Jak poznám jestli je výsledný MEŘO kvalitní?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
svars pise dobre. meria sa ph vody z ktorou sa perie mero, ph neutral je 7, ale urcite bude vyzsie.
co sa tyka gumy tak jedina moznost vymenit za iny material ktory odolava olejom, bionafte
co sa tyka gumy tak jedina moznost vymenit za iny material ktory odolava olejom, bionafte
EKOCar B100
#1:Octavia Combi '99 Black magic, AHF, EGRoff, TT-puky, 13000lm light.
#2:Octavia '97, modra metaliza, AGR,EGRoff,MAFoff
-
- Aktivista
pokud to bude vadit tobě kup si naftu u čerpačkyTomajko píše:takže ideálně pH 7djpeto píše:svars pise dobre. meria sa ph vody z ktorou sa perie mero, ph neutral je 7, ale urcite bude vyzsie.
co sa tyka gumy tak jedina moznost vymenit za iny material ktory odolava olejom, bionaftekdyž bude vyšší čemu to bude vadit?

Zásadní informace je, do kterého auta budete vaši domácí směs tankovat. Pro poctivé atmosférické diesely je nějaké Ph nedůležité, ty zkousnou skoro všechno a dlouhodobě.Tomajko píše:mě to vadit nebude, já jen chci vědět jestli se mám snažit o pH 7 a jestli ano proč?slovacek.milos píše:pokud to bude vadit tobě kup si naftu u čerpačky
Co se Ph týče, zkuste si nejdříve prohledat toto fórum, fórum U Pramene http://www.upramene.cz/forum/index.php? ... e0f54fbd14 a samozřejmě strýčka Google.
Mercedes-Benz W210 300D
ked som meral ph, este v zaciatkoch, tak aj po 4 praniach bolo okolo 10. neslo ani za boha dosiahnut mensieho ph. ak sa ti to podari, daj vediet ako. a skus aj napisat ake mas auto, aj to je dolezite. a odpoved na otazku jestli se mas snazit o ph7, tak to je asi to posledne na co by som sa zameral, skor sa snaz naskreckovat co najviac olejaTomajko píše:mě to vadit nebude, já jen chci vědět jestli se mám snažit o pH 7 a jestli ano proč?slovacek.milos píše:pokud to bude vadit tobě kup si naftu u čerpačky

EKOCar B100
při samotném praní ph směsi moc neklesá, ( klesne jen o vyprané mýdlo)... protože se nikdy nepodaří nadávkovat hydroxid přesně, ten co ve směsi zbyde dělá to vysoké ph... je třeba nakoupit kyselinu citronovou (granulky) (nebo ocet ale smrdí to) a surovou směs s odpusteným glycerinem okyselit aby zreagoval zbylý hydroxid. potom prát, sušit a kvalitka jak vínodjpeto píše:ked som meral ph, este v zaciatkoch, tak aj po 4 praniach bolo okolo 10. neslo ani za boha dosiahnut mensieho ph. ak sa ti to podari, daj vediet ako. a skus aj napisat ake mas auto, aj to je dolezite. a odpoved na otazku jestli se mas snazit o ph7, tak to je asi to posledne na co by som sa zameral, skor sa snaz naskreckovat co najviac olejaTomajko píše:mě to vadit nebude, já jen chci vědět jestli se mám snažit o pH 7 a jestli ano proč?slovacek.milos píše:pokud to bude vadit tobě kup si naftu u čerpačky

Škoda 1.9, 81
-
- Aktivista
Miloši taky bys chtěl mít tyhle starosti??????slovacek.milos píše:tísíce letTomajko píše:Ještě mě tak napadlo, kdybych se dostal k nějakému zdroji vyfritu. Je možné ho třeba slévat do velkých sudů a skladovat delší dobu? Třeba celou zimu? Protože přes zimu vařit nebudu. Nebo platí to samé jako u hotové bionafty?normál skladuj

Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
-
- Aktivista