Podařilo se mi ulomit na Fabii I vnitřní zpětné zrcátko . Na skle zůstalo něco přilepeno a na zrcátku je kov . Jak to přilepit zpět ? Nebo bude lepší do servisu ?
cipisek32 píše:Podařilo se mi ulomit na Fabii I vnitřní zpětné zrcátko . Na skle zůstalo něco přilepeno a na zrcátku je kov . Jak to přilepit zpět ? Nebo bude lepší do servisu ?
cipisek32 píše:no právě ta nožička upadla . na skle zůstala taková folie . Tu jsem sundal . tak asi koupit lepidlo a přilepit . Zkusím Loctite 319 .
žádné lochte zajdeš do kelly je tam lepítko přímo na tyhle věci sklo kov, dobře si přečti návod, zlomíš takovou ampuli necháš vcucnout do takového papírku a napapláš na sklo,
pak jsou oboustrané lepící čtverečky do roku ti upadne
cipisek32 píše:Dej pokoj se servisem u takové prkotiny . Byl jsem v Autokely jak psal slováček , protože mají v Neděli otevřeno . A co mi dali ? Loctite 319
Ne lepidlo je v plastu + nylonová mřížka jako activátor . Zatím to drží uvidím jak s teplotama . To AC nemá dilatační vložku což Fabia v originále má . A ten Loctite taky ( ta mřížka)
cipisek32 píše:Ne lepidlo je v plastu + nylonová mřížka jako activátor . Zatím to drží uvidím jak s teplotama . To AC nemá dilatační vložku což Fabia v originále má . A ten Loctite taky ( ta mřížka)