jednohmota vs. dvouhmota
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Sharan 1.9 TDI 81 KW, mot AFN
Taky přispěju se skušeností. Když jsem dělal generálku motoru, tak jsem mělil spojku, dal jsem jednohmotu set Valeo, ložisko nevím od koho bylo. Zatím najeto 15 000 Km. Vše bez problémů, hluk ani vibrace nepociťuji v žádných normálních režimech, jezdím od 1800 ot. bez akcelerace až po plné, vetšinou ale kolem 2200 ot. Žádné kopání do pedálu jsem také nezaznamenal. možná bych jen dodal, že to chce o trošku citlivější nohu na spojce při přeřazování, ale to je tak všechno. Za sebe mohu jen doporučit
Taky přispěju se skušeností. Když jsem dělal generálku motoru, tak jsem mělil spojku, dal jsem jednohmotu set Valeo, ložisko nevím od koho bylo. Zatím najeto 15 000 Km. Vše bez problémů, hluk ani vibrace nepociťuji v žádných normálních režimech, jezdím od 1800 ot. bez akcelerace až po plné, vetšinou ale kolem 2200 ot. Žádné kopání do pedálu jsem také nezaznamenal. možná bych jen dodal, že to chce o trošku citlivější nohu na spojce při přeřazování, ale to je tak všechno. Za sebe mohu jen doporučit
-
- Přispěvovatel
já moc pro přechod z dvou hmoty na jednohmotu nejsem tet pred vánocema jsem to dělal zákazníkovy on chtěl jednohmotu tak jsem mu jí tam dal s tím že jsem mu řek že to bude rachtat převodovka a bude to hlučnější!!! on ne ne ne nebude!!! já ríkám bude!!!! on ne ne nebude já říkám že bude včera jsem tam dával dvouhmotu!!!!!!!
KDO MĚL PRAVDU????

a na jakej motor a auto?Pasat TDI PD 96 kw píše:já moc pro přechod z dvou hmoty na jednohmotu nejsem tet pred vánocema jsem to dělal zákazníkovy on chtěl jednohmotu tak jsem mu jí tam dal s tím že jsem mu řek že to bude rachtat převodovka a bude to hlučnější!!! on ne ne ne nebude!!! já ríkám bude!!!! on ne ne nebude já říkám že bude včera jsem tam dával dvouhmotu!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KDO MĚL PRAVDU????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
- JohnnyBOSS
- Aktivista
potřebuješ ještě delší šrouby na setrvák, jinak nicDushky888 píše:Zdravim vas, pani!
Rozklepala sa mi dvojhmota. Auto ma cez 400 tisic km, ja mam na nom nalietanych cca 240 tisic a nic som zatial na spojke nemenil. Cize uz sa pripravujem na kompletnu vymenu za jednohmotu. Jazdim normalnen, auto nie je chipnute, trysky seriove. Po prevereni cien kompletnych setov som sa rozhodol pre jednohmotny set urceny pre Fabiu s motorom ATD (cena okolo 270 €). Nahradny set od Valea pre Octaviu ASV je za cca 360 €.
Takze sa chcem opytat, ci ten set z ATD mozem kludne kupit a bez nutnosti dalsich uprav ho tam nahodit.
Este doplnim ze kod prevodovky mam EGR a rocnik 2002
Dakujem!
Naposledy upravil(a) JohnnyBOSS dne 04 led 2012, 17:52, celkem upraveno 1 x.
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
Zdravím pánové,
nenašla by se nějaká dobrá duše (Zlín a okolí), která má na autě (nejlépe Octavia) namontovanou jednohmotu a nesvezl by mě? Budu kuchat spojku a když to bude venku vyměním i setrvák - otázka je co tam dám (1HM<->2HM).
Zadarmo to nechci - na odměně se domluvíme
nenašla by se nějaká dobrá duše (Zlín a okolí), která má na autě (nejlépe Octavia) namontovanou jednohmotu a nesvezl by mě? Budu kuchat spojku a když to bude venku vyměním i setrvák - otázka je co tam dám (1HM<->2HM).
Zadarmo to nechci - na odměně se domluvíme

Škoda Octavia 1.9TDi - ASV, Elegance, 110PS @ 134,3PS/300,5Nm, EGR-OFF, Bilstein B4, Puky TT, Brembo Max
- JohnnyBOSS
- Aktivista
-
- Přispěvovatel