problem Golf 3 1.9TD budíky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problem Golf 3 1.9TD budíky
Dobry den čim muže bit že mi začali takle zlobit budiky http://www.youtube.com/watch?v=yh0z1hS1_ko
baterka je tam asi půl roku stara 74Ah a na alternator čekam až přide soused z prace a proměří to. A ono je mazani nějak propojeny s otačkoměrem ja když totiž a alternatoru vytahnu ti kabely na otačkoměr tak mi sviti mazaníUchoTD píše:jasný problém s elektrikou,treba merať merať merať,odber v klude,dobíjanie,bateria v klude,atď atď.aká stará je baterka? alternator dobíja dobre?
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
treba to všetko premerať,možno alternator dobíja ale málo,prípadne nepravidelne,treba skontrolovať káble od alternatora,či sú dobré spoje +skontrolovať hlavnú kostru motora,možno ked prejdeš cez nejakú jamu alebo pri otrasoch tak prestane dobíjať,a hlavne zmerať tie odbery v klude a to čo som už písal,najväčšia pravdepodobnosť alternator-baterka.
tak alternator dobiji dobře ae i když by byl pryč tak jse mi nekousne rychlost na 90km/h ne?? a nemuže to byt v tom snimači u alternatoruUchoTD píše:treba to všetko premerať,možno alternator dobíja ale málo,prípadne nepravidelne,treba skontrolovať káble od alternatora,či sú dobré spoje +skontrolovať hlavnú kostru motora,možno ked prejdeš cez nejakú jamu alebo pri otrasoch tak prestane dobíjať,a hlavne zmerať tie odbery v klude a to čo som už písal,najväčšia pravdepodobnosť alternator-baterka.
a taky když odpojim otačkoměr tak rychlost stejnak jde do 90km/h ae nikdy nespadneUchoTD píše:treba to všetko premerať,možno alternator dobíja ale málo,prípadne nepravidelne,treba skontrolovať káble od alternatora,či sú dobré spoje +skontrolovať hlavnú kostru motora,možno ked prejdeš cez nejakú jamu alebo pri otrasoch tak prestane dobíjať,a hlavne zmerať tie odbery v klude a to čo som už písal,najväčšia pravdepodobnosť alternator-baterka.