KW
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

m4xp0w3r7 píše:Kolik teď stojí Meřo na Unicornu? Směsná ve Fryštáku je 32,60kč.
Na brněnských vinohradech MEŘO není :-( a o víkendu sem ho neviděl ani u Černé hory. Eurooil nebo co je to za benzinku na Zvonařce ji ma tak okolo těch 32,60
Mercedes-Benz W210 300D
svars
Přispěvovatel

Příspěvek od svars »

Stewa píše:
m4xp0w3r7 píše:Kolik teď stojí Meřo na Unicornu? Směsná ve Fryštáku je 32,60kč.
Na brněnských vinohradech MEŘO není :-( a o víkendu sem ho neviděl ani u Černé hory. Eurooil nebo co je to za benzinku na Zvonařce ji ma tak okolo těch 32,60
Na unicornu sem to už dlouho neviděl (zlínsko) ... obsluha mi řekla že dodavatel vozí jen směsnou.
Škoda 1.9, 81
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

asi to bylo moc levne, ropna mafie potrebuje prodavat naftu a ne nahrazky :-)
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

radluk píše:asi to bylo moc levne, ropna mafie potrebuje prodavat naftu a ne nahrazky :-)
hlavně ekonafta od Eurooilu na Zvonařce, ta je za stejnou cenu jako ropná nafta u Unicornu.
Asi se jim to klukům už nevyplatí, tak kam sakra mizí všechny ty vyfritovaný oleje?
Mercedes-Benz W210 300D
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Do zahranici, urcite to vykupujou zahranicni firmy a navic se nejakem male procento metylesteru pridava do motorove nafty standardne.
sareki
Nováček

Příspěvek od sareki »

radluk píše:Do zahranici, urcite to vykupujou zahranicni firmy a navic se nejakem male procento metylesteru pridava do motorove nafty standardne.
OSTRAVA ARMEX OIL,UL.VYŠKOVICKÁ, MEŘO PŘI SLEVĚ NA ODBĚR.KARTU 27,20 ,JINAK POLSKO BLISKA 27,80. ;)
cefar
Sběrač informací

Re: PODPIS

Příspěvek od cefar »

svars píše:BRAL SEM TED BIO V BŘECLAVI NA BENZINCE "AS"... DU PLATIT A SLEČNA SI VYPTALA JMÉNO, CHTĚLA TELEFON A PODPIS.... POVÍDÁM CO TO JAKO MÁ ZNAMENAT TAK MI ŘEKLA ŽE MAJÍ OD CELNÍHO ÚŘADU POD POKUTOU NAŘÍZENÉ EVIDOVAT ODEBÍRANÉ MNOŽSTVÍ NA OSOBU KVŮLI NĚJAKÉ ZPĚTNÉ DOHLEDANOSTI... TAK SEM SE JÍ ZASMÁL A ODEŠEL.. NEVÍTE CO TO MÁ ZNAMENAT???
Taky tam beru dycky si napíše spz a já ji to podškrábnu..... mělo by to bejt protože je to osvobozené od daně tak aby mohla celní správa prověřit lidi co to berou ve velkém jestli s tim nekšeftujou
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“