zahradní traktorek sekačka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Smajda
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
zahradní traktorek sekačka
Zdravím kluci, máme asi 10tis. m2 zahradu a sháním nějakej traktorek, zaujal mě tenhle : http://zahrada.hyperinzerce.cz/zahradni ... dka-opava/ prosím o názory, a jestli někdo nevíte +- spotřebu...díky radek
Octavia I 1.9tdi 66kw ALH
|diagnostika koncern vozů do rv. 2004| základní elektromontáže centrálů apod.|
|diagnostika koncern vozů do rv. 2004| základní elektromontáže centrálů apod.|
já sekám cca 1200m2 s MTD ,motor 380 BaS
je to tak tak sekám 2x výjmečně 3x do měsíce na 4cm
je to cca 6 košů sekám to 1hodinu
traktůrek má nádrž na 5 litrů dolejvám tak jednou za 4 sečení a
to s traktůrkem taham dříví , písek , .....
počítej s tím že na hodinu si sežere tak 1,2 litru
vřele ti doporučuju aby ten vybranej traktůrek měl bytelnej základní rám
protože ten můj je z 1mm plechu a je to otřes jak se při sekání klepe
budu ho vyztužovat
tak je dobrý aby měl nějakou přípravu na tažný zařízení a mohl sis udělat za něj vlek
jetě je dobrý aby byla možnost dodělat vývodovej hřídel
je to tak tak sekám 2x výjmečně 3x do měsíce na 4cm
je to cca 6 košů sekám to 1hodinu
traktůrek má nádrž na 5 litrů dolejvám tak jednou za 4 sečení a
to s traktůrkem taham dříví , písek , .....
počítej s tím že na hodinu si sežere tak 1,2 litru
vřele ti doporučuju aby ten vybranej traktůrek měl bytelnej základní rám
protože ten můj je z 1mm plechu a je to otřes jak se při sekání klepe
budu ho vyztužovat
tak je dobrý aby měl nějakou přípravu na tažný zařízení a mohl sis udělat za něj vlek
jetě je dobrý aby byla možnost dodělat vývodovej hřídel
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

na 1,2l na hodinu zapomeň to ti sežere daleko víc
záleží jestli máš terén nebo rovinu a kupovat starší bych rozmyslel protože jsem si tím prošel taky a už mám za sebou malou generálku celýho traktůrku teda krom motoru a převodovky a že jsem si koupil husqarnu jen 15let starou
záleží jestli máš terén nebo rovinu a kupovat starší bych rozmyslel protože jsem si tím prošel taky a už mám za sebou malou generálku celýho traktůrku teda krom motoru a převodovky a že jsem si koupil husqarnu jen 15let starou
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
jak píše Ladas je to starej kus, ale zase za dobrou cenu a stará poctivá kovářská práce. To je loterie, taky jsem sháněl starší, ale kdyz jsem si zjistil jak jsou dělaný motory a že vlastněnejdou nijak opravit, vzal jsem novou Husqvarnu s motorem Kohler, kterej má tlakový mazání a jsem spokojen, 6 let jen měním olej. Sekám 2tis metrů, za necelou hodku jsem hotovej, ale nesbírám do koše jen mulčuju.
co máš za husqvarnu já koupil taky starší ale podmínkou bylo tlakový mazání a výkon takže mám 2 válec myslím 18,5hp a krom toho že jsem měnil vše co se týče žacího rozvodu a zvětšení brzd to naštěstí taky jen jezdí jo a zpuchřely mi přední gumy nicméně beru to tak lepší než kupovat novou za cca 130tis v týhle třídě a přijet na zahradu a mít tam jen prach po traktůrku...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
no když jsem viděl střeva z mountfildu ale i jiné, že to nemá pístní kroužky jen stěrák a že olej z vany roztřikuje jen ohnutej plech tak jsem koupil novou LT 151 motor kohler, jsem spokojen, sekačkou s pojezdem jsem to pižlal celej den, ted je to relax, a za 50 minut hotovo, no ty gumy tu řeším v servisu, moc se to nedá lepit, ty novější jsou spíš sLadas píše:co máš za husqvarnu já koupil taky starší ale podmínkou bylo tlakový mazání a výkon takže mám 2 válec myslím 18,5hp a krom toho že jsem měnil vše co se týče žacího rozvodu a zvětšení brzd to naštěstí taky jen jezdí jo a zpuchřely mi přední gumy nicméně beru to tak lepší než kupovat novou za cca 130tis v týhle třídě a přijet na zahradu a mít tam jen prach po traktůrku...
z plastu tak je to bída fleky nedržej mašličky jakž takž, nejlépe je tam dát duši, mě ted zpuchřely na sněžný fréze ale zimu ještě přežily ale další už asi ne

já mám taky kohlera v RB 150 a jezdí to už od 96 roku
jinak viděl jsem i novou husqvarnu jednovál s rozstřikem a po záruce lehla takže jsem měl jasno co chci...

jinak viděl jsem i novou husqvarnu jednovál s rozstřikem a po záruce lehla takže jsem měl jasno co chci...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
Já jsem přitáhnul z němec MTD 15hp jednovál.Je to nějakej 2003 rok udajně.Záběr to má 102,všechno z plechu,žádnej plast a za tři toky používání na ploše cca 3500m se mě rozlít jen unašec jedný kudli a stál 850kč.Jinak jen olej a benzin.Dozadu jsem dal závěs a tahám za tim malej autovlek a pohoda.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života