Prosím radu PD ATJ 85Kw nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosím radu PD ATJ 85Kw nestartuje
Dobrý den, zakoupil jsem v německu havarovaného Passata kombi 85Kw motor ATJ r.v.2000. Po opravě mám tyto problémy.
Motor nastartuje, ale okamžitě chcípne a pak nejde dlouho natočit, ale nakonec chytne. Motor nastaruje nechcípne, ale má nepravidelný chod. za chvilku se srovná.
Většinou se toto projevuje u studeného motoru, ale občas i u teplého.
- na autě jsem vyměnil žhavící svíčky, palivový filtr a vzduchový filtr
- palivová pumpa v nádrže je slyšet že sepne po otočení klíčkem
- vag nehlásí žádnou chybu
- havárie byla na LP předek a motor nebyl viditelně zasažen
- má najeto 240.000km
Díky za pomoc
Motor nastartuje, ale okamžitě chcípne a pak nejde dlouho natočit, ale nakonec chytne. Motor nastaruje nechcípne, ale má nepravidelný chod. za chvilku se srovná.
Většinou se toto projevuje u studeného motoru, ale občas i u teplého.
- na autě jsem vyměnil žhavící svíčky, palivový filtr a vzduchový filtr
- palivová pumpa v nádrže je slyšet že sepne po otočení klíčkem
- vag nehlásí žádnou chybu
- havárie byla na LP předek a motor nebyl viditelně zasažen
- má najeto 240.000km
Díky za pomoc
-
- Přispěvovatel
kabeláž mi přijde ok. hodnoty u vagu vyčtu a pošlu. ty gumičky už mi také někdo radil. zkusim je koupit. díky
edit: jsou tyto ty správné?
edit: jsou tyto ty správné?
Kód: Vybrat vše
http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;157670;317675;1893787;4923594;4923597|CT=5|PCT=4|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=1|PDID=3315605|PVT=1|SHT=2|SD=0|ST=0|LNG=0|
Passat B5 variant, ATJ 85KW, r.v.4/2000
Mám doma ještě vrak svého predešlého vozu Passat variant 4x4 ATJ tak jsem vstřik vyměnil a přetěsnil.
Bohužel auto stále nestartuje.
Dotaz:
Když jsem auto koupil tak tam byly vadné všechny 4 žhavící svíčky. Svíčky jsem vyměnil, ale když proměřuju elektriku tak mi na ně nejde proud. Nemůže být problém tam? V elektrice se nevyznám. Je možno nějak otestovat žhavení?
Bohužel auto stále nestartuje.
Dotaz:
Když jsem auto koupil tak tam byly vadné všechny 4 žhavící svíčky. Svíčky jsem vyměnil, ale když proměřuju elektriku tak mi na ně nejde proud. Nemůže být problém tam? V elektrice se nevyznám. Je možno nějak otestovat žhavení?
Passat B5 variant, ATJ 85KW, r.v.4/2000