Ak nebol prvý majiteľ tak sa mohol na teba vysrať ani sa s tebou nebaviťciko píše:ja som od predavajuceho ziskal iba 500e zato ze ma oklamal s kilometrami... mam kamaratov pravnikov, tak bol v celku pototo...
ako by ste to riesili? skusenosti s kupujucimi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
neboj sa.... nebol rpvy majitel... a dobre vedel co spravil. chceli sme ist na sud, takze by viac stratil, lebo to bolo dokazatelne... bolo to stocene iba na budikoch, v rj tam svietilo 408000km... mam take to dve prihodky... druha bola ze som kupil e46 330d za super prachy... potom som zistil v aaa ked som to chcel predat ze tam je zalozne pravo na spolocnost santander... tak moja frajerka to tiez dala do poriadku....
ludovy peugeot 307 sw, 1,6hdi
passat B5,5 kombi, 2,8v6, 4motion, highline,ex
octavia 1,9tdi, 4x4, AGR, powerplus 764,vb,fmic,hds,r.v. 1999,ex
Kdyby se soudil každý co má stočené auto tak se nesoudí nic jiného. Taky ho mám a neřešil jsem to . Tak nějak jsem s tím počítal. Měl jsem stočeno 50000. tak celkem v pohodě . Na tachometru 120000 ve Vagu ukázalo 170000 , píšu bez drobných km. Tak jsem nedopadl tak zle , u diesela neřeším. Auto jezdí a jsem spokojený. Pokud nechceš stočené tak si kup nové třeba nebude. Samozřejmě neobhajuji ty co to stáčí , ale taková je realita a pokud to neošetří zákonem tak to bude pořád.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
No je mi to jasne ze staca kazdy! Teda ja nie!. Ide o to ze auto malo stocene 2oooookm!!! Chapeme sa... Napriek tomu auto islo ako hodinky. No nenecham sa osierat preto som to riesil.
ludovy peugeot 307 sw, 1,6hdi
-
- Aktivista
Tak 200 000 to už je pecka . To tak když jdeš kupovat auto tak s někým kdo ti to dokáže přečíst , teda pokud to půjde . Už ani serviska nic nedokazuje.ciko píše:No je mi to jasne ze staca kazdy! Teda ja nie!. Ide o to ze auto malo stocene 2oooookm!!! Chapeme sa... Napriek tomu auto islo ako hodinky. No nenecham sa osierat preto som to riesil.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
U nas je to tak. Uz dlhsie vidim stat v bazare jedneho Supa 3T 2009 ma na tachu nabite nieco cez 280.000k, vizera celkom k svetu sem tam nejaky skrabancek a predna kapota okamienkovana, ale zase nic strsne. Interier na tie km az podozrivo zachovaly a motor slape ako hodinky. Stoji tam uz asi 2 mesiace nikto o neho ani nezakopne. Kamosovy som spravil omladzovaciu kuru na 70.000km na Octe 1Z facelift 2008. No vrazda neskutocna. Dvojhmota sa triasla tak, ze bolo problem chytit paku do ruky, prevodovka vydavala akesi divne pazvuky, chybalo vela plastov, krytiek a pod. Lava zadna cast prahu bola vyrezana a privarena nova, robili to nejaky amateri pretoze fugy moc nespasovali, skelet bol skruteny ako vrtula, soferove dvere z vnutornej strany nad vrchnym pantom tak cuchali o A stlpik, tak ze sa odreli na hole zelezo a poflekovana bola ako dalmatinec. Za 4 dni sa predala...
Až si tú Octu kamošovi stáčal na predaj,tak sa nemáš čím chválit......TDI tech píše:U nas je to tak. Uz dlhsie vidim stat v bazare jedneho Supa 3T 2009 ma na tachu nabite nieco cez 280.000k, vizera celkom k svetu sem tam nejaky skrabancek a predna kapota okamienkovana, ale zase nic strsne. Interier na tie km az podozrivo zachovaly a motor slape ako hodinky. Stoji tam uz asi 2 mesiace nikto o neho ani nezakopne. Kamosovy som spravil omladzovaciu kuru na 70.000km na Octe 1Z facelift 2008. No vrazda neskutocna. Dvojhmota sa triasla tak, ze bolo problem chytit paku do ruky, prevodovka vydavala akesi divne pazvuky, chybalo vela plastov, krytiek a pod. Lava zadna cast prahu bola vyrezana a privarena nova, robili to nejaky amateri pretoze fugy moc nespasovali, skelet bol skruteny ako vrtula, soferove dvere z vnutornej strany nad vrchnym pantom tak cuchali o A stlpik, tak ze sa odreli na hole zelezo a poflekovana bola ako dalmatinec. Za 4 dni sa predala...
-
- Aktivista
přesně co lidi chtějí mají, i s doprovodnou pohádkou jak bylo autoTDI tech píše:Lenze u nas ludia ani ine auta nechcu. Mozes mat neviem ake auto v top stave proste vonavku len ma na tachu viac ako 140.000km tak ho nechcu. Ked si kupujuci take auta pytaju tak ich dostanu. Je jedno aka to je vrazda, ked ma pekne km na tachu tak sa furt preda
opečováváno po starém pánovi který nejezdil,
v televizi jim ještě řeknou pozor na volant a radící páku, tak se volant potáhne a koule dá nová, kontrolka na pytle se nepřepojuje ale naletuje odpor, KL se odpojí
a spokojenost na obou stranách

posléze majitel dopřeje svému motoru OW3O + chip, nebo LPG a dílo zkázy je dokončeno