Mám problém, keď auto poriadne zaťažím... že ide na 100% tak sa mi zapne núdzový režim a prestane ťahať,klesnú otáčky a stratí výkon... proste núdový režim...
pýtam sa čím je to obyčajne spôsobené?
Hňeď mám ísť na diagnostiku? môže to byť váha vzduchu alebo neaký chybný ventil okolo turba?? Poraďte niečo pls.
Zapínanie núdzového režimu na VW Passat 1.9 TDI 66kW/90HP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak
bol som na diganostike a tá povedala: skrat na kostru na váhe vzduchu, a ešte jedno čidlo malo skrat na nasávacom potrubí... vybral som obe, váha je krásna čístá a to čidlo je mierne zasrané.... asi bude treba novú váhu alebo som počul o prepojení váhy rezistorom...
Fiat Ducato 2.8 JTD 94kw
Re: tak
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=16099Akal píše:bol som na diganostike a tá povedala: skrat na kostru na váhe vzduchu, a ešte jedno čidlo malo skrat na nasávacom potrubí... vybral som obe, váha je krásna čístá a to čidlo je mierne zasrané.... asi bude treba novú váhu alebo som počul o prepojení váhy rezistorom...
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... vaha+odpor
VW Passat Variant B5.5 TDI, AVB 74kW, 6-kvalt, 2002, EGR off
dalšia diagnostika
Takže o5 som bol na diagnsotike a tá ukázala "rozdiel tlaku v nasávacom potrubí! takže podľa všetkého je to ventill N75....takže ďakujem 

Fiat Ducato 2.8 JTD 94kw
takže
nakoľko sa jazda stala nebezpečnou so zapínanim núdzového režimu, tak som sa pustil do manuňalnej diagnostiky a zistil som že podtlaková regulácia na turbe sa zadrháva a nešaňla ani rozhýbať, tak som zohnal repasované turbo z poľska za 200 eur. taký detail: vadií keď mám 66KW a dávam tam turbo z 110 KW agregátu? myslím žeby to regulácia mala pochopiť a nerobiť problémy či?
Fiat Ducato 2.8 JTD 94kw
s tim turbem Ti to jezdit bude, ale podle mě ještě hůř, než s originálním. Maximálně stejně. Chtělo by to soft úpravu aby to jelo tak jak má. Rovnou bych koupil jiný trysky a zároveň tim provedeš údržbu. Nicméně bych se celkem polského turba bál. Toť můj názor.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky