Dobrá úvaha chce to občas o tom zapřemýšlet i z téhle stránkyMirekX píše:a co když to někde napereš , ty tam budeš viset v pásech a začne to třeba hořet, když tam čerpadlo bude prát naftu....
chtělo by to zapojit tak, aby se vyplo, když motor chcípne klíček neklíček.
Vím, pravděpodobnost 0000 ale já bych o tom přemýšlel..
palivové čerpadlo z PD na rotačku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
měl bych nabídku na nový dopravní čerpadla z PD octaviaI originál cena 1800,- kus měl by někdo zájem jsou ale asi jen 4 kusy...kdyžtak SZ 

Naposledy upravil(a) Ladas dne 11 lis 2008, 22:27, celkem upraveno 1 x.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Jarousek: Hezky
A okrem toho ze je predvstrek ok (poziadavok cca.= davka) tak pozorujes aj nejake ine zmeny o ktorych sme sa bavili (mensia dymivost, lepsia odozva na plynovy pedal....??). Vopred vdaka 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
subz3ro_tdi píše:Jarousek: HezkyA okrem toho ze je predvstrek ok (poziadavok cca.= davka) tak pozorujes aj nejake ine zmeny o ktorych sme sa bavili (mensia dymivost, lepsia odozva na plynovy pedal....??). Vopred vdaka
Viditelně menší kouřivost.... Jízdní vlastnosti sem musí napsat brácha sám....
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 
Není náhodou přepad od regulace předvstřiku na sání podávacího čerpadla? - viz manuál rotačky. Potom při tlaku 0,8 by byl omezen rozsah a průběh regulace předvstřiku, napřed bych asi nalogoval bez a potom po a pro jistotu srovnal.. Při kontrole předvstřiku je regulace vypnutá, takže se to neprojeví.
Jinak kamarád má PD bez čerpadla - dělalo problémy a už 2 roky jezdí s brutálním chipem bez problémů.
Jinak kamarád má PD bez čerpadla - dělalo problémy a už 2 roky jezdí s brutálním chipem bez problémů.
G3 Variant synchro
díkysubz3ro_tdi píše:Jarousek: HezkyA okrem toho ze je predvstrek ok (poziadavok cca.= davka) tak pozorujes aj nejake ine zmeny o ktorych sme sa bavili (mensia dymivost, lepsia odozva na plynovy pedal....??). Vopred vdaka
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
Ahoj. Trochu vám pomůžu s tím zapojením elektriky: Bora AGR 4motion má v nádrži přečerpávací čerpadlo z levé strany do pravé a odtud naftu saje vstříkovací čerpadlo, jako u normálního auta. Toto čerpadlo je napájeno přez relé, které je ovládáno čidlem oleje, tj. když motor stojí je čidlo rozpojeno- čerpadlo neběží, když se motor roztočí a začne mazat, čidlo sepne a čerpadlo běží. U své Bory jsem vyměnil to orig za čerpadlo ze čtyřkolové Octavie PD, již více jak rok s tím jezdím bez problémů. Čao.
no zas bych se toho tolik nebal. mam tam z 1.4i co bylo v nadrzi a jede to uz 5 let a akusticky to cerpadlo nema problem. nerikam, ze je nesmrtelny, ale zatim zadnej problemLadas píše:nešlo nafta ho časem zničí kdyžtak čerpadlo nové na PD mám...
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Čirou náhodou jsem ho nedávno měnil na svém syncru a je shodné s čerpadly co montujou i Peugeoti (mluvím o samotném čerpadle, ne sacím koši). Já ho sehnal za 500,-
Dle ETKY by čerpadlo v sobě mělo mít i zpětný ventil. Škoda, že jsem to nezkusil, když jsem ho měl venku. Jen jsem zkoušel kolik dává - nahodil jsem si skoro celou stropnici.
Dle ETKY by čerpadlo v sobě mělo mít i zpětný ventil. Škoda, že jsem to nezkusil, když jsem ho měl venku. Jen jsem zkoušel kolik dává - nahodil jsem si skoro celou stropnici.
Passat 4motion AVF