ohlý ventil

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pepa15
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

ohlý ventil

Příspěvek od Pepa15 »

nevíte čím by mohlo být u renault scenic 1.6.16v 75kw toto , první oprava byl ohlý jeden sací ventil ventil jsem vyměnil dal nový rozvody , pán chvíli jezdil asi 1000km a opět ohlý ventil sací akorám místo na 2 tak na 3 válci zas ale jen jeden ze dvou na válec , rozvody sedějí na značky nechápu co může být špatně poku se s tím někdo setkal prosím poradte
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jestli se nezadírá ve vodítku a píst ho nakopne..Anebo při utahování řemenice u tohoto vynálezu, kde není klínek na klice/idioti/, se klika trochu pohne a v určítém režimu, /deceleraci/ cvrnke píst o ventil..
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

viděl bych to tak jak píše jericho
je to patent tento bezklínkovej systém, je potřeba to nastavit na přípravky...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Když jsem tenhle motor naposledy stavěl /po nějakém klukovi/ , nemohl jsem otočit vačkami /písty jsem stočil do roviny/Protože byly ventily "zapletené "do sebe...Jak s tím laboroval...Pak se mi to podařilo, nastavil jsem rozvody a dva válce neměly tlak..Při laborování ohnul ventily..Takže to dělal dvakrát , jednou po spadlém řemenu , podruhé se mu patrně přetočila klika..Nesmál jsem se tomu, to se stane..Takže jsem si dal písty do roviny a řekl mu, ať opraví hlavu, dá vačky na pravítko ještě venku a pak jí tam namontuje..A pak jsem rozvody nastavil a motor šlapal...Takže ohnout ventily už při montáži není nic divného..A když to jezdilo a pak najednou byl ventil ohnutý...musel o něco brknout...
nepropadat panice...
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

Ford to ma taky zrovna vcera sem se klepal kdyz sem utahoval mondeo ten duratec HE nakonec to dobre dopadlo a vrci, kdyz sem se ptal na skoleni proc to tam dementi nedavaj tak je to kuli financim,, usetri za klinek a nemusi delat drazku do kola a do hridele,, je potreba dat na klice pri takovymhle reseni vzdy novy sroub
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Raději udělají okolo tisíce píčovin, ale klínek ne..Kam ten svět spěje..Kam se člověk podívá, samý blbec..Mame miliony vzdělanců a rozum se vytrácí rychleji než ozonová díra... :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“