Vymenit RJ nebo ne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vymenit RJ nebo ne
Zdarec, mam dotaz, chtel bych na svuj novej motor ALH dat vetsi turbo(96kW)ale to ma naklapeni lopatek, ale muj dosavadni motor(1Z) je bez naklapeni...musim vymenit i RJ nebo ne?Diky
Justice je demokratický střechy ztrouchnivělej trám!
Pamatuj, ne každej netopýr je Batman!
kukenzi pod plast a je to rychlejsie ako to hladat v ETKE. Pozri odhrabni 100 rocne listie, ak sa tam leskne tak je dobre a ak je tam tmavo a plastovo tak 3-5 minus za RJ. A pozor na 1Z. Aby si s tym turbom nekukal cez piesty do vane. Je na to haklivy.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Jo, diky...jeste teda zkusim ETKU, vecer je dlouhejBH motor píše:kukenzi pod plast a je to rychlejsie ako to hladat v ETKE. Pozri odhrabni 100 rocne listie, ak sa tam leskne tak je dobre a ak je tam tmavo a plastovo tak 3-5 minus za RJ. A pozor na 1Z. Aby si s tym turbom nekukal cez piesty do vane. Je na to haklivy.

to je docela raketa za RJ?jsem pocital tak 1.000 - 1.500,-...chjo, ze ja si dycky musim vymyslet nejakou ********

Budu dlhe vecery tak preco sa nepohrat s G3. Ak to takto urobis tak budes spokojny. Ak mas model96 hore tak je tam hlinikova RJ 2PLCC. Ak mas 95 dole tak mas trochen problem. A cena za rj je dobra ak bude do 4. Ja ju bezne predam za 10000sk a nikto neprotireci lebo ich nieje.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
tak to mam asi problem, protoze to mam vyrobeny 9/95, ale podle VIN-ka je to model 96...to ohledne ty RJ jsem fakt netusil, dostal jsem info, ze stoji tolik, kolik jsem napsal...tak to sorryBH motor píše:Budu dlhe vecery tak preco sa nepohrat s G3. Ak to takto urobis tak budes spokojny. Ak mas model96 hore tak je tam hlinikova RJ 2PLCC. Ak mas 95 dole tak mas trochen problem. A cena za rj je dobra ak bude do 4. Ja ju bezne predam za 10000sk a nikto neprotireci lebo ich nieje.
Jo?tak ja to zkusim pozjistit a kdyby to slo, tak bych ji mozna vzal...teda, zalezelo by na cene...Kornout píše:Jedna by se možná našla, je to z Galaxy 81kW ale automat, tak nevím, zda by v tom nebyl problém. Dle ETKY se tyto dávaly do Alh, Sh, Gal kód mt. AVG číslo tý jednotky je 028 906 021 JK.