spatne starty

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
koleno
Nováček
Odpovědi: 0

spatne starty

Příspěvek od koleno »

Mam xsaru 2.0HDI r.v.02. 66kw system SIEMENS.Muj problem spociva ze mam hodne spatny studeny starty.Auto toci tak 5-7 vterin pak chytne ale velmi spatne a z vyfuku mi vyletne oblak koure.Dale mi kolisaji volnobezne otacky cca 750-900.Muze to mit spolu nejakou souvislost?Jinak motor v pohode(akcelerace,maximalka atd)Dale se chci zeptat jestli mam palivove cerpadlo v nadrzi nebo to taha primo vysokotlake cerpadlo na motoru.
bepa
Přispěvovatel

Příspěvek od bepa »

čerpadlo v nadrži máš.Co se týká startu koukl bych na regulator tlaku čerpadla když to houpe je to většinou regulator.Nejlepe napojit na diagnostiku a pri startovani kouknout kolik tlačí
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

Siemens u Xary čerpadlo do nádrže nedává,palivo si tahá vysokotlaké čerpadlo a jsou tedy teoreticky možné projevy přisávání vzduchu.Můžou zlobit i vstřiky atd.
Připojit na počítač a načíst při studeném startu reálné hodnoty tlaků paliva a rozdíly vstřikovacích dávek by nebylo od věci.
koleno
Nováček

Příspěvek od koleno »

Vstriky jsem meril a jeden byl v haji.tak jsem ho vymenil.Drobet se to zlepsilo ale porad je to na h...Na tom prisavanim vzduchu asi neco bude protoze v hadicce co jde z palivoveho filtru do cerpadla vydim obcas bubliny,ale nedari se mi najit kde to prisava.Existuje na to nejaky figl jak najit kde to prisava?
Odpovědět

Zpět na „Citroën“