Octavia1 4x4 porovnání seriová-ostrá vačka
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Já rady od pana Krejbicha nepotřebuju, jak zadarmo, tak za peníze. Napsal jsem to, aby bylo jasné, že má k tomu svérázný způsob přístupu. Měl navrhnout jiné časování nebo něco jiného a né že je to náš problém. Je to náš problém, ale někdo u něj utratil peníze. Když si koupíš boty a budou tě druhej den tlačit, tak tě ve slušným obchodě pošlou někam s tím, že je to tvůj problém? Neházím na něj špínu, ale jeho přístup je na pikaču a může mít historii jakou chce. Nechápu co dotoho taháš 16v a podobně. Zkasírovat a čau, tvůj problém.
:-@
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Beztak ty parametry vacky panacek okopcil, a tim padem nebude resit co a jak.,., kdyby na tom travil cas vypocty atd. tak se bude dozadovat nejakeho vysledku ve vlastnim zajmu, takze mi to pripada jako klasickej pripad "nabrousim jim vacku, kamos mi poslal nejake data a cus... "
Dneska je takova doba, nebudou prece venovat cas nejakejm smradlavejm dieslum...
Ja si nechal udelat hlavu u docela kapacity na benaly, udelal a zhomologoval zavodni motor pro tovarni Fabii R2, me udelal hlavu a nic z toho, to ze vydrzela 200km a pak zacal chcat olej neresim, ale ze to nemelo zadnej prinos ba naopak a pak vymluvy typu, ze mam ja nakej problem a ze malej vyfuk atd... At jdou tady tihle Krejbici a Kourilove do prdele a nedelaj to kdyz to neumi.. Myslim tim diesly..
Dneska je takova doba, nebudou prece venovat cas nejakejm smradlavejm dieslum...
Ja si nechal udelat hlavu u docela kapacity na benaly, udelal a zhomologoval zavodni motor pro tovarni Fabii R2, me udelal hlavu a nic z toho, to ze vydrzela 200km a pak zacal chcat olej neresim, ale ze to nemelo zadnej prinos ba naopak a pak vymluvy typu, ze mam ja nakej problem a ze malej vyfuk atd... At jdou tady tihle Krejbici a Kourilove do prdele a nedelaj to kdyz to neumi.. Myslim tim diesly..
Naposledy upravil(a) TDIfun dne 12 lis 2011, 14:29, celkem upraveno 1 x.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
-
- Přispěvovatel
Ano tak to je pošlou tě někam!!! Měl jsis je testnout ty boty. To bude pana Krejbicha určitě mrzet že jses naštval.nejsem-naivka píše:Já rady od pana Krejbicha nepotřebuju, jak zadarmo, tak za peníze. Napsal jsem to, aby bylo jasné, že má k tomu svérázný způsob přístupu. Měl navrhnout jiné časování nebo něco jiného a né že je to náš problém. Je to náš problém, ale někdo u něj utratil peníze. Když si koupíš boty a budou tě druhej den tlačit, tak tě ve slušným obchodě pošlou někam s tím, že je to tvůj problém? Neházím na něj špínu, ale jeho přístup je na pikaču a může mít historii jakou chce. Nechápu co dotoho taháš 16v a podobně. Zkasírovat a čau, tvůj problém.

Naposledy upravil(a) Robert Gron dne 12 lis 2011, 14:17, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvovatel
Hele ty experte čti pořádně. Jasně jsem napsal, že nebyl čas to řešit na místě hned, že auto dostane jiné turbo, měření egt a emp-snad víš co to je a pak se to bude dělat znova. Je mi jedno jestli někomu jsem já u prdele, ale speciálně kvůli tobě to teď budu všude říkat jakej má přístup, může ti pak poděkovat. Jestli chceš něco k věci, tak to napiš, ale obhajobu někoho koho jsem a ani nikdo jinej neobvinil si nech pro sebe, prospěješ všem.
:-@
-
- Přispěvovatel
To víš že ho to bude štvát!! Ty jako kapka v moři mu strašně hodně odradíš stovky zákazníků a to ještě z řad TDI. Bude smutný jestli víš co to jenejsem-naivka píše:Hele ty experte čti pořádně. Jasně jsem napsal, že nebyl čas to řešit na místě hned, že auto dostane jiné turbo, měření egt a emp-snad víš co to je a pak se to bude dělat znova. Je mi jedno jestli někomu jsem já u prdele, ale speciálně kvůli tobě to teď budu všude říkat jakej má přístup, může ti pak poděkovat. Jestli chceš něco k věci, tak to napiš, ale obhajobu někoho koho jsem a ani nikdo jinej neobvinil si nech pro sebe, prospěješ všem.

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Prostě to neřeš experte přez vačky. Udělej tady téma jak je špatná vačka a ve finále řekni že za to může ůpravce že ty máš problém jindenejsem-naivka píše:Prosím ostatní o vyjádření, jestli z mých příspěvků pochopili to samé co pan expert. Třeba jsem to blbě napsal.

- CATDAVID
- Aktivista
Tak kurva,když někdo prodává vačku na diesla a veme za ni peníze,tak musí mít přínos a musí taky zdělit jaké podmínky musí být nastaveny,aby fungovala.Pokud ta vačka nefunguje,tak ať se na to vysere a neprodává něco čemu nerozumí a dělá to jen na benzíny,které stejně někde obšlahl a postavil si na tom byznys.
Tak to tady procitam a sem ztotoznen s timto nazorem!!CATDAVID píše:Tak kurva,když někdo prodává vačku na diesla a veme za ni peníze,tak musí mít přínos a musí taky zdělit jaké podmínky musí být nastaveny,aby fungovala.Pokud ta vačka nefunguje,tak ať se na to vysere a neprodává něco čemu nerozumí a dělá to jen na benzíny,které stejně někde obšlahl a postavil si na tom byznys.
kdyz by si majitel vozu nechal vacku upravit dle sveho pozadavku a pripadne sve dokumentace,tak to je vec jina,tak at to klidne nevrci a plyve volej. zakaznik si to pral,tak to tady ma.
ale kdyz lamak jako ja,bude chtit upravenou vacku,aby zvedla vykon a mela i zivotnost a proste to fungovalo,tak chci prece slyset co vse k tomu musim jeste udelat za upravy na voze a kolik me to bude stat. klidne at ji pomaze hovnem,to je mi prece buřt,jen chci prece kladny vysledek.
-
- Přispěvovatel
To jsem rád že jsis to přečet. Mám jich tady 17 já jsem rád že tě na vrchách ničí kolega z golfem 1. Až se naučíš řídit to už budu mít fousaté dětiCATDAVID píše:Kluci tak jsem si přečetl příspěvky uživatele Robert Gron a nestačim se divit,samá perla!

-
- Přispěvovatel
To koukám to snad ani není možné co jsi to vypotil.Obšlahl jsis asi tyCATDAVID píše:Tak kurva,když někdo prodává vačku na diesla a veme za ni peníze,tak musí mít přínos a musí taky zdělit jaké podmínky musí být nastaveny,aby fungovala.Pokud ta vačka nefunguje,tak ať se na to vysere a neprodává něco čemu nerozumí a dělá to jen na benzíny,které stejně někde obšlahl a postavil si na tom byznys.

-
- Přispěvovatel
Jo a ty chytráku víš že to tak bylo? Co když přišel a řek chci vačku 290 konec. Pán vyrobil naschle. Nebo ti mám říct jsi kretén to nebude fungovat proč?? Jsou to jeho peníze. Tobě také říkali brzdi a ty né a bum golf na sračkuRobert Gron píše:To koukám to snad ani není možné co jsi to vypotil.Obšlahl jsis asi tyCATDAVID píše:Tak kurva,když někdo prodává vačku na diesla a veme za ni peníze,tak musí mít přínos a musí taky zdělit jaké podmínky musí být nastaveny,aby fungovala.Pokud ta vačka nefunguje,tak ať se na to vysere a neprodává něco čemu nerozumí a dělá to jen na benzíny,které stejně někde obšlahl a postavil si na tom byznys.Ty vole to bych chtěl vidět jak někdo ve vývoji kopíruje něco co ještě nikdo nevymyslel. Ale také slušnej názor.

-
- Přispěvovatel
Ha ha ha dorý vtip celé tvé závodění. Hlavně to logicky udělané auto. Už jsi se díval ke zdenkovi proč jsou tlumiče o 2cm vedle středu osy tlumiče. to tě asi ještě moc nezajímá ty chceš rozšiřovat nápravu vlastně. Musíš občas kouknout na výsledkovou listinu no a hlavně na čas. To bude sranda až našetříš na samosfor pak uzavíráme sázkyCATDAVID píše:Ještě jsem neviděl nikoho s GI kdo by mě na vrchách ničil,tada až na Němce a to je jiná liga a to nemluvě o tom,že GI s benzinem je na vrchy váhově mnohem lepší,takže to beru jako pochvalu.