Citroen xsara2, 2.0HDI-66kw,RHY a vysokotlake cerpadlo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Citroen xsara2, 2.0HDI-66kw,RHY a vysokotlake cerpadlo
Ahojte.
Vedel by mi niekto povedat ake parametre,vstrekvace tlaky ma vysokotlake cerpadlo HDI? na volnobeh a pri cca 5000 otackach?
Mne to kolise na volnobeh v rozmedzi 280 - 320 Bar a pri plnom plyne je tam cca 8OO Bar.
Auto ide nepravidelne na volnobeh, hlavne ked je studene.
Vymenene podavacie cerpadlo v nadrzi, pretestovane vstrekovace a je tam novy reg.ventil na cerpadle.
Zavada pretrvava nadalej, vyzera to uz iba na vysokotlake cerpadlo.
Vdaka za pomoc
Vedel by mi niekto povedat ake parametre,vstrekvace tlaky ma vysokotlake cerpadlo HDI? na volnobeh a pri cca 5000 otackach?
Mne to kolise na volnobeh v rozmedzi 280 - 320 Bar a pri plnom plyne je tam cca 8OO Bar.
Auto ide nepravidelne na volnobeh, hlavne ked je studene.
Vymenene podavacie cerpadlo v nadrzi, pretestovane vstrekovace a je tam novy reg.ventil na cerpadle.
Zavada pretrvava nadalej, vyzera to uz iba na vysokotlake cerpadlo.
Vdaka za pomoc
-
- Přispěvovatel
ahoj mam podobny problemm ale cerpadlo mi na vystupe cez diagnostiku ukazuje 188 bar tak sme vymenili dopravne cerpadlo ci to nepomoze aj ten regulator na cerpadle sme vymenili presne ako ty ale mne ide pravidelne ale vypina mi turbo proste ked vypinam klucik tak mi ostane chvilu motor este bezet asi 15 sekund a po opetovnom nastartovani nezapina turbo vsetko ide ale turbo nezopne
No, s turbom som zatim problem nemal, tak ti moc neporadim.
Problem bol iba s vypinanim auta pocas jazdy, nad cca 2500 otack.
Tak sa vycistil saci kos, vymenilo cerpadlo...., filtre, vycistil regul. tlaku a blblo to stale, tak potom sa testovali veci, menili,....., teraz ako tak uz ide, ale je iba tento problem s volnobehom.
Problem bol iba s vypinanim auta pocas jazdy, nad cca 2500 otack.
Tak sa vycistil saci kos, vymenilo cerpadlo...., filtre, vycistil regul. tlaku a blblo to stale, tak potom sa testovali veci, menili,....., teraz ako tak uz ide, ale je iba tento problem s volnobehom.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel