Máš pravdu.Bůh s námi,když tady budou psát takoví znalci.vladoc píše:81 000 km a taketo rozbite auto? To je sila. Mal som P 205 1,8 D a ten mal cca 320000 km ked som ho predal, ja som na nom natocil 100000 km, ale taketo problemy neboli. "Pan Boh s nami a Renault prec".
Neustale odchadzaju horne ulozenia tlmicov...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Midlum nemusíš hned nadávat, Renault je dobrý, pokud jezdí a nemá moc najeto..Třeba ten Tvůj slavný Megane je jen R19 v upraveném hávu, který byl poměrně spolehlivý/akorát rezne jako Žiguli/...Jde o to, že většina mechánů se shoduje v tom, že když je třeba opravit Renaulta, zůstává kolikrát rozum stát, jakým způsobem jejich konstruktéři uvažují..Na Renaultu se vždy něco vyvrbí, a je problém, majitel je nasraný, že jsou drahé díly, mají svoje čidla, snímače, zadní prasátko, které jinde stojí 300kč u Renaulta stojí 900kč, každý pes jiná ves, kdo zrovna byl na trhu, z toho Renaulta udělali.. .A poslední jejich výkřik mody je rozvodové kolečko na klice, které drží stykovým spojem..To může napadnout jen hovado ze 7.A. Renault chce být mladý, jinak je to sráč..A averse málokdy vzniká tím, že se lidé napříč domluví, že jej budou pomlouvat...jen tak z ničeho nic...
nepropadat panice...
Toto som si precital az neskor. Pocuvaj ty trkvas ak vyskusal som uz viac znaciek aut ale ta oktavia bola jedna z tych lepsich kuskov, mal som dve jednu benyin a druhu "dunivu popolnicu" ako ty vravis, ale spominam s laskou. Mal som aj R12 aj toho P205 atd a aj tie boli OK. Ale moja kamoska ma R megane scenic od nova a chytali sa za hlavu ze nezobrali radsej octaviu, inak zije v Norsku. Kolega tiez scenic to predal asi niekomu kto v tom chova teraz sliepky, neustale problemy s elektrikou. A pod, tak ma zbytocne neser ty oberodbornik na megany.midlum píše:Koukám,samý odborník.To máte doma nejméně ochcávku f tdííí a na hlínách.Nebo dokonce Fabii?Měl jsem Megana 1.6 a jezdil jsem s ním každou noc do práce více než 5 roků přes 70km.Ani jednou jedinkrát jsem neměl sebemenší problém.Vždy mě dovezl v tichu,teple,pohodlí a pohodě do cíle.Až dnes když tady čtu ty krávoviny,si uvědomuji,jaký to byl sluha.Za 184 tis.km dostal výfuk,rozvody,kabely ke svíčkám,přepínač světel a samozřejmě spotřebák-aku,oleje,filtry,brzdy,žárovky.Jinak NIC.Budu na něj vždy vzpomínat,ať si tady místní pitomci s dunivou popelnicí v garáži píší co chtějí.