Octavia1 4x4 porovnání seriová-ostrá vačka

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Odpovědět
Robert Gron
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Robert Gron »

sh.w píše:Pane Groni,Vy jste ale trouba (LOL) (LOL) (LOL) (noteeth)
Ty jdeš s forestem! Opět trouba ,za čárkou velké písmeno :D :D
Golf 3 2.0 16v abf,Golf 1 1.6td,Vw Vento 1.9 tdi 66kw,Octavia tdi,
tradgidek
Nováček

Příspěvek od tradgidek »

Admin LOCK PLS!!! tohle sem nepatri!! (offtopic)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Robert Gron píše:Asi jsi chyběl jak se bralo mlení že???
S tim mlit mas pravdu, vychazel jsem ze slova mlyn. Je to ostudne a uprimne receno se za to stydim. Nicmene, z ceho jsi vychazel ty v pripade ůpravce a novotvar "jses"? ... jinak budu rad, kdyz me na kazdou hrubku, kterou najdes upozornis - rad se zdokonalim. Paklize bys mi chtel vytykat, ze pisu bez diakritiky, upozornim te, ze je to prevence kvuli kodovani.
Robert Gron píše:Krásně jsi se zesměšnil :D :D
V pripade "mlyt" rozhodne priznavam, nicmene v tomto pripade se obavam, ze bude chyba na druhe strane.

http://cs-cz.facebook.com/people/Robert ... 0702071118

Takze to je Groň, nikoliv Gron (protoze Groni bych ocekaval u prijmeni ?italskeho? puvodu, ktere by ovsem bylo v zakladnim tvaru tez Groni), takze je to jako kůň-koni, nikoliv jako slon-slone / Hron-Hrone ... zel, to jsem nemel sanci predvidat vzhledem k tomu, ze jinak pises s diakritikou.
tradgidek píše:Admin LOCK PLS!!! tohle sem nepatri!! (offtopic)
Neboj, on to pak Dukes procisti ;) Ted se tu muzeme "vydovadet", snad to Zizala po tu dobu snese.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Robert Gron
Přispěvovatel

Forest píše:
Robert Gron píše:Asi jsi chyběl jak se bralo mlení že???
S tim mlit mas pravdu, vychazel jsem ze slova mlyn. Je to ostudne a uprimne receno se za to stydim. Nicmene, z ceho jsi vychazel ty v pripade ůpravce a novotvar "jses"? ... jinak budu rad, kdyz me na kazdou hrubku, kterou najdes upozornis - rad se zdokonalim. Paklize bys mi chtel vytykat, ze pisu bez diakritiky, upozornim te, ze je to prevence kvuli kodovani.
Robert Gron píše:Krásně jsi se zesměšnil :D :D
V pripade "mlyt" rozhodne priznavam, nicmene v tomto pripade se obavam, ze bude chyba na druhe strane.

http://cs-cz.facebook.com/people/Robert ... 0702071118

Takze to je Groň, nikoliv Gron (protoze Groni bych ocekaval u prijmeni ?italskeho? puvodu, ktere by ovsem bylo v zakladnim tvaru tez Groni), takze je to jako kůň-koni, nikoliv jako slon-slone / Hron-Hrone ... zel, to jsem nemel sanci predvidat vzhledem k tomu, ze jinak pises s diakritikou.
tradgidek píše:Admin LOCK PLS!!! tohle sem nepatri!! (offtopic)
Neboj, on to pak Dukes procisti ;) Ted se tu muzeme "vydovadet", snad to Zizala po tu dobu snese.
Opět špatně, ach jo Je to Polské jméno Itale :D Raději se nezamotávej.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Forest píše:Takze to je Groň, nikoliv Gron (protoze Groni bych ocekaval u prijmeni ?italskeho? puvodu, ktere by ovsem bylo v zakladnim tvaru tez Groni)
Cti, nez pises. Zamotanej jsi ty. Rec byla o zakladnim tvaru (tedy 1. padu) Groni, coz se tebe netyka. A to italskeho jsem dal zamerne do otazniku (ve smyslu, ze se jedna o predpoklad, vyjadreni nejistoty nad tim sdelenim).

Pro informaci, Groni se nevyskytuje v CR ani jeden, Gron 44x, zatimco Groň jen 9x, pricemz se vyskytujete dle statistiky v Ceskem Tesine, Karlovych Varech a Havirove 8)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Robert Gron
Přispěvovatel

Forest píše:
Forest píše:Takze to je Groň, nikoliv Gron (protoze Groni bych ocekaval u prijmeni ?italskeho? puvodu, ktere by ovsem bylo v zakladnim tvaru tez Groni)
Cti, nez pises. Zamotanej jsi ty. Rec byla o zakladnim tvaru (tedy 1. padu) Groni, coz se tebe netyka. A to italskeho jsem dal zamerne do otazniku (ve smyslu, ze se jedna o predpoklad, vyjadreni nejistoty nad tim sdelenim).

Pro informaci, Groni se nevyskytuje v CR ani jeden, Gron 44x, zatimco Groň jen 9x, pricemz se vyskytujete dle statistiky v Ceskem Tesine, Karlovych Varech a Havirove 8)
Ok a co když jsi opět vedle. Co tak Gron pad první a oslovujeme voláme Groni, nebo budeš volat Grone??? Takže jsi zamotanej ty kámo!!! Podívej ty to nevyřešíš, na to nemáš!!!! Hlavně když tvé statistiky jsou staré a to strašně !!!!!!
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

nejsem-naivka píše:Proběhlo měření před, výměna, měření po a nemilé překvapení bylo, že se nic nezměnilo. -2 koně je asi v měření. Tahle vačka nebyla od pana Chovance. Buď je problém v autě-nebyl čas na místě řešit nebo ve vačce.
Já tam žádné " je to nejspíš ve vačce" nevidím. (hm)
Robert Gron píše: Co když přišel a řek chci vačku 290 konec. Pán vyrobil naschle. Nebo ti mám říct jsi kretén to nebude fungovat proč??
Přesně tak! ( jen ne s tím kretén )
Ať už upravuje žigulíky, nebo F1.
Peníze nejsou všechno. To si raději nevydělám nic, než vytvořit paskvil.
Protože to pak bude pro laiky moje ostuda.
Tím nemyslím konkrétně tu vačku.
Nicméně, jestli to bral jako vývoj, tak by se měl o výsledek tuplem zajímat!!
Proti konstruktérovi nemám jediné slovo. Rozhodně nevěřím, že by takhle reagoval na vzniklou situaci...
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Robert Gron píše:Ok a co když se opět mílíš. Co tak Gron pad první a oslovujeme voláme Groni nebo budeš volat Grone??? Takže jsi zamotanej ty kámo!!!
Nemyslim si, ze bych se mylil, natoz milil, protoze jsou jen dve moznosti:
1) vymyslel sis ten nick a tudiz se tu muze jen diskutovat, rozhodne je to jako kůň-koni
2) paklize sis to nevymyslel, tve jmeno, pokud jsi z CR a jsi vskutku Gron (tedy ne Groň), povazuji toto za jedine vychodisko, protoze by se vymykalo pravidlum ceskeho pravopisu ... nebo by jsi oslovoval cloveka s prijmenim Hron (kterych je v CR 1419) Hroni, nebo snad cloveka s prijmenim Slon osloveni Sloni a ne Hrone a Slone? ;)

K tem vykricnikum mam takovou hezkou prupovidku:
"Mene vykricniku, ty ulicniku!" (noteeth)
Naposledy upravil(a) Forest dne 12 lis 2011, 21:43, celkem upraveno 1 x.

Robert Gron
Přispěvovatel

Bóďa píše:
nejsem-naivka píše:Proběhlo měření před, výměna, měření po a nemilé překvapení bylo, že se nic nezměnilo. -2 koně je asi v měření. Tahle vačka nebyla od pana Chovance. Buď je problém v autě-nebyl čas na místě řešit nebo ve vačce.
Já tam žádné " je to nejspíš ve vačce" nevidím. (hm)
Robert Gron píše: Co když přišel a řek chci vačku 290 konec. Pán vyrobil naschle. Nebo ti mám říct jsi kretén to nebude fungovat proč??
Přesně tak! ( jen ne s tím kretén )
Ať už upravuje žigulíky, nebo F1.
Peníze nejsou všechno. To si raději nevydělám nic, než vytvořit paskvil.
Protože to pak bude pro laiky moje ostuda.
Tím nemyslím konkrétně tu vačku.
Nicméně, jestli to bral jako vývoj, tak by se měl o výsledek tuplem zajímat!!
Proti konstruktérovi nemám jediné slovo. Rozhodně nevěřím, že by takhle reagoval na vzniklou situaci...
Já zase jo možná se špatně koukám no. Autě nebo vačce.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Robert Gron
Přispěvovatel

(LOL)
Naposledy upravil(a) Robert Gron dne 12 lis 2011, 22:01, celkem upraveno 2 x.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Robert Gron píše:Já zase myslím že se mílíš a né mýliš. Mýlit to mate možná u vás v pravopisu.
Aha, takze se dostavame k pomyslnemu jadru pudla - ty nejsi z CR, protoze u nas je to takto:
http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=m%FDlit+se

Ze clovek udela chybu, to se stane, ale ze si za ni jeste stoji ... to je moc (LOL)
Robert Gron píše:Takže se mýlíš jo???
Ano, v pripade "mlyt" jsem se zmylil a zasel jsem si na mnou jiz dvakrat citovanou stranku, kde jsem si svuj omyl uvedomil a omluvil se tu za nej.

Zatimco ty jsi mistr editu, nastesti jsem to stacil odcitovat.
Robert Gron píše:(LOL)
Soude dle posledni upravy tveho prispevku jsi rozhodne muz, ktery si stoji za tim, co rekne.

Vis co, kdyz pises, tak to preventivne neodesilej, nebo si to uprav jeste pred odeslanim. Precti si to nekolikrat a to i s odstupem casu a pak to az odesli.

Robert Gron
Přispěvovatel

Forest píše:
Robert Gron píše:Já zase myslím že se mílíš a né mýliš. Mýlit to mate možná u vás v pravopisu.
Aha, takze se dostavame k pomyslnemu jadru pudla - ty nejsi z CR, protoze u nas je to takto:

Ze clovek udela chybu, to se stane, ale ze si za ni jeste stoji ... to je moc (LOL)
Ano, v pripade "mlyt" jsem se zmylil a zasel jsem si na mnou jiz dvakrat citovanou stranku, kde jsem si svuj omyl uvedomil a omluvil se tu za nej.

Nicméně, jsi dlouho zjištoval jak se to píše. Ubohé, že musíš použít pravidla českého pravopisu. Ještě chvíli a přesvědčil bych tě že to tak je. Tak jako nikdy nevysklonuješ to jméno, na to prostě nemáš. Pokud ho vysklonuješ ,nebude to mé jméno. Moc jsi se nepředved. :D :D Ale alespon je s tebou sranda.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Robert Gron píše:Nicméně, jsi dlouho zjištoval jak se to píše. Ubohé, že musíš použít pravidla českého pravopisu. Ještě chvíli a přesvědčil bych tě že to tak je. Tak jako nikdy nevysklonuješ to jméno, na to prostě nemáš. Pokud ho vysklonuješ ,nebude to mé jméno. Moc jsi se nepředved. :D :D Ale alespon je s tebou sranda.
Robert Gron píše:Foreste ,demagogii tady hláš ty a to tím co píšeš.
Robert Gron píše:Takové lidi co chytračí a nejsou si jisti ničím mám nejraději :) Do čeho tě zamotám????? :) To samé mohu říct já,přečti si to než to odešleš.

... odcituji ten tvuj vytvor (a budu pridavat dalsi ktere pribudou), klasicky priklad demagogie. Nebudu to komentovat, ostatni si vytvori svuj nazor sami.
Naposledy upravil(a) Forest dne 12 lis 2011, 22:28, celkem upraveno 2 x.

Robert Gron
Přispěvovatel

Forest píše:

Robert Gron píše:(LOL)
Soude dle posledni upravy tveho prispevku jsi rozhodne muz, ktery si stoji za tim, co rekne.

Vis co, kdyz pises, tak to preventivne neodesilej, nebo si to uprav jeste pred odeslanim. Precti si to nekolikrat a to i s odstupem casu a pak to az odesli.
Takové lidi co chytračí a nejsou si jisti ničím mám nejraději :) Do čeho tě zamotám????? :) To samé mohu říct já,přečti si to než to odešleš.
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“