ohlý ventil
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ohlý ventil
nevíte čím by mohlo být u renault scenic 1.6.16v 75kw toto , první oprava byl ohlý jeden sací ventil ventil jsem vyměnil dal nový rozvody , pán chvíli jezdil asi 1000km a opět ohlý ventil sací akorám místo na 2 tak na 3 válci zas ale jen jeden ze dvou na válec , rozvody sedějí na značky nechápu co může být špatně poku se s tím někdo setkal prosím poradte
Když jsem tenhle motor naposledy stavěl /po nějakém klukovi/ , nemohl jsem otočit vačkami /písty jsem stočil do roviny/Protože byly ventily "zapletené "do sebe...Jak s tím laboroval...Pak se mi to podařilo, nastavil jsem rozvody a dva válce neměly tlak..Při laborování ohnul ventily..Takže to dělal dvakrát , jednou po spadlém řemenu , podruhé se mu patrně přetočila klika..Nesmál jsem se tomu, to se stane..Takže jsem si dal písty do roviny a řekl mu, ať opraví hlavu, dá vačky na pravítko ještě venku a pak jí tam namontuje..A pak jsem rozvody nastavil a motor šlapal...Takže ohnout ventily už při montáži není nic divného..A když to jezdilo a pak najednou byl ventil ohnutý...musel o něco brknout...
nepropadat panice...
Ford to ma taky zrovna vcera sem se klepal kdyz sem utahoval mondeo ten duratec HE nakonec to dobre dopadlo a vrci, kdyz sem se ptal na skoleni proc to tam dementi nedavaj tak je to kuli financim,, usetri za klinek a nemusi delat drazku do kola a do hridele,, je potreba dat na klice pri takovymhle reseni vzdy novy sroub
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi