Vibrace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vibrace
Jedná se o New Beetle, r.v 2001, 1.9tdi, 66kw. Při akceleraci nad 70km/h to začne vibrovat, když jedu do kopce, tak při zátěži to vibruje víc. Jakmile vyřadím, tak to zmizí. Když jedu s kopce, tak to vibruje zase jak šlápnu na brzdu. Byl jsem na stk zkontrolovat nápravu a vše je ok(čepy, brzdy i ramena). Do 50-70km/h to nedělá nic. Nevíte co by to mohlo být?
octavia II 1.9 77kw r.v2006 BKC, new beetle 1.9 66kw r.v2001 ALH
Re: Vibrace
ty poloosy většinou vybrujou v tahu při bržděni to na ně nevypadá možná k těm poloosám jěště kotouče.chuckee píše:Jedná se o New Beetle, r.v 2001, 1.9tdi, 66kw. Při akceleraci nad 70km/h to začne vibrovat, když jedu do kopce, tak při zátěži to vibruje víc. Jakmile vyřadím, tak to zmizí. Když jedu s kopce, tak to vibruje zase jak šlápnu na brzdu. Byl jsem na stk zkontrolovat nápravu a vše je ok(čepy, brzdy i ramena). Do 50-70km/h to nedělá nic. Nevíte co by to mohlo být?
Re: Vibrace
Kotouče jsou nové, na stk měřil ovalitu a jsou v pořádku.geo píše:ty poloosy většinou vybrujou v tahu při bržděni to na ně nevypadá možná k těm poloosám jěště kotouče.chuckee píše:Jedná se o New Beetle, r.v 2001, 1.9tdi, 66kw. Při akceleraci nad 70km/h to začne vibrovat, když jedu do kopce, tak při zátěži to vibruje víc. Jakmile vyřadím, tak to zmizí. Když jedu s kopce, tak to vibruje zase jak šlápnu na brzdu. Byl jsem na stk zkontrolovat nápravu a vše je ok(čepy, brzdy i ramena). Do 50-70km/h to nedělá nic. Nevíte co by to mohlo být?
octavia II 1.9 77kw r.v2006 BKC, new beetle 1.9 66kw r.v2001 ALH