Instruktor autoškoly?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Rudolf Diesel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Instruktor autoškoly?

Příspěvek od Rudolf Diesel »

Zdravím, mám zvláštní dotaz jen mi napadlo jestli někdo nevíte jak se stát instruktorem atuoškoly nebo zkušebním komisařem? Docela by mi to bavilo, tak mi to zajímá jak složitý je to proces. Pokud by někdo věděl budu rád. Díky
Audi A6 2.5TDI, 103kW, r.v.1995
(Citroën C15 1.8D,r.v.1997,arbeit-CAR)
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

zeptej se Risi, jeho tatka ma autoskolu .....
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Rudolf Diesel
Přispěvovatel

Bys nevěřil jak dlouho mi trvalo než jsem pochopil kdo je riša (LOL) :D
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Obrat se u Vas v Plzni na nejakou vetsi autoskolu, kde ti poradi, ktera organizace v Plzni vycvik novych ucitelu provadi. Ten trva zhruba pul roku nez budes moci slozit zaverecnou zkousku na ministerstvu dopravy. Samozrejme musis splnovat urcita kriteria podle toho, co chces nebo muzes ucit, ale to ti samozrejme reknou. Mas-li stredni skolu hodne si to usnadnis. Soucasti pripravy je i absolvovani psychotestu.
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Tak to já bych na to neměl teda nervy, kdyby si vedle mě sedla nějaká slípka a tůrovala jedničku ukaždé křižovatky, na to nemám srdce :o) raději to nechám na těch, co to nevadí ;)
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Rudolf Diesel
Přispěvovatel

Mockrát Vám děkuji za odpovědi. Střední školu mám, tak seněkde zeptám. Jinak jsem celkem flegmatik takže ty slepice snad přežiju (LOL)
alek
Sběrač informací

Příspěvek od alek »

Matrix píše: Tak to já bych na to neměl teda nervy, kdyby si vedle mě sedla nějaká slípka...
No, já zase myslím, že to nemusí být k zahození. Třeba ji večer můžeš pozvat na doučování...
Známej ty zkoušky dělal (ale nikdy neučil - raději šel jezdit kamionem), tak se zeptám.
alek
Sběrač informací

Příspěvek od alek »

Tak jsem se ptal, ale nevím, zdali ti to pomůže, jelikož on ten kurz absolvoval již asi před šesti lety a od té doby zřejmě došlo k mnoha úpravám. Prý to bylo rozděleno na dvě části. První byla zakončena testy jako v autoškole, otázky snad byly veměs stejný, akorát prý musel dosáhnout plný počet bodů. Po úspěšném zvládnutí téhle části mohl prý jezdit jako instruktor, ale asi pouze jako zaměstnanec autoškoly. Po úspěšném absolvování druhé části - to snad byl nějaký pedagogický kurz, mohl již učit a asi i zažádat o vlastní licenci. Tenhle druhý kurz ale nezkoušel, protože by na něj musel daleko dojíždět - výuka totiž probíhala pouze na dvou místech v republice. Instruktora nikdy nedělal a ten kurz mu po několika letech propadl... Tak asi tak, pokud to myslíš vážně, čerstvé informace jistě získáš od ochotných státních úředníků.

Pokud budeš učit, tak zkus mladým adeptům natlouct do hlavy (třeba ručně) základní pravidla motoristického soužití. Zvládnout jen teorii a základní jízdu, to je zoufale málo... Držím palce.
woodman007
Přispěvovatel

Příspěvek od woodman007 »

Rudolf Diesel píše:Mockrát Vám děkuji za odpovědi. Střední školu mám, tak seněkde zeptám. Jinak jsem celkem flegmatik takže ty slepice snad přežiju (LOL)
....jen abys nedopadl takhle.... http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/99349 ... .34MB.html :D
Zetor 3011
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“