Dubnová demonstrace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dubnová demonstrace
http://www.denik.cz/z_domova/zastupci-h ... 20320.html
Tak jak to vidíte? Přijdete demonstrovat proti vládě?
Tak jak to vidíte? Přijdete demonstrovat proti vládě?
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
-
- Přispěvovatel
obdivuju lidi, co mají čas a chuť někde jezdit šaškovat.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

nevím jak vy ale já mám dávno vládu uprd..e
jediná moje snaha se upřela na to, abych tomuhle státu ze svý firmy odvedl co nejmíň. Protože mě sere, co se s těma penězma děje, tak jim žádný nedám.....
jediná moje snaha se upřela na to, abych tomuhle státu ze svý firmy odvedl co nejmíň. Protože mě sere, co se s těma penězma děje, tak jim žádný nedám.....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

S tím plně souhlasím, nehledě na to, že mám tolik práce tak musím pracovat i v sobotu, takže na demostrace není časMirekX píše:nevím jak vy ale já mám dávno vládu uprd..e

Musel jsem se smát, když chtěli demokratické volby a poctivé lidi do politiky. Kde je chtějí vzít , toho č.ráka Sobotku , /který rozdával peníze plnými hrstmi/ co je byl podpořit..? Jsou prostě dluhy, prachy se honí všude možně a na demonstrace mají čas jen zaměstnanci , důchodci nebo zklamaní neůspěšní lidé. Pak začnou ve Škodovce stávkovat, protože koncern dal víc bonusů venku než lidem u nás, /až je naserou továrnu zavřou/ a kam se člověk podívá, všichni chtějí víc ..Nemám rád srocení davů, protože dav je debil.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Určitě nepůjdu, přesto že tuto vládu úplně nemusím a způsob reforem se mi zdá poněkud nešťastný. Ale i tak, reformy a škrty jsou potřeba tak jako tak, navíc se do demonstrací míchají odbory, což jsou komunistický svině a fakt je nemám rád.
Navíc, i kdyby vláda padla, co bude potom? Příjde Sobotka s koalicí s komunistama a to budeme ještě vzpomínat, jak byl zlatej Kalousek
takže možná ještě buďme rádi za to, co máme. Hodně negativních zpráv z parlamentu je mediálně nafouknuto a kdoví, jestli za celou touhle šaškárnou nestojí čssd...
100% souhlas s MirekX, taky se snažím odvádět státu co nejméně a počítám s tím, že od státu nic nedostanu a ani nic nechci. Kdo se chce mít dobře, musí se o to postarat sám.
Navíc, i kdyby vláda padla, co bude potom? Příjde Sobotka s koalicí s komunistama a to budeme ještě vzpomínat, jak byl zlatej Kalousek

100% souhlas s MirekX, taky se snažím odvádět státu co nejméně a počítám s tím, že od státu nic nedostanu a ani nic nechci. Kdo se chce mít dobře, musí se o to postarat sám.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jericho, vždyť to je ohraná písnička - kdyby politici nekradli viz Promopro, zlaté padáky, gripeny a tak dále (o spoustě kauz veřejnost určitě neví), možná by zbylo na investice do rozvoje školství, sportu, zdravotnictví, vědy a nemuselo by se zvedat DPH. A to je jeden z hlavních důvodů, proč jdu demonstrovat. Ale kdyby byly v prdeli ryby...
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
-
- Aktivista
Thomy: a co myslíš, že se změní? Jó kdyby se naplánovala defenestrace, to bych šel
a zrušení stran jako ODS, ČSSD, KSČM... aby se začlo s čistým štítem
tahle demonstrace vede jen k tomu, že se na nás z televize bude smát Sobotka a jeho kumpáni... ne, děkuji!

tahle demonstrace vede jen k tomu, že se na nás z televize bude smát Sobotka a jeho kumpáni... ne, děkuji!

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Nejradši bych to udělal po vzoru Islandu. Znárodnit, dát do rukou lidu, vládu sestavit z odborníků a pořádat referenda. Zatkli se lidé zodpovědní za krach, lidé si vydali ústavu.
Sem taky zvědavej, kolik vás ví, že nějaká revoluce na Islandu proběhla. Já se o tom dozvěděl nedávno díky internetu. Politici v Evropě se bojí revoluce v ostatních zemích, proto nikdo nebyl inormován.
http://davidmichal.blog.idnes.cz/c/1944 ... pravy.html
Sem taky zvědavej, kolik vás ví, že nějaká revoluce na Islandu proběhla. Já se o tom dozvěděl nedávno díky internetu. Politici v Evropě se bojí revoluce v ostatních zemích, proto nikdo nebyl inormován.
http://davidmichal.blog.idnes.cz/c/1944 ... pravy.html
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
-
- Aktivista
Ja o tom vim uz delsi dobu. http://www.vlastnihlavou.cz/islandska-revoluce-video/
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km