Demontaz zarezlych naftovych vstrikovacu

Opraváři - dejte o sobě vědět! :-). Každou chvíli potřebuje někdo pomoci s autem.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
AndrejKv
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Demontaz zarezlych naftovych vstrikovacu

Příspěvek od AndrejKv »

ahoj, nabizime mj demontaz zarezlych vstrikovacu bez nutnosti rozbijet vika, palit hlavy autogenem, odvrtavat vstriky atdatd..
Jsem si jisty, ze vyndame NAPROSTO VSECHNY JAKKOLIV ZAREZLE VSTRIKY, pouzita technologie - hydraulicky pist 25t tahu..
Ceny velice lidove, obzvl ve srovnani s naklady na harakiri vyndavani pomoci palice, majzliku a stojanove vrtacky na vstrikovace :)

Reference treba: Auto Pejšek (www.autopejsek.cz) - opravari hlav, jedni z nejvetsich ve Stč kraji..
diagnostika
elektronika
systemy vstrikovani
automaticke prevodovky
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

este si asi neutrhol vstrek, alebo nerozdrtil tunel vaciek ze??? Ver mi je to neprijemne :(
AndrejKv
Přispěvovatel

Příspěvek od AndrejKv »

no, v par extremnich pripadech jsem nechaval z 20tky ocele vypalit plotnu na opreni presne na miru.. pretrhnout se mi jeste nic nepovedlo, vyndano urcite pres stovku kusu...
diagnostika
elektronika
systemy vstrikovani
automaticke prevodovky
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

No ja ze mne sa uz podarilo utrhnut vstrek z 2.2HDI a to boli mrakoty. Neviem ci to bolo tym ze som taky nesikovny alebo tym ze predomnou po nom vsemoznymi sposbami hlusilo X majstrov, kazdopadne smolu som mal ja. To som len chcel nezistne pomoct kamosovy s Jumperom (wallbash)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Žhavící svíčky neděláte?
AndrejKv
Přispěvovatel

Příspěvek od AndrejKv »

no, zhavici svicky se vetsinou musi odvrtavat, tudiz tak jako tak skoro vzdy hlava dolu...
diagnostika
elektronika
systemy vstrikovani
automaticke prevodovky
Odpovědět

Zpět na „Nabídka služeb“