AUDI 77kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AUDI 77kW
vsetkych zdravim, mam Audinu 3, 8P, ´04 so 77 kW motorom, mam to chipnute a zacinam mat pocit, ze by to chcelo pridat. Pri pohlade na ETKu mam pocit, ze s vymenou turba bude problem, skuste mi poradit ako sa dostat na hranicu zhruba 150 konikov.
Re: AUDI 77kW
No pokial sa spravi Audina A3 77kW, tak by mala mat po uparve software 152PS.lalo píše:vsetkych zdravim, mam Audinu 3, 8P, ´04 so 77 kW motorom, mam to chipnute a zacinam mat pocit, ze by to chcelo pridat. Pri pohlade na ETKu mam pocit, ze s vymenou turba bude problem, skuste mi poradit ako sa dostat na hranicu zhruba 150 konikov.
V sekcii grafy z brzdy je odbrzdena Octavia presne s tymto motorom a ma 152Ps
re Audi 77 kW
to verim, ze softom sa da tento vykon dosiahnut ale co na to turbo? Mam tam chip, podla toho ako to jazdi tipujem tak 140 PS ale stale ma mrazi, ze klakne turbo. Podla tachometra to slape 218, zrychlenie som nemeral. Mozno sa najde koumak, ktory poradi moznu nahradu turba alebo je moznost namontovat vecsie vstreky a tym znizit tlak na turbe ? Alebo zbytocne spekulujem a mozem byt rad, ze kde tu vyprasim auta , ktore patria do inej kategorie?
AUDI 77 kW
nemam to zmerane ale predpokladam, ze musi tlacit ako blazon, pokial to ma tento vykon len upravou softveru. Nic zrejme tento motor este musi pockat. Skusime sa pohrat so synovym Leonom ma tam 81 kW motor a s tym sa daju robit aj podla vasich clankov desne upravy. Inak je to tiez chipnute a auta idu identicky co sa tyka maximalky a zrychlenia, Leon viac vyhuluje.
- Tupino
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: AUDI 77 kW
no, určo tu je pár lidí, co by i s tím PD udělali pár kouzellalo píše:nemam to zmerane ale predpokladam, ze musi tlacit ako blazon, pokial to ma tento vykon len upravou softveru. Nic zrejme tento motor este musi pockat. Skusime sa pohrat so synovym Leonom ma tam 81 kW motor a s tym sa daju robit aj podla vasich clankov desne upravy. Inak je to tiez chipnute a auta idu identicky co sa tyka maximalky a zrychlenia, Leon viac vyhuluje.

V6 TDI 4M
AUDI 77 kW
videl som, ze ponukas aj montaz, pokial by si vedel zohnat turbo zo 15O konovej verzie, tak sme dohodnuti, mam zaujem len o novy kus, nerad by som daval do noveho auta pouzite turbo.
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: AUDI 77 kW
Ještě napiš cenovou relaci. Myslím že nové turbo okolo 35tis Kč není problém.lalo píše:videl som, ze ponukas aj montaz, pokial by si vedel zohnat turbo zo 15O konovej verzie, tak sme dohodnuti, mam zaujem len o novy kus, nerad by som daval do noveho auta pouzite turbo.
Jinak, pokud bys měl zájem, bude k mání, dělané větší turbo do 220-230hp, za cenu (okolo) 40tis Kč + montáž. (možná už příští týden.. právě je na cestě z Portugalska)
lalo napsal:
To bych tam radši dal ten repas od Andreho, to je de-facto jako nové, vyměněné ložiska, opískované, vyvážené. Já to 150ps repas měl v ruce (bylo taky od Andreho), vypadalo uplně jako nové. A hlavně ta cena, za to nový máš min. 3 repasvidel som, ze ponukas aj montaz, pokial by si vedel zohnat turbo zo 15O konovej verzie, tak sme dohodnuti, mam zaujem len o novy kus, nerad by som daval do noveho auta pouzite turbo
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW