O1 píská kladka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
LE14
Sběrač informací
Odpovědi: 0

O1 píská kladka

Příspěvek od LE14 »

Zdravim, mam dotaz piska mi kladka na rozvodech.Rozvody jsou delany cca pred rokem (20t km najeto).V servise mi rekli, ze je to zpusobeno starym tipem klady, kde se osoupe barva, a pak to piska.Nyni se delaji kladky celohlinikove,kde tento problem jiz neni.Otazka zni je to ke skode ? piskani preziju, ale aby to neudelalo prask a motor k.o

Jedna se o O1 1.9tdi 66kW 2002 ALH

Diky
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

Já mam rozvody dělané před 35 tis. stejné auto jako ty a nic nepíská. Myslím že může být chyba v kladce ale jde o to jestli ti píská kladka na rozvodech a nebo napínací na řemenu u altíku.
Bugi
LE14
Sběrač informací

Příspěvek od LE14 »

BugiJČ píše:Já mam rozvody dělané před 35 tis. stejné auto jako ty a nic nepíská. Myslím že může být chyba v kladce ale jde o to jestli ti píská kladka na rozvodech a nebo napínací na řemenu u altíku.
zavada opravena ve skodovce.bohuzel mi nerekli,jestli by to neco udelalo.byla to kladka na rozvodech - sloupla se s ni barva (cca z pulky) a tim to bylo zpusobeno.Nebylo to nejake velke piskani spis jsem mel strach,aby se neco nekouslo.Maly hvizd bych prezil nova kladka 1800 + prace ...
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

LE14 píše:
BugiJČ píše:Já mam rozvody dělané před 35 tis. stejné auto jako ty a nic nepíská. Myslím že může být chyba v kladce ale jde o to jestli ti píská kladka na rozvodech a nebo napínací na řemenu u altíku.
zavada opravena ve skodovce.bohuzel mi nerekli,jestli by to neco udelalo.byla to kladka na rozvodech - sloupla se s ni barva (cca z pulky) a tim to bylo zpusobeno.Nebylo to nejake velke piskani spis jsem mel strach,aby se neco nekouslo.Maly hvizd bych prezil nova kladka 1800 + prace ...
No pěkná cena ale zajímalo by mě co udělali:) a že by to po barvě pískalo no nevím:)
Bugi
LE14
Sběrač informací

Příspěvek od LE14 »

BugiJČ píše:
LE14 píše:
No pěkná cena ale zajímalo by mě co udělali:) a že by to po barvě pískalo no nevím:)
vyměnili napínací kladku rozvodového řemene
PeSko
Přispěvovatel

Příspěvek od PeSko »

to řekli tobě ;)
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno :(
LE14
Sběrač informací

Příspěvek od LE14 »

PeSko píše:to řekli tobě ;)
nemaluj škodovku na zeď :D kladku jsem viděl - tu moji teda :-)
prka
Aktivista

Příspěvek od prka »

Pokud jsi měl rozvody dělány oficiálně s dokladem, tak na to platila záruka 2 roky. Zřejmě tomu asi tak nebylo.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
LE14
Sběrač informací

Příspěvek od LE14 »

prka píše:Pokud jsi měl rozvody dělány oficiálně s dokladem, tak na to platila záruka 2 roky. Zřejmě tomu asi tak nebylo.
Rozvody byli koupeny u autokelly v roce 2010 listopad
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

ty kraso! Ta cena je hodne dobra :D
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
LE14
Sběrač informací

Příspěvek od LE14 »

sniper-- píše:ty kraso! Ta cena je hodne dobra :D
ale ta cena neni za rozvody :D ale jen za napinaci kladku, co delala ted skodovka .vsechno ostatni zustalo jen menili kladku

rozvodova sadu u kelly byla za standartni cenu
PeSko
Přispěvovatel

Příspěvek od PeSko »

a to ta kladka odešla po 35 tis km ? zajímavý originální díl, jak píše kolega výše, to je na záruku jak dělaný
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno :(
BugiJČ
Přispěvovatel

Příspěvek od BugiJČ »

PeSko píše:a to ta kladka odešla po 35 tis km ? zajímavý originální díl, jak píše kolega výše, to je na záruku jak dělaný
nene jemu odešla nebo začala pískat po dvaceti ale dal si svoje rozvody. J8 jím mam 35tis a je to ok.
Bugi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“