Adapter na odpouštění oleje z filtru na TFSI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Adapter na odpouštění oleje z filtru na TFSI
Nemá někdo tajný tip, kde sehant T40057 za rozumnou cenu?
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
no levné to teda není
http://www.skoda.triga.cz/produkt-1159/pouziti-3003/
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
Já to chci dělat jako člověk a ne jako opičák. Vzpomínám, jak se měnil filtr na passatu B5 AFN. Olej natečenej všude a týden z toho kapalo.
No, ale ty prachy za kus hadičky se závitem teda nedám. Ne, že bych je neměl, ale tahat za fusekli se nenechám.
No, ale ty prachy za kus hadičky se závitem teda nedám. Ne, že bych je neměl, ale tahat za fusekli se nenechám.
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
prave ze v tom sroubeni je ventilekdhfool píše:Já to chci dělat jako člověk a ne jako opičák. Vzpomínám, jak se měnil filtr na passatu B5 AFN. Olej natečenej všude a týden z toho kapalo.
hele ja sem to delal tak ze sem si daval k te hrane bloku kus kartonu,dyt je to skoro stejny jak u 1,6MPI 100ps tam je ten filtr taky na pikacu natece ti to tam stejne jak u tohodle...
ja sem to kupoval z UNIVERU za 2300kč
-
tuner
- Aktivista
Neni to tohle? http://www.uni-max.cz/vypousteci-hadice-vw-audi/d/ Tyhle motory neznam tak nevim jak to tam vypada.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
To bude ono! Díky!tuner píše:Neni to tohle? http://www.uni-max.cz/vypousteci-hadice-vw-audi/d/ Tyhle motory neznam tak nevim jak to tam vypada.
pokornasek.pepan
Jako tak, když se na mě nikdo nedívá, tak je mi to šumafuk, ale pokud mi zákazník kouká přes rameno a vidí, že mám takový forichtung, tak v jeho očích hodně stoupneš na ceně. O to mi jde především
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
No mne to posledne v autorizáku na TFSi ten hajzel tak zasral pri výmene oleja
Pri prebratí auta ešte technik poznamenal že aké to je všetko čisté a doma v garáži olej spod plastu, pozriem pod kapotu a plasty a celý predok bloku valcov zasratý od oleja. To v tom autorizáku asi pracujú samí idioti. Už keď to zasral tak si to mal očistiť. Jediné šťastie že som to zistil až doma 200km od servisu inak si to ten smrad dočistí. Keď som volal technikovi tak mi vravel že to nie je možné a že či tam nie sú nejaké úniky oleja
(tak oni spravia servisnú prehliadku po 90T a po 200km tam mám úniky a auto tam prišlo ako nové on bol asi kk...t)A asi to odsával lebo kryty asi dolu nedával aby to vypúšťal cez šrób, inak by mu to pri nahadzovaní sralo na tú sprostú makovicu. Dom asom to len pomocou zviháku 2 hod čistil aby som to mal ako tak čisté a to okolo remeníc celé ani neide lebo motor je tam pozdĺžne a miesta málo 
Pri prebratí auta ešte technik poznamenal že aké to je všetko čisté a doma v garáži olej spod plastu, pozriem pod kapotu a plasty a celý predok bloku valcov zasratý od oleja. To v tom autorizáku asi pracujú samí idioti. Už keď to zasral tak si to mal očistiť. Jediné šťastie že som to zistil až doma 200km od servisu inak si to ten smrad dočistí. Keď som volal technikovi tak mi vravel že to nie je možné a že či tam nie sú nejaké úniky oleja