problem Golf 3 1.9TD budíky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hulkjo
Sběrač informací
Odpovědi: 0

problem Golf 3 1.9TD budíky

Příspěvek od hulkjo »

Dobry den čim muže bit že mi začali takle zlobit budiky http://www.youtube.com/watch?v=yh0z1hS1_ko
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

jasný problém s elektrikou,treba merať merať merať,odber v klude,dobíjanie,bateria v klude,atď atď.aká stará je baterka? alternator dobíja dobre?
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

UchoTD píše:jasný problém s elektrikou,treba merať merať merať,odber v klude,dobíjanie,bateria v klude,atď atď.aká stará je baterka? alternator dobíja dobre?
baterka je tam asi půl roku stara 74Ah a na alternator čekam až přide soused z prace a proměří to. A ono je mazani nějak propojeny s otačkoměrem ja když totiž a alternatoru vytahnu ti kabely na otačkoměr tak mi sviti mazaní
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

treba to všetko premerať,možno alternator dobíja ale málo,prípadne nepravidelne,treba skontrolovať káble od alternatora,či sú dobré spoje +skontrolovať hlavnú kostru motora,možno ked prejdeš cez nejakú jamu alebo pri otrasoch tak prestane dobíjať,a hlavne zmerať tie odbery v klude a to čo som už písal,najväčšia pravdepodobnosť alternator-baterka.
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

UchoTD píše:treba to všetko premerať,možno alternator dobíja ale málo,prípadne nepravidelne,treba skontrolovať káble od alternatora,či sú dobré spoje +skontrolovať hlavnú kostru motora,možno ked prejdeš cez nejakú jamu alebo pri otrasoch tak prestane dobíjať,a hlavne zmerať tie odbery v klude a to čo som už písal,najväčšia pravdepodobnosť alternator-baterka.
tak alternator dobiji dobře ae i když by byl pryč tak jse mi nekousne rychlost na 90km/h ne?? a nemuže to byt v tom snimači u alternatoru
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

UchoTD píše:treba to všetko premerať,možno alternator dobíja ale málo,prípadne nepravidelne,treba skontrolovať káble od alternatora,či sú dobré spoje +skontrolovať hlavnú kostru motora,možno ked prejdeš cez nejakú jamu alebo pri otrasoch tak prestane dobíjať,a hlavne zmerať tie odbery v klude a to čo som už písal,najväčšia pravdepodobnosť alternator-baterka.
a taky když odpojim otačkoměr tak rychlost stejnak jde do 90km/h ae nikdy nespadne
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

nemusíš citovať príspevky keď si píšeme sami dvaja.skús ten snímač odpojiť čo to povie,prípadne požičať s iného auta,ale zase ani drahý určite nebude,ale najprv treba merať merať merať.
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

ae i tak když by bylo něco s alternatorem tak to nema vliv na rychloměr ne??
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

ja som videl ako ti klesaju otáčku a preblikuje palubovku,to je problem s elektrikou,a aká je zavada s rychlomerom??.....možno bude v palubovke problem,ťažko radiť od PC.
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

to jo a tak ja ještě zkusim někde sehnat budiky a uvidim no
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

najprv pomeraj čo som ti písal,to bude hlavná príčina blikania pristrojovky.
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

jj
Ketonk
Sběrač informací

Příspěvek od Ketonk »

Máš tam špatnou kostru řešil jsem to na polu.
Audi a4 quattro afn
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

Tak tak ako som písal,pokontrolovať kostry.
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

To mi taky tu mechanik řikal že mma jit po kabelech z budiku a že jeden pude na kostru ae nwm ktery to je když z budiků vedou do pojistkovi skřině a tam pak je moc kabelu na mě a všechny maj i stejnou barvu až na na 2 kabely ty jsou černy a taky tedko mi do toho začlo furt cvakat relé čerpadla
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“