Dálka Passat

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dschn
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Dálka Passat

Příspěvek od dschn »

Ahoj chlapi,mám problém s dálkou,mám vystřelováky 434Mhz,komfortku 3.gen,ale nemůžu je přizpůsobit,když to napíchnu na VAG a v měřených hodnotách si najedu na adresu,kde po stisknutí dálky by se mi vposledním okýnku měla změnit hodnota z 0 na číslo klíčku,neděje se nic,je možné nějak proměřit ten snímač co je na ofuku skla u Passata,nebo poradíte nejaký jiný postup?Předem díky za rady. ;)
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Re: Dálka Passat

Příspěvek od chiptuning »

dschn píše:Ahoj chlapi,mám problém s dálkou,mám vystřelováky 434Mhz,komfortku 3.gen,ale nemůžu je přizpůsobit,když to napíchnu na VAG a v měřených hodnotách si najedu na adresu,kde po stisknutí dálky by se mi vposledním okýnku měla změnit hodnota z 0 na číslo klíčku,neděje se nic,je možné nějak proměřit ten snímač co je na ofuku skla u Passata,nebo poradíte nejaký jiný postup?Předem díky za rady. ;)
pokud nemas prizpusobene dalky tak ti to nemuze ukazovat cislo ovladace kdyz ho to nezna :roll:
Naposledy upravil(a) chiptuning dne 10 bře 2007, 09:12, celkem upraveno 1 x.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

vlez do jednotky komfortu, pak vyvolejte funkci Přizpůsobení (F6) a v kanálu 1 zadejte jako novou hodnotu počet klíčků, které chcete naprogramovat. Zadejte testování nové hodnoty a uložení nové hodnoty. Od okamžiku uložení nové hodnoty máte 15 vteřin na to, abyste stiskli libovolné tlačítko na všech dálkových ovládáních, která se mají naprogramovat
dschn
Sběrač informací

Re: Dálka Passat

Příspěvek od dschn »

chiptuning píše:
dschn píše:Ahoj chlapi,mám problém s dálkou,mám vystřelováky 434Mhz,komfortku 3.gen,ale nemůžu je přizpůsobit,když to napíchnu na VAG a v měřených hodnotách si najedu na adresu,kde po stisknutí dálky by se mi vposledním okýnku měla změnit hodnota z 0 na číslo klíčku,neděje se nic,je možné nějak proměřit ten snímač co je na ofuku skla u Passata,nebo poradíte nejaký jiný postup?Předem díky za rady. ;)
pokud nemas prizpusobene dalky tak ti to nemuze ukazovat cislo ovladace kdyz ho to nezna :roll:
Když jsem to dělal na kámošovém seatu s komfortem 3.gen,tak ačkoliv nebyly moje ovladače přizpůsobené,hodnota 0 se měnila na hodnotu 1.Přizpůsobit mi nejdou právě proto že je ta jednotka nevidí,zkoušel jsem to snad stokrát (wallbash) a proto se ptám jakým způsobem je možné proměřit snímač dálkového ovládání co je na komfortu?
dschn
Sběrač informací

Příspěvek od dschn »

Nikdo neví????Neporadí????
Indi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Indi »

Co třeba tohle:1.zapnout zapalováni
2.klíč do zámku, zamknout,držet
3.stik tlačítka zamknout
Když to neklapne tak promiň,nevím jestli je pro tvůj typ.
Audi cab AVF 190kW/518Nm
Seat Alhambra 190PS/420Nm
Audi A4 3.0TDI Q 150kW/450Nm
dschn
Sběrač informací

Příspěvek od dschn »

To nepujde,páč komfort prostě nepřijme signál z dálky klíčku,dočetl jsem se tady že klíčky 434Mhz jsou na komfort 3.gen,to by pasovalo,tak hledám problém proč jednotka ten signál nepřijme,když ostatní 3.gen moje klíčky vidí,jen ta moje ne.Mám na tom snímači v autě změřit odpor a jaký má asi být,nebo jak to proměřit?Nerad bych si vyrobil nevědomky ještě nějaký jiný zbytečný problém a pak už bych nedošel na nic...
kiru
Přispěvovatel

Příspěvek od kiru »

Snímač na DO na ofuku skla???
V bloku nameraných hodnot sa dozvieš, či je kod DO spravny alebo nesprávny, alebo " bez meranej hodnoty", kedže ovladače máš zrejme OK, videl by som to na komfortku, niekedy odíde prijímač do ak ho tam vôbec máš...
servismam tomas
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od servismam tomas »

to u toho ofuku na sklo neni snimac na DO central ale na climatronik
dschn
Sběrač informací

Příspěvek od dschn »

AHA,tak to jo.Díky moc,už jsem z toho chytřejší.
maros4341
Aktivista

Příspěvek od maros4341 »

kiru píše:Snímač na DO na ofuku skla???
V bloku nameraných hodnot sa dozvieš, či je kod DO spravny alebo nesprávny, alebo " bez meranej hodnoty", kedže ovladače máš zrejme OK, videl by som to na komfortku, niekedy odíde prijímač do ak ho tam vôbec máš...

diagnostika ti v RJ komfortu 46 v datovych blokoch 013 mas stav prijateho signalu DO

stlac a drz tlacitko DO

ak je tam " bez meranej hodnoty" tak je ovladac zly alebo nekompatibilny
ak je tam " nesprávny " tak je ovladac kompatibilny ale je nenakodovany
ak je tam " OK " tak ti musi DO fungovat a vtedy v kolonke 4 ti ukaze aj poradove cislo ovladaca
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
dschn
Sběrač informací

Příspěvek od dschn »

kde najdu u passata combi komfortní jednotku,pojede mi 1J0 959 799 S s klíčema 434Mhz?Chtěl bych se do ní eventuelně podívat jestli je ten přijímač v pořádku.Díky za každou radu.
servismam tomas
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od servismam tomas »

je na podlaze u ridice v takove plastove schrance
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“