1.9D nechytne ani na éter ze spreje - proč?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.9D nechytne ani na éter ze spreje - proč?
do včerejška polo jezdilo (komůrka 1,9D), pokud bylo -10, startovalo to na drnc, dneska vůbec nic. Baterka 90Ah půl roku stará, nabitá, startér měsíc po repasi, předvstřik seřízen na hodinky, v naftě dost benzínu, takže zamrzlá není a prostě to nechytne - točí to a nechytne to ani na sprej pro rychlý starty, což by mělo chytnout dycky ne? - kde může bejt chyba? Napadá mě, že není komprese, ale jen tak z ničeho nic, to nechápu
Octavia business 2002, ALH + noname chip
Re: 1.9d
Tak přesně tohle mi dělá felda při zahlcení etherem.RomanT píše:Kouri bíle a olej je polosyntetika, obcas to skytne a pak se jakoby sekne Starter a konec a uz to ani netoci
Tady pomůže už jen 225Ah baterka a pořádný kabely, startovací trafo nebo to nejlíp roztáhnout. Na origo baterku to jinak nenatočím ani náhodou.
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
-
- Přispěvovatel
ahoj,chci se zeptat..mam G3 tdi,najeto 300tis,jak je vic nez -10 nenastartuju,nafta zimni-psany do -35,po nekolikanasobnem nazhaveni(jedno zhaveni je asi na 15s) a toceni motorem to ma trosku snahu ale nenaskoci,jde odemne bilej dym,zatlacim to na dve hodiny do garaze a auto chytne,je mozny ze to ma malo nazhaveno?novy svicky mam,pred zimou novej filtr,nebo popr. co muze byt spatne?nad tlakama jsem uz taky premyslel ale jede to jak blazen takze nevim...diky moc za odpoved
toledo ahf,184/450
malý otáčky motoru, repas startér nebo silnější baterku, mě to při -20 chytne pěkně ale na drknutí z kopce, startér pomalu otačí motoremondrejj.k píše:ahoj,chci se zeptat..mam G3 tdi,najeto 300tis,jak je vic nez -10 nenastartuju,nafta zimni-psany do -35,po nekolikanasobnem nazhaveni(jedno zhaveni je asi na 15s) a toceni motorem to ma trosku snahu ale nenaskoci,jde odemne bilej dym,zatlacim to na dve hodiny do garaze a auto chytne,je mozny ze to ma malo nazhaveno?novy svicky mam,pred zimou novej filtr,nebo popr. co muze byt spatne?nad tlakama jsem uz taky premyslel ale jede to jak blazen takze nevim...diky moc za odpoved
baterka funglovka 74ah kupovana s novyma uhlikama do starteru v listopadu,toci to paradne ale ne a ne se to rozbehnout,a taky je divoky ze musim zhavit pri studenem motoru i v lete 2x,bez zhaveni to chytne pouze pri plne zahratym motoru,muze to byt neco od elektriky?napr. nejak cidlo?
toledo ahf,184/450