zahradní traktorek sekačka

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Smajda
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zahradní traktorek sekačka

Příspěvek od Smajda »

Zdravím kluci, máme asi 10tis. m2 zahradu a sháním nějakej traktorek, zaujal mě tenhle : http://zahrada.hyperinzerce.cz/zahradni ... dka-opava/ prosím o názory, a jestli někdo nevíte +- spotřebu...díky radek
Octavia I 1.9tdi 66kw ALH
|diagnostika koncern vozů do rv. 2004| základní elektromontáže centrálů apod.|
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

já sekám cca 1200m2 s MTD ,motor 380 BaS
je to tak tak sekám 2x výjmečně 3x do měsíce na 4cm
je to cca 6 košů sekám to 1hodinu
traktůrek má nádrž na 5 litrů dolejvám tak jednou za 4 sečení a
to s traktůrkem taham dříví , písek , .....
počítej s tím že na hodinu si sežere tak 1,2 litru

vřele ti doporučuju aby ten vybranej traktůrek měl bytelnej základní rám
protože ten můj je z 1mm plechu a je to otřes jak se při sekání klepe
budu ho vyztužovat

tak je dobrý aby měl nějakou přípravu na tažný zařízení a mohl sis udělat za něj vlek

jetě je dobrý aby byla možnost dodělat vývodovej hřídel
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

na 1,2l na hodinu zapomeň to ti sežere daleko víc

záleží jestli máš terén nebo rovinu a kupovat starší bych rozmyslel protože jsem si tím prošel taky a už mám za sebou malou generálku celýho traktůrku teda krom motoru a převodovky a že jsem si koupil husqarnu jen 15let starou
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

jak píše Ladas je to starej kus, ale zase za dobrou cenu a stará poctivá kovářská práce. To je loterie, taky jsem sháněl starší, ale kdyz jsem si zjistil jak jsou dělaný motory a že vlastněnejdou nijak opravit, vzal jsem novou Husqvarnu s motorem Kohler, kterej má tlakový mazání a jsem spokojen, 6 let jen měním olej. Sekám 2tis metrů, za necelou hodku jsem hotovej, ale nesbírám do koše jen mulčuju.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

co máš za husqvarnu já koupil taky starší ale podmínkou bylo tlakový mazání a výkon takže mám 2 válec myslím 18,5hp a krom toho že jsem měnil vše co se týče žacího rozvodu a zvětšení brzd to naštěstí taky jen jezdí jo a zpuchřely mi přední gumy nicméně beru to tak lepší než kupovat novou za cca 130tis v týhle třídě a přijet na zahradu a mít tam jen prach po traktůrku...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

Ladas píše:co máš za husqvarnu já koupil taky starší ale podmínkou bylo tlakový mazání a výkon takže mám 2 válec myslím 18,5hp a krom toho že jsem měnil vše co se týče žacího rozvodu a zvětšení brzd to naštěstí taky jen jezdí jo a zpuchřely mi přední gumy nicméně beru to tak lepší než kupovat novou za cca 130tis v týhle třídě a přijet na zahradu a mít tam jen prach po traktůrku...
no když jsem viděl střeva z mountfildu ale i jiné, že to nemá pístní kroužky jen stěrák a že olej z vany roztřikuje jen ohnutej plech tak jsem koupil novou LT 151 motor kohler, jsem spokojen, sekačkou s pojezdem jsem to pižlal celej den, ted je to relax, a za 50 minut hotovo, no ty gumy tu řeším v servisu, moc se to nedá lepit, ty novější jsou spíš s
z plastu tak je to bída fleky nedržej mašličky jakž takž, nejlépe je tam dát duši, mě ted zpuchřely na sněžný fréze ale zimu ještě přežily ale další už asi ne :?
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

já mám taky kohlera v RB 150 a jezdí to už od 96 roku :worthy:

jinak viděl jsem i novou husqvarnu jednovál s rozstřikem a po záruce lehla takže jsem měl jasno co chci...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Já jsem přitáhnul z němec MTD 15hp jednovál.Je to nějakej 2003 rok udajně.Záběr to má 102,všechno z plechu,žádnej plast a za tři toky používání na ploše cca 3500m se mě rozlít jen unašec jedný kudli a stál 850kč.Jinak jen olej a benzin.Dozadu jsem dal závěs a tahám za tim malej autovlek a pohoda.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“