test ESP - O2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak začnu od začátku:
vše bylo OK bez problému,koupil jsem si RS budíky a chtěl jsem vědět kolik je tam KM abych to případně nechal upravit podle mých, takže jsem vyndal svoje napíchl ty jiné kouknul na stav km (nic jsem nepřihrával,nestartoval) odpojil a nasadil zpět své původní. Nastartoval a zůstalo svítit pouze ESP, ABS ne. chyby to psalo špatné přizpůsobení kroužku,pedálu,snímače. tak jsem jsem vzal VCDS dal kanál 93 a dole když otevřeš ten řádek je tam nějaká nabídka na kroužek,pedál,snímač a test ESP na který jsem klikl
a od té doby svítí i ABS. a k chybám přibyla i chyba "test ESP aktivní. Tak jsem nastavil kroužek,pedál,snímač zhaslo ESP a v chybách zůstal jen test ESP aktivní.Podle návodu ho zaboha nemůžu udělat.
vše bylo OK bez problému,koupil jsem si RS budíky a chtěl jsem vědět kolik je tam KM abych to případně nechal upravit podle mých, takže jsem vyndal svoje napíchl ty jiné kouknul na stav km (nic jsem nepřihrával,nestartoval) odpojil a nasadil zpět své původní. Nastartoval a zůstalo svítit pouze ESP, ABS ne. chyby to psalo špatné přizpůsobení kroužku,pedálu,snímače. tak jsem jsem vzal VCDS dal kanál 93 a dole když otevřeš ten řádek je tam nějaká nabídka na kroužek,pedál,snímač a test ESP na který jsem klikl

Tel:776005385 Nový Bor
Mám úplně stejnej problém.Přijela mi O II se závadou na ESP.V závadách byly uloženy chyby žádné zákl. nastavení snímače úhlu natočení volantu,snim.příčného zrychlení a snim.tlaku.Vše jsem bez problémů nastavil,ale nejde mi dokončit jízdní test ESP.Jinak vše funguje,ale svítí ABS.Vyzkoušel jsem snad všechno,ale stále nic.Neví někdo ještě nějakou radu?
ESP
Taky jsem s tím jednu chvíli bojoval. Postup ve VIS 3 funguje, ale dal jsem to snad na 10 pokus. Takže chce to trpělivost... Snímače nastavíš jeden po druhém a pak teprve ten jízdní test. Důležité je sešlápnout ten brzdový pedál ať se to ABS a ESP rozsvítí a aktivuje se ten test.