Octavia1 4x4 porovnání seriová-ostrá vačka

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Odpovědět
nejsem-naivka
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od nejsem-naivka »

Já rady od pana Krejbicha nepotřebuju, jak zadarmo, tak za peníze. Napsal jsem to, aby bylo jasné, že má k tomu svérázný způsob přístupu. Měl navrhnout jiné časování nebo něco jiného a né že je to náš problém. Je to náš problém, ale někdo u něj utratil peníze. Když si koupíš boty a budou tě druhej den tlačit, tak tě ve slušným obchodě pošlou někam s tím, že je to tvůj problém? Neházím na něj špínu, ale jeho přístup je na pikaču a může mít historii jakou chce. Nechápu co dotoho taháš 16v a podobně. Zkasírovat a čau, tvůj problém.
:-@
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

Beztak ty parametry vacky panacek okopcil, a tim padem nebude resit co a jak.,., kdyby na tom travil cas vypocty atd. tak se bude dozadovat nejakeho vysledku ve vlastnim zajmu, takze mi to pripada jako klasickej pripad "nabrousim jim vacku, kamos mi poslal nejake data a cus... "
Dneska je takova doba, nebudou prece venovat cas nejakejm smradlavejm dieslum...
Ja si nechal udelat hlavu u docela kapacity na benaly, udelal a zhomologoval zavodni motor pro tovarni Fabii R2, me udelal hlavu a nic z toho, to ze vydrzela 200km a pak zacal chcat olej neresim, ale ze to nemelo zadnej prinos ba naopak a pak vymluvy typu, ze mam ja nakej problem a ze malej vyfuk atd... At jdou tady tihle Krejbici a Kourilove do prdele a nedelaj to kdyz to neumi.. Myslim tim diesly..
Naposledy upravil(a) TDIfun dne 12 lis 2011, 14:29, celkem upraveno 1 x.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
Robert Gron
Přispěvovatel

Příspěvek od Robert Gron »

nejsem-naivka píše:Já rady od pana Krejbicha nepotřebuju, jak zadarmo, tak za peníze. Napsal jsem to, aby bylo jasné, že má k tomu svérázný způsob přístupu. Měl navrhnout jiné časování nebo něco jiného a né že je to náš problém. Je to náš problém, ale někdo u něj utratil peníze. Když si koupíš boty a budou tě druhej den tlačit, tak tě ve slušným obchodě pošlou někam s tím, že je to tvůj problém? Neházím na něj špínu, ale jeho přístup je na pikaču a může mít historii jakou chce. Nechápu co dotoho taháš 16v a podobně. Zkasírovat a čau, tvůj problém.
Ano tak to je pošlou tě někam!!! Měl jsis je testnout ty boty. To bude pana Krejbicha určitě mrzet že jses naštval. :) Jak měl navrhnout něco,co třeba nemá kde otestovat???? 16v do toho tahám proto, že jsi řek že to nemá cenu a že se mám vykašlat na minulost.
Naposledy upravil(a) Robert Gron dne 12 lis 2011, 14:17, celkem upraveno 1 x.
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Hele ty experte čti pořádně. Jasně jsem napsal, že nebyl čas to řešit na místě hned, že auto dostane jiné turbo, měření egt a emp-snad víš co to je a pak se to bude dělat znova. Je mi jedno jestli někomu jsem já u prdele, ale speciálně kvůli tobě to teď budu všude říkat jakej má přístup, může ti pak poděkovat. Jestli chceš něco k věci, tak to napiš, ale obhajobu někoho koho jsem a ani nikdo jinej neobvinil si nech pro sebe, prospěješ všem.
Robert Gron
Přispěvovatel

nejsem-naivka píše:Hele ty experte čti pořádně. Jasně jsem napsal, že nebyl čas to řešit na místě hned, že auto dostane jiné turbo, měření egt a emp-snad víš co to je a pak se to bude dělat znova. Je mi jedno jestli někomu jsem já u prdele, ale speciálně kvůli tobě to teď budu všude říkat jakej má přístup, může ti pak poděkovat. Jestli chceš něco k věci, tak to napiš, ale obhajobu někoho koho jsem a ani nikdo jinej neobvinil si nech pro sebe, prospěješ všem.
To víš že ho to bude štvát!! Ty jako kapka v moři mu strašně hodně odradíš stovky zákazníků a to ještě z řad TDI. Bude smutný jestli víš co to je ;) Určitě mi poděkuje za ušetřené peníze a čas :) Takže jsi to neřešil ale pliveš po konstrukci vačky jo? Ty jsi borec. Ach jo musím se hodně učit. Říkám pouze svůj názor na danou věc.
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Prosím ostatní o vyjádření, jestli z mých příspěvků pochopili to samé co pan expert. Třeba jsem to blbě napsal.
Robert Gron
Přispěvovatel

nejsem-naivka píše:Prosím ostatní o vyjádření, jestli z mých příspěvků pochopili to samé co pan expert. Třeba jsem to blbě napsal.
Prostě to neřeš experte přez vačky. Udělej tady téma jak je špatná vačka a ve finále řekni že za to může ůpravce že ty máš problém jinde :) Opravdu supr řešení tak jako tvé přirovnaní k botám :D Také moc fajn.Zřejmě moc to do sebe nezapadá,jiná vačka naprosto stejné hodnoty a nic se nezměnilo,jak píšeš. Kdyby byla špatná tak něco naměříte k horšímu nebo se pletu? Vše stejné zvláštní. Určitě je problém ale ve vačce, jak píšeš. To dá rozum,že když dám příklad ..do motoru který má sériovou vačku 256vačku 320 bude vše naprosto stejné :D Obviním ůpravce vačky, za to že se k tomu nestaví tak že mi to nepřijde naladit a neporadí, proč nejsem ve stavu na to přijít sám ,kde je problém a místo toho kopu kolem sebe. Přitom ještě napíšu že to má semnou konzultovat že na to nemůžu přijít a má mi říct co s tím je. Přesto zřejmě ůpravce počítá stím co jsem mu řek že s tím autem mám udělané. Potom doplácí, tady na experty přes vačky atd.
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Tak kurva,když někdo prodává vačku na diesla a veme za ni peníze,tak musí mít přínos a musí taky zdělit jaké podmínky musí být nastaveny,aby fungovala.Pokud ta vačka nefunguje,tak ať se na to vysere a neprodává něco čemu nerozumí a dělá to jen na benzíny,které stejně někde obšlahl a postavil si na tom byznys.
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Kluci tak jsem si přečetl příspěvky uživatele Robert Gron a nestačim se divit,samá perla! :D
tradgidek
Nováček

Příspěvek od tradgidek »

CATDAVID píše:Tak kurva,když někdo prodává vačku na diesla a veme za ni peníze,tak musí mít přínos a musí taky zdělit jaké podmínky musí být nastaveny,aby fungovala.Pokud ta vačka nefunguje,tak ať se na to vysere a neprodává něco čemu nerozumí a dělá to jen na benzíny,které stejně někde obšlahl a postavil si na tom byznys.
Tak to tady procitam a sem ztotoznen s timto nazorem!!
kdyz by si majitel vozu nechal vacku upravit dle sveho pozadavku a pripadne sve dokumentace,tak to je vec jina,tak at to klidne nevrci a plyve volej. zakaznik si to pral,tak to tady ma.
ale kdyz lamak jako ja,bude chtit upravenou vacku,aby zvedla vykon a mela i zivotnost a proste to fungovalo,tak chci prece slyset co vse k tomu musim jeste udelat za upravy na voze a kolik me to bude stat. klidne at ji pomaze hovnem,to je mi prece buřt,jen chci prece kladny vysledek.
Robert Gron
Přispěvovatel

CATDAVID píše:Kluci tak jsem si přečetl příspěvky uživatele Robert Gron a nestačim se divit,samá perla! :D
To jsem rád že jsis to přečet. Mám jich tady 17 já jsem rád že tě na vrchách ničí kolega z golfem 1. Až se naučíš řídit to už budu mít fousaté děti :D Ty jsi jedna velká perla. Možná by stačilo jak zase přijedeš za funem at se stavíš ti to ukážem jak funguje ostrá vačka v 16v. Možná pak pochopíš o čem píšu. Perlo z olomouce máš tam Dušana Fišera tak za nim zajdi at ti vysvětlí o čem je řeč. :D
Robert Gron
Přispěvovatel

CATDAVID píše:Tak kurva,když někdo prodává vačku na diesla a veme za ni peníze,tak musí mít přínos a musí taky zdělit jaké podmínky musí být nastaveny,aby fungovala.Pokud ta vačka nefunguje,tak ať se na to vysere a neprodává něco čemu nerozumí a dělá to jen na benzíny,které stejně někde obšlahl a postavil si na tom byznys.
To koukám to snad ani není možné co jsi to vypotil.Obšlahl jsis asi ty :D Ty vole to bych chtěl vidět jak někdo ve vývoji kopíruje něco co ještě nikdo nevymyslel. Ale také slušnej názor.
Robert Gron
Přispěvovatel

Robert Gron píše:
To koukám to snad ani není možné co jsi to vypotil.Obšlahl jsis asi ty :D Ty vole to bych chtěl vidět jak někdo ve vývoji kopíruje něco co ještě nikdo nevymyslel. Ale také slušnej názor.
Jo a ty chytráku víš že to tak bylo? Co když přišel a řek chci vačku 290 konec. Pán vyrobil naschle. Nebo ti mám říct jsi kretén to nebude fungovat proč?? Jsou to jeho peníze. Tobě také říkali brzdi a ty né a bum golf na sračku :D Dal jsis říct nedal tak stejně to může být u té vačky nemyslíš,?? Proč by ti to měl někdo říkat co máš dělat ,to by trošku bylo bez významu závodit nemyslíš?
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Ještě jsem neviděl nikoho s GI kdo by mě na vrchách ničil,tada až na Němce a to je jiná liga a to nemluvě o tom,že GI s benzinem je na vrchy váhově mnohem lepší,takže to beru jako pochvalu. :lol2:
Robert Gron
Přispěvovatel

CATDAVID píše:Ještě jsem neviděl nikoho s GI kdo by mě na vrchách ničil,tada až na Němce a to je jiná liga a to nemluvě o tom,že GI s benzinem je na vrchy váhově mnohem lepší,takže to beru jako pochvalu. :lol2:
Ha ha ha dorý vtip celé tvé závodění. Hlavně to logicky udělané auto. Už jsi se díval ke zdenkovi proč jsou tlumiče o 2cm vedle středu osy tlumiče. to tě asi ještě moc nezajímá ty chceš rozšiřovat nápravu vlastně. Musíš občas kouknout na výsledkovou listinu no a hlavně na čas. To bude sranda až našetříš na samosfor pak uzavíráme sázky :D :D Přesně jsi to napsal benzín je jiná liga. Až uděláš 1.6 atmosféru co bude mít 280 koní pak smeknu a řeknu že o tom asi něco víš. Zatím jsi předved kulové myslím v tom závodění a ve stavbě auta. To je umění mít v pd ty koně co ty jen o tom to není trošku ti chybí zbytek auta. :D
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“