Dubnová demonstrace

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Thomy
Aktivista
Odpovědi: 0

Dubnová demonstrace

Příspěvek od Thomy »

http://www.denik.cz/z_domova/zastupci-h ... 20320.html

Tak jak to vidíte? Přijdete demonstrovat proti vládě?
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

Oni to museli přesunout z neděle 15. na další sobotu, protože v tu neděli maj na Nově Babicovy dobroty.
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

(rofl)
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

GeneHawkins píše:Oni to museli přesunout z neděle 15. na další sobotu, protože v tu neděli maj na Nově Babicovy dobroty.
To víš, každej si nemůže dovolit Polreichovu kuchyni :D
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

obdivuju lidi, co mají čas a chuť někde jezdit šaškovat.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

nejvíc šaškujou ty co si myslí jak nám to pěkně linkujou
viz KOKOT : Geneboco
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Já zase obdivuju lidi, co se vydržej dívat na tu bandu kašpárků, co nám řídí životy. Zářný příklad Kalousek :roll:
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

nevím jak vy ale já mám dávno vládu uprd..e
jediná moje snaha se upřela na to, abych tomuhle státu ze svý firmy odvedl co nejmíň. Protože mě sere, co se s těma penězma děje, tak jim žádný nedám.....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

MirekX píše:nevím jak vy ale já mám dávno vládu uprd..e
jediná moje snaha se upřela na to, abych tomuhle státu ze svý firmy odvedl co nejmíň. Protože mě sere, co se s těma penězma děje, tak jim žádný nedám.....
S tím plně souhlasím, nehledě na to, že mám tolik práce tak musím pracovat i v sobotu, takže na demostrace není čas :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Musel jsem se smát, když chtěli demokratické volby a poctivé lidi do politiky. Kde je chtějí vzít , toho č.ráka Sobotku , /který rozdával peníze plnými hrstmi/ co je byl podpořit..? Jsou prostě dluhy, prachy se honí všude možně a na demonstrace mají čas jen zaměstnanci , důchodci nebo zklamaní neůspěšní lidé. Pak začnou ve Škodovce stávkovat, protože koncern dal víc bonusů venku než lidem u nás, /až je naserou továrnu zavřou/ a kam se člověk podívá, všichni chtějí víc ..Nemám rád srocení davů, protože dav je debil.. :o
nepropadat panice...
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Určitě nepůjdu, přesto že tuto vládu úplně nemusím a způsob reforem se mi zdá poněkud nešťastný. Ale i tak, reformy a škrty jsou potřeba tak jako tak, navíc se do demonstrací míchají odbory, což jsou komunistický svině a fakt je nemám rád.

Navíc, i kdyby vláda padla, co bude potom? Příjde Sobotka s koalicí s komunistama a to budeme ještě vzpomínat, jak byl zlatej Kalousek (noteeth) takže možná ještě buďme rádi za to, co máme. Hodně negativních zpráv z parlamentu je mediálně nafouknuto a kdoví, jestli za celou touhle šaškárnou nestojí čssd...

100% souhlas s MirekX, taky se snažím odvádět státu co nejméně a počítám s tím, že od státu nic nedostanu a ani nic nechci. Kdo se chce mít dobře, musí se o to postarat sám.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Jericho, vždyť to je ohraná písnička - kdyby politici nekradli viz Promopro, zlaté padáky, gripeny a tak dále (o spoustě kauz veřejnost určitě neví), možná by zbylo na investice do rozvoje školství, sportu, zdravotnictví, vědy a nemuselo by se zvedat DPH. A to je jeden z hlavních důvodů, proč jdu demonstrovat. Ale kdyby byly v prdeli ryby...
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Thomy: a co myslíš, že se změní? Jó kdyby se naplánovala defenestrace, to bych šel ;) a zrušení stran jako ODS, ČSSD, KSČM... aby se začlo s čistým štítem

tahle demonstrace vede jen k tomu, že se na nás z televize bude smát Sobotka a jeho kumpáni... ne, děkuji! :blbe:
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Nejradši bych to udělal po vzoru Islandu. Znárodnit, dát do rukou lidu, vládu sestavit z odborníků a pořádat referenda. Zatkli se lidé zodpovědní za krach, lidé si vydali ústavu.
Sem taky zvědavej, kolik vás ví, že nějaká revoluce na Islandu proběhla. Já se o tom dozvěděl nedávno díky internetu. Politici v Evropě se bojí revoluce v ostatních zemích, proto nikdo nebyl inormován.

http://davidmichal.blog.idnes.cz/c/1944 ... pravy.html
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“