Dieselpower LogView (prohlížeč Logů z VCDS, ODIS, KTS, Launch, MAHA, Secons... a další)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- woodman007
- Přispěvovatel
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zobrazení značek zatím nebylo implementováno. Dobrý nápad. Pošli mi tel log soubor na email prosím. reesha(zavinac)dieselpower.cz ... Díkywoodman007 píše:Program je prima. Měl bych jeden všetečný dotaz. Při zkuš. jízdě a ukládání logu jdou vag comem dělat značky pro lepší orientaci v grafech, ale nikde jsem je při následném prohlížení grafu neobjevil. Kde jsou? Díky
Nechapem - vysvetli mi niekto
Ahojte. Ak teda budem mat tento SW v notebooku. Ako sa to zapoji fyzicky k autu? Cez konektor, kde sa zapaja bezne tester VAG? A kde splasim prepajacie kable medzi autom a notebookom? Chcel by som mat nieco take na Octu 98, 1.9 TDI 66kW, bude to fungovat?
Dakujem.
Dakujem.
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nechapem - vysvetli mi niekto
Tento software se nepřipojuje k auto. Pouze umožňuje zobrazit a prohlížet naměřené hodnoty pomocí programu vag-com. Kde koupíš kabel? Projdi si diskuze "Diagnostika/Software....", je tam toho mraky.Tec píše:Ahojte. Ak teda budem mat tento SW v notebooku. Ako sa to zapoji fyzicky k autu? Cez konektor, kde sa zapaja bezne tester VAG? A kde splasim prepajacie kable medzi autom a notebookom? Chcel by som mat nieco take na Octu 98, 1.9 TDI 66kW, bude to fungovat?
Dakujem.
Problem se znackovanim
Moc diky za tento tool. Je jen skoda, ze z LOGu se nejdrive musi odstranit znacky, jinak to soubor zkrati v miste vyskytu prvni znacky...slo by to opravit ?reesha píše:Kdyžtak mě prosím informujte o závadách, kdo to používáte. Ať je můžu vyladit